סגל בית הספר

סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.
בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.
ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.

סגל בית הספר

סגל בית הספר מונה שפים, קונדיטורים, אופים, מסעדנים ואנשי מחקר קולינרי מובילים בתחומם.

בנוסף לסגל הקבוע, מלמדים בבית הספר בכירי אנשי המקצוע בארץ, שותפים לחזון המצוינות הם מעבירים לתלמידים את הידע הרב שרכשו ומאפשרים הצצה לתפיסת עולמם המקצועית.

ניסיונם המקצועי העשיר בארץ ובעולם לצד הותק רב השנים בתחום ההדרכה הקולינרית הופכים את דנון למרכז האקדמי הקולינרי החשוב בישראל.

ארז קומרובסקי
ראש המגמה לאפייה

יניב תמרי 
ראש המגמה לקונדיטוריה

חגי לרנר
ראש המגמה לבישול

מאיר דנון
מנהל בית הספר



מאיר דנון
מנהל בית הספר



חגי לרנר
ראש המגמה לבישול


יניב תמרי
ראש המגמה לקונדיטוריה



ארז קומרובסקי
ראש המגמה לאפייה

מיכל פינקלמן
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

צח יאירי
מרצה בכיר במגמה לבישול

עידן קושניר
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה

אורן גירון
מרצה בכיר במגמה לבישול ולקונדיטוריה

אביחי מזרחי
מרצה בכיר במגמה לבישול

רוני הרצנו
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

מיה דנון
מרצה בכירה במגמה לאפייה

ליאור חורי
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

סבינה ולדמן
מרצה בכירה במגמה לבישול

יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה

אולג מדורה 
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה

לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול

אורן חיו
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה

סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול

אלכס ברמן
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה

מיה דנון
מרצה בכירה במגמה לאפייה

אורן גירון
מרצה בכיר במגמה לבישול ולקונדיטוריה

מיכל פינקלמן
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

צח יאירי
מרצה בכיר במגמה לבישול

סבינה ולדמן
מרצה בכירה במגמה לבישול

יובל אלחדף
מרצה בכיר במגמה לאפייה

רוני הרצנו
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

אביחי מזרחי
מרצה בכיר במגמה לבישול

ליאור חורי
מרצה בכירה במגמה לקונדיטוריה

לירון גרינברג
מרצה בכירה במגמה לבישול

אלכס ברמן
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה

אולג מדורה 
מרצה בכיר במגמה לקונדיטוריה

סטיבן לובל
מרצה בכיר במגמה לבישול

אורן חיו
מרצה אורח במגמה לקונדיטוריה

דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים