קורס בינלאומי בפריז

קריאה אחרונה לנוסעים לפריז 

שבוע של השראה והעשרה בבירה הקולינרית

קריאה אחרונה לנוסעים לפריז

שבוע של השראה והעשרה בבירה הקולינרית

פריז מולדת הקולינריה המודרנית והלב הפועם של הקולינריה העולמית ממשיכה לגדל ולמשוך אליה את השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע החשובים והמובילים בעולם.
ההיסטוריה, ההווה והעתיד של עולם הקולינריה מתרחשים בה בכל יום מחדש.

מסע לימודי וקולינרי לפריז, מציע הזדמנות נדירה לחוויה אינטנסיבית ומעצימה של למידה, גילוי והשראה.

שתי המשלחות לפריז יהיו בליווי השף מאיר דנון וראשי המגמות.

ההרשמה למשלחת הקרובה בעיצומה ומספר המקומות מצומצם!

לפרטים נוספים על הקורס הבינלאומי

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים