ברוכים הבאים לסימולטור

הכירו את מאפיית הסטודנטים היחידה מסוגה בישראל

הפעלה של קונדיטוריה יצרנית היא שונה מהכנה של מספר מאפים מצומצם. הכמות משפיעה על ניהול הזמן וצורת העבודה, ונדרש סט של מיומנויות נפרדות כדי להתמודד עם המשימה. סימולטור האפייה שלנו מאפשר לסטודנטים לתרגל עבודה בתנאים של מאפייה מקצועית כבר במהלך הלימודים.

מדובר במאפייה הפועלת בימי שישי בלבד, ומופעלת כולה על ידי התלמידים. המאפייה מציעה קו מוצרים מגוון, הכולל מאפים אישיים, עוגות וטארטים, לחמי מחמצת וגם קינוחים בהרכבה במקום. עבור הקהל זוהי מאפייה לכל דבר, אבל עבור הסטודנטים זהו השיא של לימודי הקונדיטוריה המקצועיים. כאן הם לומדים ייצור כמותי, ניהול זמן, תמחור וארגון דיספליי, וחווים אינטראקציה עם לקוחות במסגרת התהליך המכירה.

בשבועות שקודמים למכירה התלמידים עוברים תרגול בעמדות עבודה קבוצתיות, עוברים הדרכה בנושא שירות, ולומדים כיצד מתנהלת מאפייה מקצועית. ״המטרה של הסימולטור היא לתת לתלמידים טעימה ראשונה ממה שמצפה להם בחיים האמיתיים, ולצייד אותם בכלים הנחוצים להם להשתלבות בתחום הקונדיטוריה.״ ליאור שטייגמן, מנהל מגמת הקונדיטוריה


קורס הקונדיטוריה המקצועי מעניק ידע מעשי מקיף בכל תחומי הקונדיטוריה, ונותן לסטודנטים את הכלים הנחוצים להם כדי לפתח קריירה בענף הקונדיטוריה. השיעורים בסימולטור הם חלק ממערך הקורס והם משוקללים בציון הסופי של התלמידים. העבודה בסימולטור כוללת שיעורי הכנה וסימולציה, תרגול בקבוצות ובעמדות עבודה כמו בקונדיטוריה מקצועית. וכן הדרכות שירות ומכירה שמועבר על ידי המסעדן סטיבן לובל.


סקוליארד הספרייה הקולינרית
סקוליארד פופ אפ
סקוליארד תלמידים מבשלים

״בעיני הסימולטור הוא חלק חשוב בלימודים, את לומדת לעבוד עם לקוחות, לתת שירות, וכיצד מתנהל תהליך המכירה. אין בית ספר טוב מזה לחיים המקצועיים.״

עומר נחום, בוגרת מחזור 226


״כשנפתחות הדלתות לקהל ב-8 בבוקר, פתאום משהו קורה… אין דבר יותר מספק מאשר לראות מישהו נהנה ממאפים שאתה הכנת. זו הסיבה שנכנסתי לעסק הזה מלכתחילה.״

עידן חורי, בוגר מחזור 210


״אחד הדברים החשובים שלמדתי בסימולטור היה ניהול זמן – איך מתזמנים את תהליך העבודה והאפייה, כדי שכל המאפים יהיו מוכנים לפתיחת המאפייה בבוקר.״

גל בירנבאום, בוגרת מחזור 227

ברוכים הבאים לסימולטור

הכירו את מאפיית הסטודנטים היחידה מסוגה בישראל

הפעלה של קונדיטוריה יצרנית היא שונה מהכנה של מספר מאפים מצומצם. הכמות משפיעה על ניהול הזמן וצורת העבודה, ונדרש סט של מיומנויות נפרדות כדי להתמודד עם המשימה. סימולטור האפייה שלנו מאפשר לסטודנטים לתרגל עבודה בתנאים של מאפייה מקצועית כבר במהלך הלימודים.

מדובר במאפייה הפועלת בימי שישי בלבד, ומופעלת כולה על ידי התלמידים. המאפייה מציעה קו מוצרים מגוון, הכולל מאפים אישיים, עוגות וטארטים, לחמי מחמצת וגם קינוחים בהרכבה במקום. עבור הקהל זוהי מאפייה לכל דבר, אבל עבור הסטודנטים זהו השיא של לימודי הקונדיטוריה המקצועיים. כאן הם לומדים ייצור כמותי, ניהול זמן, תמחור וארגון דיספליי, וחווים אינטראקציה עם לקוחות במסגרת התהליך המכירה.

בשבועות שקודמים למכירה התלמידים עוברים תרגול בעמדות עבודה קבוצתיות, עוברים הדרכה בנושא שירות, ולומדים כיצד מתנהלת מאפייה מקצועית. ״המטרה של הסימולטור היא לתת לתלמידים טעימה ראשונה ממה שמצפה להם בחיים האמיתיים, ולצייד אותם בכלים הנחוצים להם להשתלבות בתחום הקונדיטוריה.״ ליאור שטייגמן, מנהל מגמת הקונדיטוריה


קורס הקונדיטוריה המקצועי מעניק ידע מעשי מקיף בכל תחומי הקונדיטוריה, ונותן לסטודנטים את הכלים הנחוצים להם כדי לפתח קריירה בענף הקונדיטוריה. השיעורים בסימולטור הם חלק ממערך הקורס והם משוקללים בציון הסופי של התלמידים. העבודה בסימולטור כוללת שיעורי הכנה וסימולציה, תרגול בקבוצות ובעמדות עבודה כמו בקונדיטוריה מקצועית. וכן הדרכות שירות ומכירה שמועבר על ידי המסעדן סטיבן לובל.


סקוליארד תלמידים מבשלים

״אחד הדברים החשובים שלמדתי בסימולטור היה ניהול זמן – איך מתזמנים את תהליך העבודה והאפייה, כדי שכל המאפים יהיו מוכנים לפתיחת המאפייה בבוקר.״

גל בירנבאום, בוגרת מחזור 227

סקוליארד תלמידים מבשלים

״כשנפתחות הדלתות לקהל ב-8 בבוקר, פתאום משהו קורה… אין דבר יותר מספק מאשר לראות מישהו נהנה ממאפים שאתה הכנת. זו הסיבה שנכנסתי לעסק הזה מלכתחילה.״

עידן חורי, בוגר מחזור 210

סקוליארד תלמידים מבשלים

״בעיני הסימולטור הוא חלק חשוב בלימודים, את לומדת לעבוד עם לקוחות, לתת שירות, וכיצד מתנהל תהליך המכירה. אין בית ספר טוב מזה לחיים המקצועיים.״

עומר נחום, בוגרת מחזור 226


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.