השתלמות מטבח אילטקי בדנון

המטבח הסרדיני של איטליה

המטבח הסרדי של השף פייר לואיג׳י פאיס

פאיס, השף של מסעדת ג׳וסטו המוערכת בסדנה חד פעמית סביב המטבח הסרדי.

האי סרדיניה מפורסם בחומרי הגלם האיכותיים שלו, דגים ופירות ים, שמן זית, יין, גבינות, בוטרגה ועוד. מסעדת ג׳וסטו, נמצאת בקליגרי שבסרדניה ונבחרה על ידי מדריך מישלן כאחת המסעדות הטובות באי.
היא מגישה מטבח סרדי עדכני שמשלב את חומרי הגלם והמנות הידועות של סדרניה עם תרבות אוכל עדכנית – מטבח מודרני עם שורשים מסורתיים.

בחודש דצמבר התארח בקמפוס דנון השף האיטלקי המוערך פייר לואיג׳י פאיס והציג לתלמידים את הטעמים והמנות שמאפיינות את האי סרדניה ואת מטבחו האישי.

הסדנה הייתה בלעדית לבוגרי ותלמידי דנון וכללה מגוון מנות ייחודיות מהמטבח הסרדי והזדמנות חד פעמית להיחשף למטבח האיזורי הזה.


המטבח הסרדי של השף פייר לואיג׳י פאיס

פאיס, השף של מסעדת ג׳וסטו המוערכת בסדנה חד פעמית סביב המטבח הסרדי.

האי סרדיניה מפורסם בחומרי הגלם האיכותיים שלו, דגים ופירות ים, שמן זית, יין, גבינות, בוטרגה ועוד. מסעדת ג׳וסטו, נמצאת בקליגרי שבסרדניה ונבחרה על ידי מדריך מישלן כאחת המסעדות הטובות באי.
היא מגישה מטבח סרדי עדכני שמשלב את חומרי הגלם והמנות הידועות של סדרניה עם תרבות אוכל עדכנית – מטבח מודרני עם שורשים מסורתיים.

בחודש דצמבר התארח בקמפוס דנון השף האיטלקי המוערך פייר לואיג׳י פאיס והציג לתלמידים את הטעמים והמנות שמאפיינות את האי סרדניה ואת מטבחו האישי.

הסדנה הייתה בלעדית לבוגרי ותלמידי דנון וכללה מגוון מנות ייחודיות מהמטבח הסרדי והזדמנות חד פעמית להיחשף למטבח האיזורי הזה.


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי