סגל בית הספר
סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.
בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.
ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.
סגל בית הספר
סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.
בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.
ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.
ארז קומרובסקי
ראש המגמה לאפייה
ליאור שטייגמן
ראש המגמה לקונדיטוריה
חגי לרנר
ראש המגמה לבישול
מאיר דנון
מנהל בית הספר
ארי ירזין
מרצה בכיר במגמה לבישול
סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול
נוף עתאמנה
מרצה בכירה במגמה לבישול ולקונדיטוריה
לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול
ברי יוגב
מרצה בכיר במגמה לאפייה
ארי ירזין
מרצה בכיר במגמה לבישול
סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול
נוף עתאמנה
מרצה בכירה במגמה לבישול ולקונדיטוריה
לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול
ברי יוגב
מרצה בכיר במגמה לאפייה
אסף צירין
מרצה בכיר במגמה לאפייה
ד"ר מרינה קזקוביץ'
מרצה בכירה במגמה לבישול ולקונדיטוריה
רביב גרה
מרצה בכיר במגמה לבישול
אורן קמלגארן בנאי
מרצה בכיר במגמה לאפייה
יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה
אסף צירין
מרצה בכיר במגמה לאפייה
רביב גרה
מרצה בכיר במגמה לבישול
ד"ר מרינה קזקוביץ'
מרצה בכירה במגמה לבישול ולקונדיטוריה
אורן קמלגארן בנאי
מרצה בכיר במגמה לאפייה
יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות