חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.

רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

כמה דברים שצריך לזכור:

// אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
// הארוחות אינן כשרות.
// תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
// התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
// הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
// חובבי יין? אתם מוזמנים להביא עמכם את הבקבוק האהוב עליכם.

מבשלים צרפת

השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארבע ארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת.

240 ש"ח לסועד כולל חמש מנות, לחם וכוס יין.
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת // הארוחות אינן כשרות // תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם ביום הארוחה // הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.

שטרסבורג בירת המטבח האלזסי
10-11/10/18

כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים
***
רביולי של כרישה ומונסטר
***
מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה
***
חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים
***
לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

לתשלום

המטבח של ניס
SOLD OUT

ברבג׳ואן של דלועים ופרזמן
***
ניוקי של ריקוטה, קולי של חסה ומי ים
***
ברונדאד של דג בקלה, עגבניות וזיתים
***
דג ים צלוי, תבשיל שעועית לבנה
***
משמשים ראשונים, מלבה סטייל

לתשלום

המטבח של ארץ נורמנדי
SOLD OUT

מימוזה של כרישה צלויה
***
בודאן עגל עם פטריות כמהין
***
סופרם עוף ״אה לה נורמנד״
***
צלחת גבינות נורמנדית
***
טארט פין של תפוחי עץ וקלבדוס

לתשלום

מטבח השמש של סנט טרופז
SOLD OUT

לנגוסטינים פריכים, בזיליקום ופרחי קישוא
***
מרק שעועית לבנה, פרושוטו וכבד אווז
***
פיסלדייר של מקרלים כבושים
***
מרמיט טרופזיין – קדירת ים עם זעפרן
***
קלמנטינות קונפי, קונסומה של הדרים

לתשלום

לבשל את שטרסבורג

 10-11/10/18

שטרסבורג היא בירת חבל אלזס, על התפר שבין צרפת לגרמניה, והמטבח שלה נחשב לאחד המפוארים והפראיים באירופה. זהו המקום בו העידון הצרפתי פוגש את הכפריות הגרמנית. כדי לחגוג את המטבח המרתק הזה השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארוחה שכולה הומאז׳ למאכלים ולסגנון הבישול האלזסי. ארוחה זו היא הרביעית והאחרונה בסדרת הארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת, שנערכו בשנה האחרונה בסקול יארד.

קיץ תאילנדי בדנון

SOLD OUT

לכבוד הצטרפותה של השפית לילך רווה (״אסיה״, ״כתית״) לצוות המרצים של דנון, נסיים את הקיץ עם ארוחה תאילנדית מקורית, שהיא תבשל ביחד עם תלמידי המגמה לבישול. התפריט, שהוא כולו פרי יצירתה, יציע פרשנויות מוקפדות למנות אזוריות מרחבי תאילנד. את התפריט ילוו ערבוב מקומי של וויסקי וסודה ובירות תאילנדיות. סיום מרגיע לקיץ לוהט.

בתפריט:
כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים // רביולי של כרישה ומונסטר // מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה // חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים // לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

בתפריט:
עלי בטל, שרימפס מיובשים, צ׳ילי וג׳ינג׳ר, ברוטב תמרינדי, בוטנים וקוקוס // חטיף עוף על סטיקי רייס פריך // כיסני טפיוקה במילוי שרימפס ובוטנים בקרמל מלוח // אטריות קאנום ג׳ין עם קארי דגים דרומי // יאם שרימפס וחזיר קריספי עם עשבים תאילנדיים וליים // מולים בווק עם ריבת צ׳ילי ובזיל תאילנדי // לקינוח: לוד צ׳ונג – מרק קוקוס וליצ׳י עם אטריות פנדן תוצרת בית

240 שקלים לסועד, כולל 5 מנות ושתייה

לתשלום

240 שקלים לסועד, כולל 7 מנות ושתייה

לתשלום
על הסדרה

המטבח הצרפתי הוא המקור של המטבח  המודרני והוא מהווה בסיס למטבח המקצועי בכל העולם. בסדרת ארוחות זו, אנו יוצאים למסע בעקבות המקורות של המטבח הצרפתי.

כשף, זכיתי לעשות את הכשרתי ואת עיקר דרכי המקצועית בצרפת וזהו מטבח שקרוב מאד ללבי. סדרה זו מהווה הזדמנות עבורי לחלוק עם תלמידי המגמה לבישול ועם קהל הסועדים את האהבה שלי למטבח הזה.

שף מאיר דנון


אתם מוזמנים להתרשם מכמה מן הארוחות הקודמות בסקוליארד

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

 

קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר


קיץ תאילנדי בדנון

SOLD OUT

לכבוד הצטרפותה של השפית לילך רווה (״אסיה״, ״כתית״) לצוות המרצים של דנון, נסיים את הקיץ עם ארוחה תאילנדית מקורית, שהיא תבשל ביחד עם תלמידי המגמה לבישול. התפריט, שהוא כולו פרי יצירתה, יציע פרשנויות מוקפדות למנות אזוריות מרחבי תאילנד. את התפריט ילוו ערבוב מקומי של וויסקי וסודה ובירות תאילנדיות. סיום מרגיע לקיץ לוהט.

בתפריט:
עלי בטל, שרימפס מיובשים, צ׳ילי וג׳ינג׳ר, ברוטב תמרינדי, בוטנים וקוקוס // חטיף עוף על סטיקי רייס פריך // כיסני טפיוקה במילוי שרימפס ובוטנים בקרמל מלוח // אטריות קאנום ג׳ין עם קארי דגים דרומי // יאם שרימפס וחזיר קריספי עם עשבים תאילנדיים וליים // מולים בווק עם ריבת צ׳ילי ובזיל תאילנדי // לקינוח: לוד צ׳ונג – מרק קוקוס וליצ׳י עם אטריות פנדן תוצרת בית

לתשלום

לבשל את שטרסבורג

 10-11/10/18

שטרסבורג היא בירת חבל אלזס, על התפר שבין צרפת לגרמניה, והמטבח שלה נחשב לאחד המפוארים והפראיים באירופה. זהו המקום בו העידון הצרפתי פוגש את הכפריות הגרמנית. כדי לחגוג את המטבח המרתק הזה השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארוחה שכולה הומאז׳ למאכלים ולסגנון הבישול האלזסי. ארוחה זו היא הרביעית והאחרונה בסדרת הארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת, שנערכו בשנה האחרונה בסקול יארד.

בתפריט:
כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים // רביולי של כרישה ומונסטר // מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה // חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים // לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

לתשלום


בואו להתרשם מהארוחות האחרונות בסקוליארד


קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין