לימודי בישול
כרטיס הכניסה שלך לעולם המסעדנות
הבישול הישראלי נמצא בהתפתחות בלתי פוסקת, תל אביב הפכה לבירה קולינרית מרכזית שמושפעת מן המטבחים העולמיים ומן הגישות החדשות בתחום המסעדנות. בשביל לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ובתחרות המתמדת שפים וטבחים נדרשים יותר מתמיד ליצור ולהתחדש. לימודי בישול מאפשרים לתלמידים להשתלב, להתפתח ולהוביל את הקולינריה הישראלית צעד אחד קדימה. הקורסים במגמה לבישול מציעים מגוון מסלולים, כל מסלול מציע תכנים נוספים לקודמו ובכך מאפשר לכל תלמיד לבנות את מסלול ההכשרה המתאים ביותר עבורו.
-
מטבחים
-
חומרי גלם
-
טכניקות
-
שפים
קורסים נוספים במגמת בישול
המגמה לבישול מציעה מגוון מסלולי לימוד להתפתחות מקצועית המותאמים לרצונות ולשאיפות השונות של כל תלמיד
ללמוד בקמפוס הקולינרי המתקדם בישראל
ללמוד מהשפים המובילים בארץ
להנות מסטנדרטים בינלאומיים
לתרגל סרוויס במסעדת בית הספר
עבודה מעשית בשיטת "hands on"
מסעדת התלמידים
דנון הוא לא רק בית ספר לבישול, אלא מרחב מקצועי חדשני ופורץ דרך, שמכין את הבוגרים לעבודה מעשית בעולם הבישול המקצועי. בשטח הקמפוס פועלת מסעדת "סקוליארד" – מסעדת תלמידים יחידה מסוגה בארץ, אשר בדומה לבתי הספר המובילים בעולם, מאפשרת לתלמידים לתרגל סרוויס אמיתי, פתוח לקהל.
הבישול במסעדה מהווה חלק בלתי נפרד מתוכניות הלימוד, החל משלבי ההכשרה הראשונים, ומעניק לתלמידים הזדמנות לעבוד לצד טובי השפים בארץ.
ללמוד מהשפים המובילים בארץ
טובי השפים בישראל חולקים עם התלמידים את הידע והתשוקה שלהם עם דור העתיד של הקולינריה בישראל.
בוגרות ובוגרים
שבחרו להפוך את התשוקה לדרך חיים
בוגרות ובוגרים
הצטרפו לאלפי הבוגרות והבוגרים שלנו - שפים, קונדיטורים, חובבי קולינריה, יוצרי תוכן, ויזמים, שהחליטו להעשיר את כישוריהם וידיעותיהם וללמוד בקמפוס המתקדם בישראל, ובין הטובים בעולם. חתירתם למצוינות הובילה אותם לבחור קורס בישול בדנון כצעד משמעותי בדרכם המקצועית ולהפוך את אהבתם לבישול למקצוע ולדרך חיים בארץ ובעולם.
לדף הבוגריםמה אומרים עלינו?
דנון, הבחירה של אנשי המקצוע
אולה - מהפכה בלימודי הקולינריה
לימודי בישול בדנון מעניקים לכם את כל הכלים להוביל ולהצטיין במטבח. לצד השיעורים הפרונטליים וההתנסות המעשית, תלמידי בית הספר מקבלים גישה בלעדית ל"אולה" – מערכת אינטראקטיבית ראשונה מסוגה שעשתה מהפכה בעולם לימודי הקולינריה. אולה היא פלטפורמת לימודים דיגיטלית, הכוללת מגוון שיעורי העמקה והרחבה ופותחת בפני התלמידים מאגר ידע עצום שלא מפסיק להתעדכן.
תעודה שפותחת דלתות
תעודת הגמר של דנון היא סמל למקצוענות ומצוינות קולינרית וכרטיס כניסה מהיר למוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. בית הספר זוכה להערכה רבה בארץ ובעולם וידוע בענף כמסגרת לימודי בישול המספקת לתלמידיה הכשרה מקיפה, ידע רב ומעמיק, ניסיון מעשי מוכח וסטנדרטים מקצועיים חסרי פשרות.
