מסעדת תלמידים ראשונה מסוגה בישראל
הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.
מסעדת תלמידים ראשונה מסוגה בישראל
הסקוליארד, מסעדת בית הספר, היא הבמה שלנו.
כאן אנחנו הסגל המקצועי של בית הספר בשיתוף התלמידים מזמינים את הסועדים לצאת אתנו למסע של חיפוש, מחקר והשראה אל עולם קולינרי ללא גבולות.
הארוחות בסקוליארד הן ארוחות קונספט חד פעמיות בהשראת שפים, מטבחים וספרי בישול מכל העולם, הומאג' לתרבות קולינרית רחוקה.
רוצים להשתתף באחת הארוחות הקרובות? ההזמנות נעשות דרך מערכת הזמנת כרטיסים מקוונת, הקדימו לשריין מקום.
כמה דברים שצריך לזכור:
// אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת.
// הארוחות אינן כשרות.
// תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
// התפריט עשוי להשתנות בהתאם לטריות חומרי הגלם ביום הארוחה.
// הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
// חובבי יין? אתם מוזמנים להביא עמכם את הבקבוק האהוב עליכם.
מבשלים צרפת
השף מאיר דנון מבשל עם תלמידי המגמה לבישול ארבע ארוחות סביב המטבח האזורי של צרפת.
240 ש"ח לסועד כולל חמש מנות, לחם וכוס יין.
אנחנו מציעים חווית אירוח מעט אחרת // הארוחות אינן כשרות // תפריט הארוחה קבוע ולא ניתן לערוך בו שינויים במהלך הארוחה.
התפריט עשוי להשתנות בהתאם לזמינות חומרי הגלם ביום הארוחה // הישיבה היא בשולחנות משותפים עם סועדים אחרים.
שטרסבורג בירת המטבח האלזסי
10-11/10/18
כבד אווז חם עם לפת כבושה דבש ותבלינים
***
רביולי של כרישה ומונסטר
***
מטלוט של דגי נהרות, ריזלינג ושפצלה
***
חזה אווז צלוי, כרוב אדום ותפוחים
***
לחם תבלינים ״אבוד״, פירות מסוכרים
המטבח של ניס
SOLD OUT
ברבג׳ואן של דלועים ופרזמן
***
ניוקי של ריקוטה, קולי של חסה ומי ים
***
ברונדאד של דג בקלה, עגבניות וזיתים
***
דג ים צלוי, תבשיל שעועית לבנה
***
משמשים ראשונים, מלבה סטייל
על הסדרה
המטבח הצרפתי הוא המקור של המטבח המודרני והוא מהווה בסיס למטבח המקצועי בכל העולם. בסדרת ארוחות זו, אנו יוצאים למסע בעקבות המקורות של המטבח הצרפתי.
כשף, זכיתי לעשות את הכשרתי ואת עיקר דרכי המקצועית בצרפת וזהו מטבח שקרוב מאד ללבי. סדרה זו מהווה הזדמנות עבורי לחלוק עם תלמידי המגמה לבישול ועם קהל הסועדים את האהבה שלי למטבח הזה.
שף מאיר דנון
אתם מוזמנים להתרשם מכמה מן הארוחות הקודמות בסקוליארד - מסעדת תלמידים כמו בבתי הספר המובילים בצרפת
מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין
המטבח של אמא ברזייר
קרא/י על הארוחה
קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר
שישי פטיסרי, הוא פרוייקט הדגל של המגמה לקונדיטוריה, זו מכירה קבועה של מאפים עוגות ולחמים שמתקיימת בכל יום שישי בסקוליארד. את המכירה מנהלים תלמידי המגמה. המכירה פתוחה לקהל בכל יום שישי בין 08:00-13:00 מומלץ להגיע מוקדם.
חמישי רסטו, היא מסעדה משתנה אותה מפעילים תלמידי המגמה לבישול בדנון. התפריט משתנה בהתאם לעונה ולהשראה. הכניסה לקהל הרחב היא בהזמנה מראש באתר של הסקוליארד.
אתם מוזמנים להתרשם מכמה מן הארוחות הקודמות בסקוליארד - מסעדת תלמידים כמו בבתי הספר המובילים בצרפת
קרטל הטעמים של אנריקה
צילום ועריכה: דניה ויינר
מבשלים הודו
צילום ועריכה: נועה רוזין
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות