עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד

פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, חוזר לדנון להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה

המגמה ללימודי המשך וחוץ

המגמה ללימודי המשך וחוץ מציעה מגוון קורסים והשתלמויות ממוקדות במגוון נושאים מקצועיים ובתחומי הניהול והמסעדנות. הקורסים פתוחים בפני תלמידי ובוגרי בית הספר וחלקם אף פתוח לנרשמים מבחוץ.

english cooking class

English culinary course

Elevate your cooking skills, immerse yourself into a world of diverse cuisines, and connect with a passionate community of food lovers
in Israel's first culinary course in English.

גיל דהן בבית ספר דנון

ימי קולינריה בדנון

סדרת מפגשי השראה עם השפים והקונדיטורים המשפיעים בישראל. במסגרת הרצון של בית הספר לחשוף את התלמידים לסגנונות בישול שונים ולספק הצצה למטבחם ולסיפורם האישי.

שמרים למתקדמים דנון בית הספר למצוינות קולינרית

שמרים 101 בצקי שמרים ומאפי בוקר

קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של בצקי השמרים ומאפי הבוקר. כל הידע המסורתי לצד טכניקות ויישומים מודרניים.

השתלמויות קיץ בדנון

העשרה מקצועית בדנון

סדרת השתלמויות מקצועיות וממוקדות, בהנחיית טובי השפים והמרצים.
ההשתלמויות מיועדות לשפים, קונדיטורים וחובבי קולינריה שמעוניינים להתמקצע בתחומים חדשים, להרחיב את הידע הקיים ולקבל השראה.

קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

קורס אפיית לחמים

מחזור נוסף של קורס לחם 101 יוצא לדרך! 6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, המאפשרים לתלמידים להכיר את עולם הלחם על נגזרותיו. רוצים לדעת עוד פרטים? כנסו פנימה

ג׳פרי קנייה בית ספר דנון

הפטיסרי הפריזאי של ג׳פרי קנייה

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקיימה כיתת אומן בהנחיית ג׳פרי קניה, הקונדיטור הצעיר והמבריק מפריז. היה זה ביקורו השני של השף בדנון. הוא חזר לדנון, בכדי לחלוק עם המשתתפים את קו המוצרים החדש והמדובר בזכותו הצליח להסעיר את מבקרי וחובבי הפטיסרי המושבעים ביותר.

קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו

קורס פיציולו מקצועי בהנחיית אלסנדרו לוסטוקו אשר נחשב למומחה בעל שם עולמי בתחום הפיצה. השף אלסנדרו הוא אחד ממומחי הפיצה הגדולים בעולם והוא עתיד להגיע אלינו לקראת סוף 2023 למחזור נוסף של קורס הפיציולו המקצועי בפעם הרביעית.

קונדיטוריה פרווה אורן חיו דנון בית הספר למצוינות קולינרית (1)

קונדיטוריה ללא חלב / ללא סוכר

עקב הביקוש הגדול וההצלחה של ההשתלמויות הקודמות בקינוחים ללא מוצרי חלב וללא סוכר, החלטנו לקיים השתלמויות נוספות לכל מי שרצה ולא הספיק. במהלך הההשתלמות ראינו כיצד ניתן להכין טארטים, קינוחי צלחת, עוגות ראווה ללא שימוש בסוכר או חלב.