קורס לחם בדנון, קורס מרוכז

אפיית לחמים

לראשונה בדנון, קראש קורס אינטנסיבי בן 8 מפגשים המאפשר לתלמידים להכיר את עולם הלחם על כל היבטיו. בראש החוג עומד ארז קומורובסקי ולצידו האופה המוערך יובל אלחדף.

גפרי קנייה השתלמות

הפטיסרי של ג'פרי קנייה

ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בפריז, הוא עומד בראש קונדיטורית סטורר, הקונדיטוריה העתיקה בפריז. בסטורר מוביל קנייה קו קונדיטוריה מסורתי בראייה עדכנית ומחדש את הקלאסיקות בקו ייחודי ומרהיב. בואו להכיר גישה מרהיבה לקונדיטוריה מסורתית.

שרקוטרי ז׳אן מישל בנווארט

שרקוטרי צרפתי למסעדות

השרקוטרי הצרפתי הוא אחד התחומים המרתקים במטבח. קורס ראשון מסוגו מציג את כל הידע הטכני הדרוש להכנה של מנות הדגל האהובות כל כך. ז׳אן מישל בנווארט, MOF שרקוטייה מציג קו של מנות שרקוטרי באוריינטציה מסורתית. בנווארט הוא אחד המומחים לתחום השרקוטרי הצרפתי וחתום על תפריטי השרקוטרי של גדולי השפים של צרפת.

גיום מביו דנון, בית הספר למקצועות הקולינריה נמל תל אביב1

הפטיסרי של גיום מביו

גיום מביו, הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם. סגנונו הנקי והמודרני המשלב טכניקה ברמה גבוהה וטעמים עדינים קנה לו שם ברחבי העולם והוא עומד בצנעה במקורם של לא מעט טרנדים בתחום עוגות הבוטיק. גיום מביו העביר בדנון כיתת אומן בת חמישה ימים. אלו מכם שפספסו יוכלו לפגוש אותו שוב ב-2019.

צרפתית קולינרית בדנון, המכון הצרפתי בישראל

צרפתית קולינרית, בואו לדבר בשפת המטבח

צרפתית היא השפה בה נוצרו והתפתחו מקצועות המטבח, ולמרות שהקולינריה המערבית מושפעת גם מתרבויות אוכל אחרות, התקבעה הצרפתית כשפת המקצוע בעולם כולו. לראשונה בישראל ובשיתוף המכון הצרפתי בישראל, קורס המעניק את בסיס השליטה בשפה הצרפתית המקצועית. לאנשי מקצוע וחובבים שמעוניינים להתחבר לשורשי הקולינריה המערבית.

יאן קוברר – ילד הפלא של הפטיסרי הצרפתי מגיע לדנון

יאן קוברר הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בעולם. לפני כשנה פתח את אחת הקונדיטוריות המדוברות בפריז בה הוא מכין קו קונדיטוריה צעיר ומודרני עם קו מאד אישי. ביוני השנה ביקר קוברר בדנון והעביר כיתת אומן נדירה. קוברר אינו מעביר סדנאות וזו הפעם הראשונה בה העביר קורס מקצועי. הדבר התאפשר בשל עבודה משותפת והקשרים של בית הספר בפריז. בוגרי קורס הקונדיטוריה שמעוניינים יכולים לעשות סטאז׳ בקונדיטוריה שלו בפריז.

שיעורים במסעדנות - דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. סטיבן לובל

שיעורים במסעדנות

דנון בשיתוף סטיבן לובל ו- LTD יוצאים בסדרת השתלמויות חד יומיות במטרה לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות. המטרה: להתפתח ולפתח את המשאב החשוב ביותר בכל מסעדה – העובדים.

ז׳אק ג׳נה חוזר

לאור הצלחת המחזור הראשון והביקוש הרב, ז'אק ג'נה יחזור לקורס נוסף במהלך החודשים הקרובים. הפעם יעסוק הקורס גם בתחום השוקולד והפרלינים. פרטים נוספים בקרוב.

הפטיסרי של ז'וליאן אלברז

ז׳וליאן אלוורז הוא אחד מהקונדיטורים המעניינים בפריז. אלוורז העביר בבית הספר סדרת הדגמות בנושא הקונדיטוריה שלו ושל מלון הפנינסולה בו הוא משמש קונדיטור ראשי.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

הפטיסרי של סדריק גרולה

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.