סדרת כיתות האומן בהנחיית קונדיטורים ושפים מובילים מהעולם חוזרת. באוגוסט הקרוב יגיע לדנון מקסנס ברבו, השף קונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז. הזדמנות לקבל הצצה למוחו המבריק והיצרתי של הקונדיטור המוכשר.
מטבח צרפתי עכשווי
לראשונה בדנון השתלמות Bistronomy בהנחיית כריסטיאן מואן, מבכירי השפים של צרפת. ביסטרונומי היא אחת מהמגמות הקולינריות החשובות והמשפיעות על הקולינריה העולמית העכשווית, בה נעשה שידוך מהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי לבין המטבח הגסטרונומי העילי.
קורס שוקולטייר מקצועי
לראשונה משיק דנון קורס שוקולד מקצועי, בהנחיית הקונדיטור אסף בייקר. הקורס מעניק את כל הידע המעשי והתאורטי הנדרש כדי להכין מוצרי שוקולד ברמה מקצועית הגבוהה ביותר ולתכנן ליין מוצרים אישי.
קורס קצבות עם השף ירון קסטנבאום
לראשונה משיק דנון קורס היכרות עם עולם הבשר בהנחיית השף ירון קסטנבאום. הקורס יסקור את כל מה שצריך לדעת על עולם הבקר בישראל והוא קורס חובה לכל מי שעוסק במטבח.
קורס לחם ומאפי בוקר בשיתוף בית הספר הצרפתי INBP
דנון משיק קורס בולונז׳רי עם פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP. הקורס יעסוק בעולם האפייה הצרפתי קלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה, תוך התעמקות בלחמים מסורתיים ובמאפי בוקר קלאסיים.
קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו
אחרי ציפייה ממושכת קורס הפיציולו של אלסנדרו לוסקוטו חוזר. בחודש מרץ יתקיימו בדנון שני מחזורים בני יומיים בו ילמד לוסטוקו את רזי הפיצה, נפוליטנית, רומאית וגם גישות חדשות של פיצה מודרנית.
סדנאות זום בקונדיטוריה
דנון משיק סדרת מפגשי זום אינטימיים בלעדית לבוגרי ותלמידי מגמת הקונדיטוריה, עם השף ג׳יל מזונב. בסדנאות ידגים השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי, במטרה להעשיר את הידע של המשתתפים ולחשוף אותם לטעמים חדשים.
שני קולינריה
דנון משיק סדרת מפגשי הדגמה עם השפים המשפיעים בישראל. במסגרת הרצון של בית הספר לחשוף את התלמידים לסגנונות בישול שונים, משיק בית הספר סדרת מפגשים אישיים עם השפים המובילים בישראל.
הרטבים של שף סטפן
השף סטפן פרואה דה וו מגיע לדנון להשתלמות בנושא הרטבים שמזוהים עם מטבחו. ההשתלמות מתקיימת במסגרת שבוע ״gout de france" שמקיימת שגרירות צרפת בישראל ופתוחה לתלמידי ולבוגרי דנון בלבד.
המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז
המטבח הילידי של קולומביה, השתלמות חד פעמית בשיתוף שגרירות קולומביה בישראל. הטעמים הקריבו-לטיניים של קולומביה בקורס בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון.