פיליפ קונטיצ׳יני

עולם היצירה של פיליפ  קונטיצ׳יני

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר תתקיים בחודש פברואר הקרוב, כיתת אומן נדירה בהנחיית הקונדיטור פיליפ קוטנצ׳יני, אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים. כיתת האומן מאפשרת הצצה נדירה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.

קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

קורס אפיית לחמים

מחזור נוסף של קורס לחם 101 יוצא לדרך! 6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, המאפשרים לתלמידים להכיר את עולם הלחם על נגזרותיו. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה

הפטיסרי הפריזאי של ג׳פרי קנייה

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר תתקיים בחודש מרץ הקרוב, כיתת אומן בהנחיית ג׳פרי קניה, הקונדיטור הצעיר והמבריק מפריז. קניה חוזר לביקורו השני בדנון, עם קו המוצרים החדש והמדובר בזכותו הצליח לכבוש את לבבותיהם של הפריזאים בפעם השניה.

השתלמות יפנית בדנון

אמן הקאיסקי מיפן מגיע לדנון

מפגש השראה בניחוח המטבחים של יפן, בהדרכת אמן הקאיסקי – Takashi Nishimiya. מפגש בלעדי לבוגרים ולתלמידים, בו ידגים האמן היפני מתכונים מהמטבח העילי היפני.

השתלמות איטלקית בדנון

קורס מטבח איטלקי

השף Felix lo basso, בעלים של מסעדת מישלן במילאנו , מגיע לקמפוס לסדנה בלעדית לבוגרים ולתלמידים, בה ידגים מתכונים מהמטבח הפוליאזי, מטבח איטלקי מסורתי ואותנטי.

מטבח ספרדי בדנון

אוליבר פנייה מגיע לדנון

במסגרת המחלקה ללימודי המשך, השף הספרדי אוליבר פנייה, מגיע למפגש השראה בבית הספר. במפגש יציג פנייה פרשנות שלו למטבח הספרדי, שמאופיינת בשימוש בטכניקות מתקדמות ואוונגרדיות.

פטיסרי צרפתי בדנון

הקלאסיקות הגדולות של הפטיסרי הצרפתי

במסגרת המחויבות של בית הספר לקידום מקצועי של הבוגרים והתלמידים, נקיים בסוף יולי השתלמות מקצועית י בנושא הקלאסיקות הגדולות של הפטיסרי הצרפתי בהנחיית הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב, זו הזדמנות נדירה ללמוד ולהכיר את ההיסטוריה והרקע התרבותי של הקונדיטוריה הצרפתית.
ההרשמה להשתלמות פתוחה עבור בוגרי ותלמידי בית הספר בלבד.

מקסנס ברבו בדנון

כיתת אומן מקסנס ברבו

סדרת כיתות האומן בהנחיית קונדיטורים ושפים מובילים מהעולם חוזרת. באוגוסט הקרוב יגיע לדנון מקסנס ברבו, השף קונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז. הזדמנות לקבל הצצה למוחו המבריק והיצרתי של הקונדיטור המוכשר.

לימודי שף רב תחומיים

מטבח צרפתי עכשווי

לראשונה בדנון השתלמות Bistronomy בהנחיית כריסטיאן מואן, מבכירי השפים של צרפת. ביסטרונומי היא אחת מהמגמות הקולינריות החשובות והמשפיעות על הקולינריה העולמית העכשווית, בה נעשה שידוך מהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי לבין המטבח הגסטרונומי העילי.

קורס שוקולטייר בדנון

קורס שוקולטייר מקצועי

לראשונה משיק דנון קורס שוקולד מקצועי, בהנחיית הקונדיטור אסף בייקר. הקורס מעניק את כל הידע המעשי והתאורטי הנדרש כדי להכין מוצרי שוקולד ברמה מקצועית הגבוהה ביותר ולתכנן ליין מוצרים אישי.