דנון, בית הספר למצוינות קולינרית תוציאו את השף שבכם! דנון, בית הספר למצוינות קולינרית מתחתנת ארלוזרוב קו 55/100 מתחנת השלום קו 239/100 מתחנת ההגנה: 4/174/204 רחוב התערוכה 3 תל אביב מתחם יריד המזרח נמל ת״א info@danon.org.il 077-8054428 רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם שם פרטי שדה חובה, יש להזין שם פרטי שם משפחה שדה חובה יש להזין שם משפחה הנייד שלי: שדה חובה, יש להזין את מספר הנייד שלך המייל שלי: שדה חובה, יש להזין כתובת מייל מתעניין ב: מה אני רוצה ללמוד? * בישול קונדיטוריה אפייה / לחמים אחר שדה חובה, יש לבחור אפשרות אחת אני מעוניין במסלול: אני מעוניין במסלול * הכשרה מקיפה השתלמות ממוקדת סדנא חד פעמית שדה חובה יש להזין את סוג הקורס אני מאשר/ת קבלת דוא״ל שיווקי והצעות מבית הספר מאשר/ת לא מאשר/ת HTML Script to get the UTM Parameter b_detection שלח/י מידע למתעניינים הקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודים אודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״ס קורסים אפייה ולחם קורס לחם קורס יסודות האפייה לימודי המשך השתלמויות ממוקדות קורסים במגמה לקונדיטוריה קורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומי קורסים במגמה לבישול לימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chef קורסים במגמה לבישוללימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chefקורסים במגמה לקונדיטוריהקורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומיקורסי אפייה ולחםקורס לחם קורס יסודות האפייהלימודי המשךהשתלמויות ממוקדותאודותאודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״סמידע למתענייניםהקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודיםארוחות במסעדת ביה״סארוחות במסעדת ביה״סצור קשרדנון, בית הספר למקצועות הקולינריה התערוכה 3 תל אביב 03-7571555