שמרים 101 - בצקי שמרים ומאפי בוקר
עולם מרתק של ידע ויצירה בקורס אפייה מקצועי וממוקד
אפייה היא אחד המקצועות המרתקים בעולם. באמצעות קמח, מים ושמרים יוצרים אופים ברחבי העולם עושר אין סופי של עוגות ומאפים. אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה.
קורס השמרים הוא קורס מקצועי וממוקד בהנחיית הסגל הבכיר של מגמת הקונדיטוריה.
הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום בצקי השמרים ומאפי הבוקר ומתאים במיוחד לחובבים, טבחים, ואנשי מקצוע המעוניינים לדעת להכין מגוון רחב של בצקים, עוגות ומאפים מתוקים ומלוחים.
בין המוצרים שילמדו בקורס: חלה קלאסית, קוגלהוף, בבקה, רוגעלך, קרואסונים בטעמים ומילויים שונים, קרנצים, פרסבורגר ועוד מגוון רחב של מאפים.
*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | תאריך פתיחה: 25.06.23 | שעות: 16:00-22:00| משך הקורס: 6 מפגשים
שמרים 101 - בצקי שמרים ומאפי בוקר
עולם מרתק של ידע ויצירה בקורס אפייה מקצועי וממוקד
אפייה היא אחד המקצועות המרתקים בעולם. באמצעות קמח, מים ושמרים יוצרים אופים ברחבי העולם עושר אין סופי של עוגות ומאפים. אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה.
קורס השמרים הוא קורס מקצועי וממוקד בהנחיית הסגל הבכיר של מגמת הקונדיטוריה.
הקורס מיועד לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום בצקי השמרים ומאפי הבוקר ומתאים במיוחד לחובבים, טבחים, ואנשי מקצוע המעוניינים לדעת להכין מגוון רחב של בצקים, עוגות ומאפים מתוקים ומלוחים.
בין המוצרים שילמדו בקורס: חלה קלאסית, קוגלהוף, בבקה, רוגעלך, קרואסונים בטעמים ומילויים שונים, קרנצים, פרסבורגר ועוד מגוון רחב של מאפים.
*מחיר מיוחד לתלמידי ובוגרי מגמת הבישול של בית הספר.
מתכונת הקורס: מעשית | תאריך פתיחה: 25.06.23 | שעות: 16:00-22:00| משך הקורס: 6 מפגשים
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות