חוגגים קולינריה

By The Book

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו. כאן אנחנו מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
"לפי הספר" היא סדרת ארוחותת קונספט חד פעמיות בהשראת ספרי בישול מכל העולם. במרכזה של כל ארוחה ספר בישול, שף או מטבח, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.

חוגגים קולינריה

By The Book

הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו. כאן אנחנו מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
"לפי הספר" היא סדרת ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת ספרי בישול מכל העולם. במרכזה של כל ארוחה ספר בישול, שף או מטבח, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.

הארוחה הקרובה:
בשירות הוד מלכותה – מטבח לונדוני עדכני / 9 בנובמבר 

הפעם בחרנו לבשל הומאז' למטבח התוסס של הגסטרו-פאבים של לונדון, מטבח שהוא פרשנות מודרנית ועדכנית למטבח הבריטי המסורתי. טום קרידג' ואחרים שהפכו את המטבח הבריטי לאחד המטבחים המעניינים בעולם:

מרק קרם האדוק מעושן עם כרישות ותפוחי אדמה
בקר נא, עלי חרדל, ביצים כבושות, ומח עצם
ביצה סקוטית עם קוד מומלח וזעפרן
אוכף טלה, ג'לי מנטה ו C&P's
סטיקי טופי פודינג, רוטב קרמל וויסקי סקוטי.
מחיר הארוחה: 240 ש"ח כולל כוס יין.
 

  • מכירת הכרטיסים נעשית דרך אתר איוונטר:
9 בנובמבר בשעה 19:00
9 בנובמבר בשעה 21:30
כמה דברים שצריך לזכור:

// אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
// הארוחות אינן כשרות.
// תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
// התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
// הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
// חובבי יין? אתם מוזמנים להביא עמכם את הבקבוק האהוב עליכם.

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

תלמידי דנון מבשלים הומאז' לדור השפים הצעיר של הודו, עם פרשנות מודרנית לאחד המטבחים המעניינים בעולם.

המטבח של אמא ברזייר
צילום ועריכה: דנייה וינר

שתי ארוחות חד פעמיות בהשראת אמא ברזייה, אחת הדמויות המיתולוגיות של המטבח הצרפתי של בין שתי מלחמות העולם. מטבח ליונזי עשיר ומנחם מהימים שלפני ה"נובל קויזין".

קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

המטבח המקסיקני הוא אחד המטבחים העשירים והאהובים בעולם. הצטרפו אלינו במסע אל הטעמים האופייניים והפחות מוכרים של המטבח הצבעוני והמתובל של מקסיקו.

אמריקה מחוף לחוף
SOLD OUT

ארצות הברית היא כור היתוך קולינרי יחודי שחוגג השנה241 שנות עצמאות. הצטרפו אלינו למסע מחוף לחוף דרך עיניהם של השפים הגדולים של אמריקה. מטבח שמח ומנחם.



בשירות הוד מלכותה – מטבח לונדוני עכשיוי
9 בנובמבר

הפעם בחרנו לבשל הומאז' למטבח התוסס של הגסטרו-פאבים של לונדון, מטבח שהוא פרשנות מודרנית ועדכנית למטבח הבריטי המסורתי. טום קרידג' ואחרים שהפכו את המטבח הבריטי לאחד המטבחים המעניינים בעולם של היום:

מרק קרם האדוק מעושן עם כרישות ותפוחי אדמה
בקר נא, עלי חרדל, ביצים כבושות, ומח עצם כמו שטום אוהב
ביצה סקוטית עם קוד מומלח וזעפרן
אוכף טלה, ג'לי מנטה ו C&P's
סטיקי טופי פודינג, רוטב קרמל וויסקי סקוטי

מחיר הארוחה: 240 ש"ח כולל כוס יין.

רוצים להשתתף בארוחה? הזמינו כרטיס ושריינו את מקומכם!

ההזמנות מקום מתבצעות דרך אתר איוונטר:

להזמנת מקום ל – 9 בנובמבר ב 19:00
להזמנת מקום ל – 9 בנובמבר ב 21:30

כמה דברים שצריך לזכור:

אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
הארוחות אינן כשרות.
תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.


בואו להתרשם מהארוחות האחרונות בסקוליארד


קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר

המטבח המקסיקני הוא אחד המטבחים העשירים והאהובים בעולם. הצטרפו אלינו במסע אל הטעמים האופייניים והפחות מוכרים של המטבח הצבעוני והמתובל של מקסיקו.

המטבח של אמא ברזייר
SOLD OUT

שתי ארוחות חד פעמיות בהשראת אמא ברזייה, אחת הדמויות המיתולוגיות של המטבח הצרפתי של בין שתי מלחמות העולם. מטבח ליונזי עשיר ומנחם מהימים שלפני ה"נובל קויזין".

מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין

תלמידי דנון מבשלים הומאז' לדור השפים הצעיר של הודו, עם פרשנות מודרנית לאחד המטבחים המעניינים בעולם.

רוצים לשמוע על הארוחות הבאות? השאירו לנו פרטים ונעדכן אותכם לפני כולם:

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

רוצים לשמוע על הארוחות הבאות?
השאירו לנו פרטים ונעדכן אותכם לפני כולם:

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.