השתלמויות קיץ בדנון

העשרה מקצועית בדנון

לקחת את הכישרון שלך צעד אחד קדימה

העשרה מקצועית בדנון
במסגרת המגמה ללימודי המשך משיק דנון סדרת השתלמויות מקצועיות וממוקדות, בהנחיית טובי השפים והמרצים.
ההשתלמויות מיועדות לשפים, קונדיטורים וחובבי קולינריה שמעוניינים להתמקצע בתחומים חדשים, להרחיב את הידע הקיים ולקבל השראה.

קורס פיציולו - קורס פיצה בדנון

קורס פיציולו /
4 מפגשים

תאריך: 06/09 | 16:00-22:00
להרשמה מקוונת
פטה און קרוט - קורס מטבח צרפתי בדנון

שרקוטרי צרפתי /
4 מפגשים

תאריך: 09/10 | 17:00-21:00

להרשמה מקוונת
קונדיטוריה בית ספר דנון -קורס עלים למתקדמים

קורס בצק עלים למתקדמים /
2 מפגשים

תאריך:11/10 | 17:00-22:00

הרשמה מקוונת
אוליבייה מנייה דנון בית הספר למצוינות קולינרית

קורס יסודות האפייה /
6 מפגשים

תאריך:11/10 | 16:00-22:00

לפרטים נוספים
יאן קוברר בדנון, בית ספר לקונדיטוריה

השתלמות בצק רבוך למתקדמים /
2 מפגשים

תאריך: 24/10 | 17:00-22:00

להרשמה מקוונת
קורס בישול לחובבים מטבח איטלקי דנון

מטבח שף טבעוני /
4 מפגשים

תאריך: 06/11 | 16:00-22:00
להרשמה מקוונת
קורס שמרים

קורס שמרים 101 /
6 מפגשים

תאריך:22/11 | 16:00-22:00

לפרטים נוספים
השתלמות פטיסרי - מקסנס ברבו

קונדיטוריה טבעונית  /
4 מפגשים

תאריך:06/12 | 17:00-20:00

להרשמה מקוונת
קורס פיציולו - קורס פיצה בדנון

קורס פיציולו /
4 מפגשים

תאריך: 06/09 | 16:00-22:00
להרשמה מקוונת
פטה און קרוט - קורס מטבח צרפתי בדנון

שרקוטרי צרפתי /
4 מפגשים

תאריך: 09/10 | 17:00-21:00

להרשמה מקוונת
קונדיטוריה בית ספר דנון -קורס עלים למתקדמים

קורס בצק עלים למתקדמים /
2 מפגשים

תאריך:11/10 | 17:00-22:00

הרשמה מקוונת
אוליבייה מנייה דנון בית הספר למצוינות קולינרית

קורס יסודות האפייה /
6 מפגשים

תאריך:11/10 | 16:00-22:00

לפרטים נוספים
יאן קוברר בדנון, בית ספר לקונדיטוריה

השתלמות בצק רבוך למתקדמים /
2 מפגשים

תאריך: 24/10 | 17:00-22:00

להרשמה מקוונת
קורס בישול לחובבים מטבח איטלקי דנון

מטבח שף טבעוני /
4 מפגשים

תאריך: 06/11 | 16:00-22:00
להרשמה מקוונת
קורס שמרים

קורס שמרים 101 /
6 מפגשים

תאריך:22/11 | 16:00-22:00

לפרטים נוספים
השתלמות פטיסרי - מקסנס ברבו

קונדיטוריה טבעונית  /
4 מפגשים

תאריך:06/12 | 17:00-20:00

להרשמה מקוונת

המסלול הבינלאומי יוצא לדרך

משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית
המסלול הבינלאומי מציע לתלמידים לעשות את צעדיהם הראשונים במקצוע לצד שפים ומרצים מובילים מהארץ ומהעולם ולרכוש הכשרה מקצועית ללא פשרות.
מסלול זה מיועד לתלמידים שמעוניינים להעמיק בשורשיה של תרבות האוכל המובילה בעולם ולהכיר מקרוב את חזית היצירה של צרפת.
במסלול שני קורסים: קורס קונדיטוריה בינלאומי או קורס בישול בינלאומי המיועדים לבוגרי המגמות הרלוונטיות בהתאמה.
ההרשמה למשלחת הקרובה בעיצומה!

לפרטים נוספים

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים