חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

כמה דברים שצריך לזכור:
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.// הארוחות אינן כשרות.
תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.

חוגגים קולינריה

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

כמה דברים שצריך לזכור:

// אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
// הארוחות אינן כשרות.
// תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
// התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
// הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
// חובבי יין? אתם מוזמנים להביא עמכם את הבקבוק האהוב עליכם.

מבשלים צרפת

השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארבע ארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת.

240 ש"ח לסועד כולל חמש מנות, לחם וכוס יין.
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת // הארוחות אינן כשרות // תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם ביום הארוחה // הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.

שטרסבורג בירת המטבח האלזסי
10-11/10/18

כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים
***
רביולי של כרישה ומונסטר
***
מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה
***
חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים
***
לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

לתשלום

המטבח של עמק הלואר
2-3/05/18

וולוטה של סרטן נהרות
***
ברווז קונפי, רביטוג של חורף
***
סלמון ברוטב חמציצים
***
בלנקט של עגל, פטריות וירקות קטנים
***
מוסקוביט של אגוזי לוז

לתשלום

המטבח של ארץ נורמנדי
21-22/03/18

מימוזה של כרישה צלויה
***
בודאן עגל עם פטריות כמהין
***
סופרם עוף ״אה לה נורמנד״
***
צלחת גבינות נורמנדית
***
טארט פין של תפוחי עץ וקלבדוס

לתשלום

מטבח השמש של סנט טרופז
28/02/18-1/03/18

לנגוסטינים פריכים, בזיליקום ופרחי קישוא
***
מרק שעועית לבנה, פרושוטו וכבד אווז
***
פיסלדייר של מקרלים כבושים
***
מרמיט טרופזיין – קדירת ים עם זעפרן
***
קלמנטינות קונפי, קונסומה של הדרים

לתשלום
על הסדרה

המטבח הצרפתי הוא המקור של המטבח  המודרני והוא מהווה בסיס למטבח המקצועי בכל העולם. בסדרת ארוחות זו, אנו יוצאים למסע בעקבות המקורות של המטבח הצרפתי.

כשף, זכיתי לעשות את הכשרתי ואת עיקר דרכי המקצועית בצרפת וזהו מטבח שקרוב מאד ללבי. סדרה זו מהווה הזדמנות עבורי לחלוק עם תלמידי המגמה לבישול ועם קהל הסועדים את האהבה שלי למטבח הזה.

שף מאיר דנון


אתם מוזמנים להתרשם מכמה מן הארוחות הקודמות בסקוליארד

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

 

קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

מבשלים צרפת

השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארבע ארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת.

240 ש"ח לסועד כולל חמש מנות, לחם וכוס יין.
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת // הארוחות אינן כשרות // תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם ביום הארוחה // הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.

 

המטבח של ארץ נורמנדי
21-22/03/18
מימוזה של כרישה צלויה // בודאן עגל עם פטריות כמהין // סופרם עוף ״אה לה נורמנד״ // צלחת גבינות נורמנדית // טארט פין של תפוחי עץ וקלבדוס

לתשלום

המטבח של עמק הלואר
2-3/05/18

וולוטה של סרטן נהרות // ברווז קונפי, רביטוג של חורף // סלמון ברוטב חמציצים // בלנקט של עגל, פטריות וירקות קטנים // מוסקוביט של אגוזי לוז

לתשלום

שטרסבורג בירת המטבח האלזסי
10-11/10/18

כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים // רביולי של כרישה ומונסטר // מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה // חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים // לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים

לתשלום

על הסדרה

המטבח הצרפתי הוא המקור של המטבח  המודרני והוא מהווה בסיס למטבח המקצועי בכל העולם. בסדרת ארוחות זו, אנו יוצאים למסע בעקבות המקורות של המטבח הצרפתי.

כשף, זכיתי לעשות את הכשרתי ואת עיקר דרכי המקצועית בצרפת וזהו מטבח שקרוב מאד ללבי. סדרה זו מהווה הזדמנות עבורי לחלוק עם תלמידי המגמה לבישול ועם קהל הסועדים את האהבה שלי למטבח הזה.

שף מאיר דנון

 


בואו להתרשם מהארוחות האחרונות בסקוליארד


קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

רוצים לשמוע על הארוחות הבאות? השאירו לנו פרטים ונעדכן אותכם לפני כולם:


שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

רוצים לשמוע על הארוחות הבאות?
השאירו לנו פרטים ונעדכן אותכם לפני כולם:


שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.