לפיכך, תעודת הגמר שלנו מהווה יתרון בולט בשוק העבודה, ואלפי הבוגרות והבוגרים שלנו שכבר השתלבו בענף הם דוגמה חיה לכך. הסטודנטיות והסטודנטים שלנו מחוזרים על ידי מסעדות, קונדיטוריות ועסקי מזון מובילים, ורבים מהם נחטפים לעבודה עוד בתקופת הלימודים.
תכניות לימוד עדכניות
תוכנית הלימודים במסלול לימודי בישול בדנון מעודכנת באופן מתמיד בהתאם למגמות הקולינריות העולמיות ודרישות התעשייה. הקורסים משלבים ידע מעמיק בטכניקות בישול קלאסיות לצד טכניקות מודרניות, חקר חומרי גלם, והתמקדות באומנות הבישול המתקדם. כך מובטחת לסטודנטים הכשרה רלוונטית ועדכנית שתכין אותם להשתלב במטבחים המובילים בארץ ובעולם.
כלים להתפתחות
אחד היתרונות הייחודיים במסלול לימודי בישול בדנון הוא הדגש על עבודה אינדיבידואלית. כל סטודנט עובד בעמדת עבודה אישית במטבח מקצועי, המאפשרת לו לתרגל וליישם כל שלב ושיטה בעצמאות מלאה. סביבת הלימודים הזו מספקת חוויית למידה ממוקדת ופרטנית, שמפתחת ביטחון ושליטה בטכניקות קולינריות.
עבודה אינדיבידואלית
מסלול לימודי בישול בדנון מעניק לסטודנטים את הכלים הנדרשים להתפתחות מקצועית בעולם הקולינרי, עם ליווי צמוד ממורים מנוסים ובעלי שם בתחום. מעבר לתכנים המעשיים, לסטודנטים יש גישה למערכת הלמידה המקוונת OLA, המאפשרת לצפות בהרצאות ובחומרי עיון בכל עת. בנוסף, התנסות בסביבת מסעדה אמיתית כחלק מהלימודים מספקת הכנה חיונית לעולם העבודה ולקשר עם קהל לקוחות – מרכיב מרכזי בהכנה לקריירה בענף המזון.
שאלות ותשובות
-
בהחלט! יש לנו מגוון קורסים שונים, החל מלימודי בסיס ועד לימודי בישול למתקדמים ברמות שונות. בכל שלב של הקריירה ניתן להמשיך להתפתח מקצועית עם אחד הקורסים שלנו, בהתאם לרצונותיכם ולשאיפותיכם.
-
כן, יש לנו גם קורסי הכשרה בסיסיים שלא דורשים ידע או ניסיון קודם, אלא רק אהבה לבישול.
-
ברוב המקרים התעודה שלנו מדברת בעד עצמה והבוגרים נחטפים לעבודה מיד עם סיום הלימודים (פעמים רבות גם במהלכם). כך או כך, אנו תמיד נהיה כאן כדי לתמוך בדרכם המקצועית של בוגרינו - לספק מידע והדרכות על משרות בתחום, לערוך מפגשי נטוורקינג מקצועיים, לתמוך בעסקים שהם פותחים וביוזמות שהם מובילים.
-
אנו דוגלים בעבודה מעשית בשיטת "hands on". כל שיעור בבית הספר כולל הרצאה והדגמה, ולאחריה התלמידים עוברים לעמדות עבודה אישיות ומתרגלים בפועל את כל שלבי העבודה. בנוסף, כבר משלבי ההכשרה הראשונים התלמידים משובצים לעבודה במסעדת התלמידים "סקוליארד", שם הם חווים ומתרגלים סרוויס לקהל סועדים בזמן אמת.
-
לימודי בישול מצריכים התנסות מעשית ולכן לא מועברים אונליין אלא בכיתות בית הספר, כאשר לכל תלמיד יש עמדת עבודה אישית עם כל הציוד המקצועי והמצרכים הדרושים. בנוסף ללימודים הפרונטליים, יש לנו גם מערכת ייחודית של שיעורי אונליין, אך היא אינה מחליפה את השיעורים הרגילים אלא מאפשרת לתלמידים להמשיך לתרגל, להעמיק ולהעשיר את ידיעותיהם. הגישה למערכת ניתנת לתלמידי בית הספר בלבד.
-
לא רק תופסת, אלא נחשבת לאחת התעודות המוערכות בתחום. תשאלו את אלפי הבוגרות והבוגרים שלנו שכבר עובדים בענף – תעודת גמר של דנון פותחת דלתות.
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת