עולם שלם של לחם

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה – הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו…


סקוליארד תלמידים מבשלים
סקוליארד פופ אפ
סקוליארד הספרייה הקולינרית
הבולנז׳רי של פסקל טפר

השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של פסקל טפר, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. מדובר הסדנה מעשית שבה פסקל טפר ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.

קורס יסודות האפייה

קראש קורס ממוקד בן 8 מפגשים, המרכז את יסודות האפייה. כל מפגש מוקדש לנושא אחר – אפייה צרפתית, לחמים ״לבנים״, שיטות אפייה מתקדמות, לחמים לבנטיניים, אפייה איטלקית ועוד. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להכיר מקרוב את עולם הלחם, וגם לחובבי אפייה רציניים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.

קורס הלחם המקצועי

הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.

הצטרפו לעולם האפייה המקצועית של המאה ה-21. השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

עולם שלם של לחם

בשנים האחרונות יותר ויותר אנשים נחשפים לעולם הקסום של אפיית לחם, וטכניקות, שפעם היו שמורות לאופים מקצועיים בלבד, משתלבות בתכניות הלימוד בבתי הספר המובילים לבישול בכל העולם. היכולת ״לחוש״ את הבצק, ״להקשיב״ לפעולת המחמצות ולצקת לתוך המאפה את הנשמה והאישיות של האופה – הם משהו שכל אחד יכול ללמוד. אנחנו כאן כדי ללמד אתכם איך לעשות את זה. בדנון תמצאו מגוון מסלולי אפייה שהתאמנו במיוחד עבורכם, בין אם אתם חובבי אפייה המבקשים להתמקצע או קונדיטורים וטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם. את קורסי האפייה בדנון מלמדים אופים בכירים מהארץ ומהעולם, תחת ניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, שמוסיף לתכני הקורסים גם את התבלין המיוחד שלו…

סקוליארד תלמידים מבשלים
קורס הלחם המקצועי

הקורס מציע את ההכשרה המקיפה ביותר שניתן להשיג היום בתחום הלחם בישראל. 30 מפגשים הכוללים לימוד טכניקות מסורתיות לצד טכניקות מתקדמות, היכרות עם אסכולות שונות באפייה, חומרי גלם, מחמצות, סוגי שמרים וסטרטרים שונים, וכמובן מגוון אדיר של מוצרי לחם ומאפי בוקר.

סקוליארד תלמידים מבשלים
קורס יסודות האפייה

קראש קורס ממוקד בן 8 מפגשים, המרכז את יסודות האפייה בצורה מתודית: כל מפגש מוקדש לנושא אחר – אפייה צרפתית, לחמים ״לבנים״,  שיטות אפייה מתקדמות, לחמים לבנטיניים, אפייה איטלקית ועוד. הקורס מיועד לטבחים ולקונדיטורים המבקשים להכיר מקרוב את עולם הלחם, וגם לחובבי אפייה רציניים שמעוניינים להעמיק את הידע שלהם.

סקוליארד תלמידים מבשלים
הלחמים של פסקל טפר

השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שמציגה את עולם היצירה של פסקל טפר, בעל תואר MOF מממשלת צרפת. מדובר הסדנה מעשית שבה פסקל טפר ידגים ויכין ביחד עם התלמידים מנעד רחב של לחמים צרפתיים אזוריים וקו שלם של מאפי בוקר מקוריים. הקורס מיועד לבוגרי מגמות האפייה והקונדיטוריה ולאנשי מקצוע בתחום.

הצטרפו לעולם האפייה המקצועית של המאה ה-21.
השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם

מתעניינים בלימודים?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.