עולם האפייה של אוליביה מנייה
המאסטר הצרפתי עתיד לחזור לקורס נוסף בינואר 2023
אוליבייה מנייה נחשב לאחד האופים המרתקים בצרפת ולפורץ דרך בתחום הבולנז׳רי.
לאחר שלימד בבתי הספר המובילים לאפייה בצרפת, חזר לעסק המשפחתי, שם שיכלל את האומנות שלו ופיתח ליין של לחמים אורגניים ומאפי בוקר מקוריים.
בעל תואר MOF היוקרתי מממשלת צרפת, כיום יש בבעלותו שתי מאפיות בוטיק מוערכות בפריז.
מנייה vעביר קורס ממוקד בנושא הבולנz׳רי ובו פרשנות אישית ועדכנית שלו לעולם הלחם ומאפי הבוקר.
עולם האפייה של אוליביה מנייה
המאסטר הצרפתי חוזר לקורס נוסף 6-10 בדצמבר 2020
אוליבייה מנייה נחשב לאחד האופים המרתקים בצרפת ולפורץ דרך בתחום הבולנז׳רי.
לאחר מספר שנים שבהן לימד בבתי הספר המובילים לאפייה בצרפת, חזר לעסק המשפחתי, שם שיכלל את האומנות שלו ופיתח ליין של לחמים אורגניים ומאפי בוקר מקוריים.
ב-2015 מנייה קיבל את תואר MOF היוקרתי מממשלת צרפת, והיום יש בבעלותו שתי מאפיות בוטיק בפריז.
מנייה מעביר קורס ממוקד בנושא הבולנג׳רי ובו פרשנות אישית ועדכנית שלו לעולם הלחם ומאפי הבוקר.
5 ימים מלאים | ראשון עד חמישי | 6-10/12/2020
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות