חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.

רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

כמה דברים שצריך לזכור:

// אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
// הארוחות אינן כשרות.
// תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
// התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
// הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
// חובבי יין? אתם מוזמנים להביא עמכם את הבקבוק האהוב עליכם.

מבשלים צרפת

השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארבע ארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת.

240 ש"ח לסועד כולל חמש מנות, לחם וכוס יין.
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת // הארוחות אינן כשרות // תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם ביום הארוחה // הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.

שטרסבורג בירת המטבח האלזסי
10-11/10/18

כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים
***
רביולי של כרישה ומונסטר
***
מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה
***
חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים
***
לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

לתשלום

המטבח של ניס
SOLD OUT

ברבג׳ואן של דלועים ופרזמן
***
ניוקי של ריקוטה, קולי של חסה ומי ים
***
ברונדאד של דג בקלה, עגבניות וזיתים
***
דג ים צלוי, תבשיל שעועית לבנה
***
משמשים ראשונים, מלבה סטייל

לתשלום

המטבח של ארץ נורמנדי
SOLD OUT

מימוזה של כרישה צלויה
***
בודאן עגל עם פטריות כמהין
***
סופרם עוף ״אה לה נורמנד״
***
צלחת גבינות נורמנדית
***
טארט פין של תפוחי עץ וקלבדוס

לתשלום

מטבח השמש של סנט טרופז
SOLD OUT

לנגוסטינים פריכים, בזיליקום ופרחי קישוא
***
מרק שעועית לבנה, פרושוטו וכבד אווז
***
פיסלדייר של מקרלים כבושים
***
מרמיט טרופזיין – קדירת ים עם זעפרן
***
קלמנטינות קונפי, קונסומה של הדרים

לתשלום

שישי בדנון

כל יום שישי בין 08:00-12:00

לראשונה פותחת המחלקה לקונדיטוריה את שעריה ומאפשרת לקהל הרחב להכיר מקרוב את הקונדיטוריה הישראלית החדשה. במסגרת פרוייקט ״אפיית לילה״ אופים התלמידים של המגמה בהנחייתו של האופה אלכס ברמן ליין שלם של מאפים ועוגות מעולם היצירה של בית הספר. האפיייה נעשית בהמלך הלילה שבין חמישי לשישי והמכירה בבוקר מ-08:00 ועד אחרון המאפים.

מטבחי השמש של איטליה

 24-25/7/19

שמן זית, הדרים ופירות ים הם רק חלק מארסנל חומרי הגלם שמרכיבים את המטבחים הססגוניים של דרום איטליה. זהו מטבח שנחשב ״עני״ בטכניקות, אבל עשיר בחום ושמחת חיים. מטבח שמבוסס על מסורות בישול ביתיות ועל התוצרת הטרייה של הים התיכון. תחת הדרכתו של השף יוגב ירוס התלמידים יצרו ארוחה שמחברת בין טעמים מהמטבח האיטלקי המסורתי לטכניקות מוקפדות ולפרזנטציות עדכניות. הארוחה כוללת 6 מנות במבנה הארוחה האיטלקית המסורתית – מאנטיפסטי ועד דולצ׳ה.

בתפריט:
תפריט המוצרים משתנה בכל פעם וכולל מגוון מאפי בוקר מקוריים, עוגות ולחמים לרכישה הביתה ומגוון מוצרים נוסף פרי יצירתם של אופי המגמה: קרופין, קרואסון מלבי, מאפה שוקולד ואגוזי לוז, בריוש פקאן, מגוון לחמים אזוריים ועוד מגוון מאפים ועוגות.

בתפריט: Barbagiuai של מנגולד // פוקאצ'ת כורמים, גריסיני פרמג׳יאנו, קרם בקלה ושום // אנטיפסטי פירות ים, זוקיני חי, עלי מנטה ופפרונאטה // ניוקי ריקוטה בחמאה חומה, מרווה פריכה וקרם דלעת // הסרדינים של סילוואנה – סלט חצילים סיציליאני, עשבי תיבול, פירורי לחם // חזה ברווז ברוטב אגרי-דולצ׳ה, ריזוטו כוסמין וברוקולי // טרייפל וניל, הדרים ושוקולד, בישקוטים בהיביסקוס ופירות אדומים

אין צורך להזמין מקום

240 שקלים לסועד, לא כולל שתייה

לתשלום
על הסדרה

המטבח הצרפתי הוא המקור של המטבח  המודרני והוא מהווה בסיס למטבח המקצועי בכל העולם. בסדרת ארוחות זו, אנו יוצאים למסע בעקבות המקורות של המטבח הצרפתי.

כשף, זכיתי לעשות את הכשרתי ואת עיקר דרכי המקצועית בצרפת וזהו מטבח שקרוב מאד ללבי. סדרה זו מהווה הזדמנות עבורי לחלוק עם תלמידי המגמה לבישול ועם קהל הסועדים את האהבה שלי למטבח הזה.

שף מאיר דנון


אתם מוזמנים להתרשם מכמה מן הארוחות הקודמות בסקוליארד

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

 

קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר


מטבחי השמש של איטליה

 24-25/7/19

שמן זית, הדרים ופירות ים הם רק חלק מארסנל חומרי הגלם שמרכיבים את המטבחים הססגוניים של דרום איטליה. זהו מטבח שנחשב ״עני״ בטכניקות, אבל עשיר בחום ושמחת חיים. מטבח שמבוסס על מסורות בישול ביתיות ועל התוצרת הטרייה של הים התיכון. תחת הדרכתו של השף יוגב ירוס התלמידים יצרו ארוחה שמחברת בין טעמים מהמטבח האיטלקי המסורתי לטכניקות מוקפדות ולפרזנטציות עדכניות. הארוחה כוללת 6 מנות במבנה הארוחה האיטלקית המסורתית – מאנטיפסטי ועד דולצ׳ה.

בתפריט: Barbagiuai של מנגולד // פוקאצ'ת כורמים, גריסיני פרמג׳יאנו, קרם בקלה ושום // אנטיפסטי פירות ים, זוקיני חי, עלי מנטה ופפרונאטה // ניוקי ריקוטה בחמאה חומה, מרווה פריכה וקרם דלעת // הסרדינים של סילוואנה – סלט חצילים סיציליאני, עשבי תיבול, פירורי לחם // חזה ברווז ברוטב אגרי-דולצ׳ה, ריזוטו כוסמין וברוקולי // טרייפל וניל, הדרים ושוקולד, בישקוטים בהיביסקוס ופירות אדומים

לתשלום

שישי בדנון

כל יום שישי בין 08:00-12:00

לראשונה פותחת המחלקה לקונדיטוריה את שעריה ומאפשרת לקהל הרחב להכיר מקרוב את הקונדיטוריה הישראלית החדשה. במסגרת פרוייקט ״אפיית לילה״ אופים התלמידים של המגמה בהנחייתו של האופה אלכס ברמן ליין שלם של מאפים ועוגות מעולם היצירה של בית הספר. האפיייה נעשית בהמלך הלילה שבין חמישי לשישי והמכירה בבוקר מ-08:00 ועד אחרון המאפים.

בתפריט:
תפריט המוצרים משתנה בכל פעם וכולל מגוון מאפי בוקר מקוריים, עוגות ולחמים לרכישה הביתה ומגוון מוצרים נוסף פרי יצירתם של אופי המגמה: קרופין, קרואסון מלבי, מאפה שוקולד ואגוזי לוז, בריוש פקאן, מגוון לחמים אזוריים ועוד מגוון מאפים ועוגות.



בואו להתרשם מהארוחות האחרונות בסקוליארד


קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין