קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של בצקי השמרים ומאפי הבוקר. כל הידע המסורתי לצד טכניקות ויישומים מודרניים.
ימי קולינריה בדנון
סדרת מפגשי השראה עם השפים והקונדיטורים המשפיעים בישראל. במסגרת הרצון של בית הספר לחשוף את התלמידים לסגנונות בישול שונים ולספק הצצה למטבחם ולסיפורם האישי.
המגמה ללימודי המשך וחוץ
המגמה ללימודי המשך וחוץ מציעה מגוון קורסים והשתלמויות ממוקדות במגוון נושאים מקצועיים ובתחומי הניהול והמסעדנות. הקורסים פתוחים בפני תלמידי ובוגרי בית הספר וחלקם אף פתוח לנרשמים מבחוץ.
קורס אפיית לחמים
מחזור נוסף של קורס לחם 101 יוצא לדרך! 6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, המאפשרים לתלמידים להכיר את עולם הלחם על נגזרותיו. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה
הפטיסרי הפריזאי של ג׳פרי קנייה
במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקיימה כיתת אומן בהנחיית ג׳פרי קניה, הקונדיטור הצעיר והמבריק מפריז. היה זה ביקורו השני של השף בדנון. הוא חזר לדנון, בכדי לחלוק עם המשתתפים את קו המוצרים החדש והמדובר בזכותו הצליח להסעיר את מבקרי וחובבי הפטיסרי המושבעים ביותר.
קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו
קורס פיציולו מקצועי בהנחיית אלסנדרו לוסטוקו אשר נחשב למומחה בעל שם עולמי בתחום הפיצה. השף אלסנדרו הוא אחד ממומחי הפיצה הגדולים בעולם והוא עתיד להגיע אלינו לקראת סוף 2023 למחזור נוסף של קורס הפיציולו המקצועי בפעם הרביעית.
קונדיטוריה ללא חלב / ללא סוכר
עקב הביקוש הגדול וההצלחה של ההשתלמויות הקודמות בקינוחים ללא מוצרי חלב וללא סוכר, החלטנו לקיים השתלמויות נוספות לכל מי שרצה ולא הספיק. במהלך הההשתלמות ראינו כיצד ניתן להכין טארטים, קינוחי צלחת, עוגות ראווה ללא שימוש בסוכר או חלב.
המטבח הסרדיני של איטליה
השף פייר לואיג׳י פאיס, הגיע אלינו הישר מהאי האיטלקי סרדיניה לקמפוס דנון לסדנה בלעדית לבוגרים ולתלמידים, במהלך הסדנא סיפר על המטבח הסרדיני והדגים מנות מסורתיות עם חומרי גלם יחודיים לאזור.
עולם היצירה של פיליפ קונטיצ׳יני
במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקיימה בחודש פברואר כיתת אומן מרתקת בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטצ׳יני.
קונטצ׳יני הוא אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים. כיתת האומן הביאה הצצה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.
אמן הקאיסקי מיפן
מפגש בלעדי שהתקיים בבית הספר לבוגרים ולתלמידים – מפגש השראה בניחוח המטבחים של יפן, בהדרכת אמן הקאיסקי – Takashi Nishimiya, בה הדגים האמן היפני מתכונים מהמטבח העילי היפני.