סקוליארד - המסעדה של בית הספר
כמו בבתי הספר המובילים בעולם, בתוך הקמפוס פועלת מסעדה שמופעלת על ידי התלמידים.
הארוחות במסעדה פתוחות לקהל ומאפשרות להציץ לעולם היצירה של בית הספר.
בימי שישי פועל הסקוליארד כמאפייה ובית קפה ומציע לבאי הנמל לטעום מגוון לחמים ומאפים יחודיים.
לפרטים נוספים בנוגע לסקוליארד, אפשר לשוחח איתנו כאן: 077-8052881 📞
מתרגלים סרוויס
כמו בצמרת בתי הספר בעולם, העבודה בסקוליארד מציעה לתלמידים הזדמנות תרגול מעשי של סרוויס אמיתח. התלמידים מפעילים את המסעדה בארוחות פתוחות לקהל ומתנסים בסרוויס כבר במסגרת תכניות הלימוד. בימי חמישי מפעיל בית הספר רסטו, ניתן להזמין מקומות מראש או להיכנס לרשימת המתנה.
הפטיסרי של דנון
שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים אותם ניתן לרכוש עם או בלי קפה ביום שישי בבוקר. הפטיסרי פתוח בימי שישי בלבד, החל מהשעה 08:00 ועד שנגמר.
סקוליארד - המסעדה של דנון
כמו בבתי הספר המובילים בעולם, בתוך הקמפוס של דנון פועלת מסעדה שמופעלת על ידי התלמידים.
הארוחות במסעדה פתוחות לקהל ומאפשרות להציץ לעולם היצירה של בית הספר.
בימי שישי פועל הסקוליארד כמאפייה ובית קפה ומציע לבאי הנמל לטעום מגוון לחמים ומאפים יחודיים.
מתרגלים סרוויס
כמו בצמרת בתי הספר בעולם, העבודה בסקוליארד מציעה לתלמידים הזדמנות תרגול מעשי של סרוויס אמיתח. התלמידים מפעילים את המסעדה בארוחות פתוחות לקהל ומתנסים בסרוויס כבר במסגרת תכניות הלימוד. בימי חמישי מפעיל בית הספר רסטו, ניתן להזמין מקומות מראש או להיכנס לרשימת המתנה.
הפטיסרי של דנון
שישי פטיסרי הוא פרויקט דגל ראשון מסוגו של המגמה לקונדיטוריה. תלמידי המגמה אופים בלילה שבין חמישי לשישי מגוון רחב של מאפים, עוגות ולחמים אותם ניתן לרכוש עם או בלי קפה ביום שישי בבוקר. הפטיסרי פתוח בימי שישי בלבד, החל מהשעה 08:00 ועד שנגמר.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות