אוליבייה מנייה קורס מאפים בדנון

השתלמות מקצועית של אוליביה מנייה באפיית לחמים ומאפי בוקר

MOF אוליבייה מנייה חוזר לדנון כדי להעביר קורס בולנג׳רי מעשי בן חמישה ימים. הקורס יעסוק בבולנג׳רי הצרפתי ויכלול מגוון לחמים ומאפי בוקר בראייה עדכנית. מנייה מגיע לדנון זו השנה השנייה ברציפות בעקבות ההצלחה לה זכו הקורסים שהעביר ב2019.

קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

קורס אפיית לחמים

מחזור נוסף של קורס לחם 101 יוצא לדרך! 6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, המאפשרים לתלמידים להכיר את עולם הלחם על נגזרותיו. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה

קורדון בלו בדנון בית הספר למצוינות קולינרית_גיל אבירם4I3288

הקורדון בלו בדנון

גאים להשיק את המכינה הקולינרית שלנו: שבוע של לימודים קלאסיים וסל של טכניקות צרפתיות בתחומי הבישול או הקונדיטוריה. שיתוף פעולה ייחודי עם הקורדון בלו שמטרתו להעניק לכם את ההשכלה הקולינרית הרחבה והמעמיקה ביותר. לחצו על התמונה כדי לגלות עוד פרטים.

שמרים למתקדמים דנון בית הספר למצוינות קולינרית

שמרים למתקדמים

קרואסון בשני צבעים זו רק ההתחלה. בהשתלמות הקרובה בנושא שמרים תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של מאפי הבוקר, אבל לא רק. זה קורה בספטמבר 2020. היכנסו פנימה לפרטים

מאסטר קלאס עם פסקל טפר

MOF פסקל טפר הוא אחד האופים הבכירים בצרפת, ובעל רשת מאפיות חובקת עולם. הוא מגיע לדנון כדי להעביר קורס ממוקד בן 5 ימים, שבמהלכו הוא מלמד טכניקות אפייה ועיצוב מסורתיות, הכנה של מגוון לחמים אזוריים מרחבי צרפת, והכנה של מאפי בוקר מבצקי שמרים ובצקי שמרים כרוכים.

המטבח של פול בוקוז

מה אתם יודעים על הנובל קוויזין? כמה אתם מכירים את המטבח של אחד מענקי הקולינריה של המאה ה-20? בחודש פברואר נערכה בדנון השתלמות מקצועית בנושא המטבח של פול בוקוז. רוצים פרטים? היכנסו פנימה

קורס ג׳לטו מקצועי בדנון

לראשונה בישראל! קורס ממוקד ואינטנסיבי בן שני מפגשים שילמד אתכם כל מה שאתם צריכים לדעת על הכנת ליין מוצרי גלידה ארטיזנליים. היכנסו פנימה לפרטים.

דניאל לילה2 עבור דנון בית הספר למצוינות קולינרית

המטבח של פומיו יונזאווה

הוא היה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, והיום הוא מוביל את מסעדת The Burn הטרנדית בטוקיו, המקדמת אג׳נדה של קיימות בתחום הבשר. אבל אם תשאלו את השף פומיו יונזאווה, האוכל שהוא הכי מתגעגע אליו הוא האוכל של אמא שלו. באפריל 2019 הוא הוא הגיע לדנון לקורס מיוחד, שחיבר בין זיכרונות, טעמים וחומרי גלם, ולימד את המשתתפים פרק חשוב בתולדות המטבח היפני המסורתי.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

סדריק גרולה בדנון

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.