קורס קונדיטוריה בפריז

המסלול הבינלאומי

משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית

המסלול הבינלאומי מציע לתלמידים לעשות את צעדיהם הראשונים במקצוע לצד שפים ומרצים מובילים מהארץ ומהעולם ולרכוש הכשרה מקצועית ללא פשרות.
המסלול פרי שיתוף פעולה נדיר עם בית הספר הצרפתי FERRANDI הנחשב לאחד מבתי הספר הטובים בעולם. מסלול זה מציע חווית למידה של פעם בחיים ומשלב הכשרה מקיפה עם טובי השפים והמרצים של צרפת
לצד משלחת לימודית וקורס מקצועי ממוקד בלבה הפועם של בירת הקולינריה העולמית. מסלול זה מיועד לתלמידים שמעוניינים
להעמיק בשורשיה של תרבות האוכל המובילה בעולם ולהכיר מקרוב את חזית היצירה של צרפת.

במסלול שני קורסים: קורס קונדיטוריה בינלאומי או קורס בישול בינלאומי המיועדים לבוגרי המגמות הרלוונטיות בהתאמה.

קורס קונדיטוריה בינלאומי קורס בישול בינלאומי הית ספר דנון פרנדי
לטעום את פריז

סיורי העשרה בקונדיטוריות, במטבחים, מסעדות, מעדניות, קונדיטוריות, שווקים ומוקדי עניין קולינריים נוספים

ללמוד בבירת הקולינריה

קורס ממוקד בבית הספר פרנדי. הקורס מציג טכניקות מתקדמות במגוון תחומי הקונדיטוריה, השוקולטרי והקונפיסרי. תכנית הקורס מתעדכנת מדי שנה בהתאם למגמות העכשוויות.

לשאוב השראה

סדרת מפגשים עם קונדיטורים ואנשי מקצוע מובילים והיכרות אישית עם תפיסת עולמם המקצועית ביצירתם של הכוכבים הגדולים של פריז

רוצים לשמוע עוד המסלול? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים