קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

אפיית לחמים

קורס אפייה מקצועית

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

לראשונה בישראל קראש קורס אינטנסיבי בן 8 מפגשים המאפשר לתלמידים להכיר את עולם הלחם על כל היבטיו ולהתנסות בסוגים שונים של בצקים, דגנים ומאפים.
בראש החוג עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו יובל אלחדף מן האופים המוכשרים והמוערכים בישראל.

הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן, הוא מתקיים פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים ומשתרע על פני תקופה של חודש בלבד.

לתשלום

למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ולחם בכל הרמות, לטבחים, לקונדיטורים ולמעוניינים לשפר את מיומנויות האפייה שלהם ולייצר לחמים ברמה הגבוהה ביותר.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם – תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמים צרפתיים; לחמי שאור ולחמי דגנים; ג'בטות ופוקצ'ות; חלות, לחמניות ובריוש; לחם ללא לישה; לחמים עם הידרציה גבוהה ולחמים בחושים.

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; עבודה מקצועית במאפייה; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

הרשמה מקוונת

בית הספר מאפשר הרשמה לקורס זה באופן מקוון דרך אתר זה. ההרשמה המקוונת מזכה את הנרשמים למסלול זה במחיר מיוחד הזמין רק דרך האתר.
בוגרי בית הספר זכאים להנחה בהרשמה לקורס זה, התקשרו לבית הספר לקבלת קוד הטבה ייעודי.

לתשלום

קורס אפיית לחמים

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

לראשונה בישראל קראש קורס אינטנסיבי בן 8 מפגשים המאפשר לתלמידים להכיר את עולם הלחם על כל היבטיו ולהתנסות בסוגים שונים של בצקים, דגנים ומאפים. בראש החוג עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו יובל אלחדף מן האופים המוכשרים והמוערכים בישראל.

הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן, הוא מתקיים פעמיים בשבוע בשעות אחר הצהריים ומשתרע על פני תקופה של חודש בלבד.

לתשלום

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; עבודה מקצועית במאפייה; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמים צרפתיים; לחמי שאור ולחמי דגנים; ג'בטות ופוקצ'ות; חלות, לחמניות ובריוש; לחם ללא לישה; לחמים עם הידרציה גבוהה ולחמים בחושים.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם – תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ולחם בכל הרמות, לטבחים, לקונדיטורים ולמעוניינים לשפר את מיומנויות האפייה שלהם ולייצר לחמים ברמה הגבוהה ביותר.

הרשמה מקוונת

בית הספר מאפשר הרשמה לקורס זה באופן מקוון דרך אתר זה. ההרשמה המקוונת מזכה את הנרשמים למסלול זה במחיר מיוחד הזמין רק דרך האתר. בוגרי בית הספר זכאים להנחה בהרשמה לקורס זה, התקשרו לבית הספר לקבלת קוד הטבה ייעודי.

לתשלום

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.