צרפתית קולינרית בדנון, המכון הצרפתי בישראל

צרפתית קולינרית, בואו לדבר בשפת המטבח

צרפתית היא השפה בה נוצרו והתפתחו מקצועות המטבח, ולמרות שהקולינריה המערבית מושפעת גם מתרבויות אוכל אחרות, התקבעה הצרפתית כשפת המקצוע בעולם כולו. לראשונה בישראל ובשיתוף המכון הצרפתי בישראל, קורס המעניק את בסיס השליטה בשפה הצרפתית המקצועית. לאנשי מקצוע וחובבים שמעוניינים להתחבר לשורשי הקולינריה המערבית.

יאן קוברר – ילד הפלא של הפטיסרי הצרפתי מגיע לדנון

יאן קוברר הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בעולם. את תפקידו הראשון כשף קונדיטור עשה במלון פרנס דה גאל בפריז וזכה להערכה רבה. לפני כשנה פתח את אחת הקונדיטוריות המדוברות בפריז בה הוא מכין קו קונדיטוריה צעיר ומודרני עם קו מאד אישי.

שישי בדנון, שישי איטלקי

שישי בדנון -סדרת קורסים מעשיים בימי שישי

בשנים האחרונות זוכים מטבחי העמים למקום של כבוד בקולינריה העולמית. שפים גדולים מן העולם מיישמים טכניקות בישול מערביות עם טעמים מתרבויות אוכל רחוקות והמסעדות האתניות משגשגות. בסדרת קורסים זו, המתקיימת בימי שישי בבוקר ומיועדת לטבחים ולחובבי בישול, סוקרים התלמידים את חומרי הגלם, הטכניקות והטעמים של כל אחד מהמטבחים המרתקים הללו.

שיעורים במסעדנות - דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. סטיבן לובל

שיעורים במסעדנות

דנון בשיתוף סטיבן לובל ו- LTD יוצאים בסדרת השתלמויות חד יומיות במטרה לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות. המטרה: להתפתח ולפתח את המשאב החשוב ביותר בכל מסעדה – העובדים.

הפטיסרי של גיום מביו

גיום מביו, הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם. סגנונו הנקי והמודרני המשלב טכניקה ברמה גבוהה וטעמים עדינים קנה לו שם ברחבי העולם והוא עומד בצנעה במקורם של לא מעט טרנדים בתחום עוגות הבוטיק. גיום מביו יעיר בדנון כיתת אומן בת חמישה ימים.

ז׳אק ג׳נה חוזר

לאור הצלחת המחזור הראשון והביקוש הרב, ז'אק ג'נה יחזור לקורס נוסף במהלך החודשים הקרובים. הפעם יעסוק הקורס גם בתחום השוקולד והפרלינים. פרטים נוספים בקרוב.

הפטיסרי של ז'וליאן אלברז

ז׳וליאן אלוורז הוא אחד מהקונדיטורים המעניינים בפריז. אלוורז העביר בבית הספר סדרת הדגמות בנושא הקונדיטוריה שלו ושל מלון הפנינסולה בו הוא משמש קונדיטור ראשי.

פיסול בשוקולד / פיליפ ברטרנד

איש האקדמיה לשוקולד של צרפת בקורס ייחודי בנושא פיסול בשוקולד. ברטראנד יעביר בבית הספר שתי השתלמויות יחודיות בנושא פיסול בשוקולד המיועדות להקנות טכניקות בסיסיות ועדכניות לעבודה אומנותית עם שוקולד.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

הפטיסרי של סדריק גרולה

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.