לקחת את הכישרון שלך צעד אחד קדימה
העשרה מקצועית בדנון
במסגרת המגמה ללימודי המשך משיק דנון סדרת השתלמויות מקצועיות וממוקדות, בהנחיית טובי השפים והמרצים.
ההשתלמויות מיועדות לשפים, קונדיטורים וחובבי קולינריה שמעוניינים להתמקצע בתחומים חדשים, להרחיב את הידע הקיים ולקבל השראה.
המסלול הבינלאומי יוצא לדרך
משלחת לימודית לבירת הקולינריה העולמית
המסלול הבינלאומי מציע לתלמידים לעשות את צעדיהם הראשונים במקצוע לצד שפים ומרצים מובילים מהארץ ומהעולם ולרכוש הכשרה מקצועית ללא פשרות.
מסלול זה מיועד לתלמידים שמעוניינים להעמיק בשורשיה של תרבות האוכל המובילה בעולם ולהכיר מקרוב את חזית היצירה של צרפת.
במסלול שני קורסים: קורס קונדיטוריה בינלאומי או קורס בישול בינלאומי המיועדים לבוגרי המגמות הרלוונטיות בהתאמה.
ההרשמה למשלחת הקרובה בעיצומה!
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.