קורס-לחם-בדנון-קורס-מרוכז

קורס אפיית לחמים

קורס יסודות האפייה

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

לראשונה בישראל קראש קורס אינטנסיבי בן 8 מפגשים המאפשר לתלמידים להכיר את עולם הלחם על כל היבטיו ולהתנסות בסוגים שונים של בצקים, דגנים ומאפים.
בראש החוג עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו יובל אלחדף מן האופים המוכשרים והמוערכים בישראל.

הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן, הוא מתקיים בימים שלישי ורביעי אחר הצהריים, במשך 4 שבועות ברציפות.
בין התכנים שיילמדו בקורס: לחמי שמרים, מחמצות, לחמים צרפתיים, לחמים ממולאים, ג׳בטות, פוקאצ׳ות, פוגאס, לחמים ללא לישה ועוד.

לתשלום

למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ולחם בכל הרמות, לטבחים, לקונדיטורים ולמעוניינים לשפר את מיומנויות האפייה שלהם ולייצר לחמים ברמה הגבוהה ביותר.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם – תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמים צרפתיים; לחמי שאור ולחמי דגנים; ג'בטות ופוקצ'ות; חלות, לחמניות ובריוש; לחם ללא לישה; לחמים עם הידרציה גבוהה ולחמים בחושים.

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; עבודה מקצועית במאפייה; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

 

קורס יסודות האפייה

קורס לחם ממוקד בהובלתו של האופה ארז קומרובסקי

לראשונה בישראל קראש קורס אינטנסיבי בן 8 מפגשים המאפשר לתלמידים להכיר את עולם הלחם על כל היבטיו ולהתנסות בסוגים שונים של בצקים, דגנים ומאפים.
בראש החוג עומד ארז קומורובסקי, מחלוצי ענף הלחם בישראל, ולצידו יובל אלחדף מן האופים המוכשרים והמוערכים בישראל.

הקורס מיועד לכל מי שתמיד רצה ללמוד אפייה ולא מצא את הזמן, הוא מתקיים בימים שלישי ורביעי אחר הצהריים, במשך 4 שבועות ברציפות.
בין התכנים שיילמדו בקורס: לחמי שמרים, מחמצות, לחמים צרפתיים, לחמים ממולאים, ג׳בטות, פוקאצ׳ות, פוגאס, לחמים ללא לישה ועוד.

לתשלום

לעבוד כמו מקצוענים

היכרות עם מגוון שיטות יצור מסורתיות ועדכניות בתחום הלחם העולמי והמקומי; עבודה עם סוגי קמחים מגוונים; עבודה מקצועית במאפייה; לימוד שיטות תפיחה, עיצוב וייצור של מגוון מוצרי לחם.

מגוון סגנונות אפייה

טעימת עומק ממגוון רחב של לחמים: לחמים צרפתיים; לחמי שאור ולחמי דגנים; ג'בטות ופוקצ'ות; חלות, לחמניות ובריוש; לחם ללא לישה; לחמים עם הידרציה גבוהה ולחמים בחושים.

ידע טכנולוגי

שיטות הכנה ועבודה עם מחמצות, סקירה של התהליכים הכימיים והפיסיקליים המתרחשים בעת ייצור הלחם – תסיסה,התפחה, התפתחות טעמים, הידרציה, התיישנות ועוד.

למי מיועד הקורס

הקורס מיועד לאוהבי אפייה ולחם בכל הרמות, לטבחים, לקונדיטורים ולמעוניינים לשפר את מיומנויות האפייה שלהם ולייצר לחמים ברמה הגבוהה ביותר.

הרשמה מקוונת

בית הספר מאפשר הרשמה לקורס זה באופן מקוון דרך אתר זה.
בוגרי בית הספר זכאים להנחה בהרשמה לקורס זה, התקשרו לבית הספר לקבלת קוד הטבה ייעודי.

לתשלום

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.