שמרים למתקדמים דנון בית הספר למצוינות קולינרית

שמרים למתקדמים

שמרים למתקדמים

לגלות מחדש את עולם השמרים. הצטרפו להשתלמות מקצועית בת יומיים בהנחייתו של אלכס ברמן, מרצה בכיר בדנון ואלוף ישראל באפייה לשנת 2017. במסגרת ההשתלמות ברמן יציג וידגים טכניקות אפייה ועיצוב מתקדמות, שילובי טעם עדכניים ועבודה עם בצקי שמרים על בסיס מחמצות. בין המוצרים שיודגמו בקורס: בריוש סוכרה על בסיס מחמצת, קראפין בנופי עם קרמל מלוח, מגוון קרואסונים בטכניקות עיצוב עדכניות ועוד.

*הקורס בפורמט הדגמה בלבד
15-16 בספטמבר, ימים ג׳ וד׳ בשעות 16:00-22:00

לתשלום

שמרים למתקדמים

לגלות מחדש את עולם השמרים. הצטרפו להשתלמות מקצועית בת יומיים בהנחייתו של אלכס ברמן, מרצה בכיר בדנון ואלוף ישראל באפייה לשנת 2017. במסגרת ההשתלמות ברמן יציג וידגים טכניקות אפייה ועיצוב מתקדמות, שילובי טעם עדכניים ועבודה עם בצקי שמרים על בסיס מחמצות. בין המוצרים שיודגמו בקורס: בריוש סוכרה על בסיס מחמצת, קראפין בנופי עם קרמל מלוח, מגוון קרואסונים בטכניקות עיצוב עדכניות ועוד.

*הקורס בפורמט הדגמה בלבד
15-16 בספטמבר, ימים ג׳ וד׳ בשעות 16:00-22:00

לתשלום

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.