דניאל לילה2 עבור דנון בית הספר למצוינות קולינרית

המטבח של פומיו יונזאווה

פומיו יונזאווה – מטבח נשמה יפני

באפריל 2019 התקיים בדנון קורס ראשון וחד פעמי של אחד השפים המובילים בטוקיו

סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד. במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.

בחודש אפריל הגיע לדנון השף פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים. יונזאווה, שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, נחשב היום לאחד השפים הצעירים הבולטים בסצנה הקולינרית של טוקיו. בקורס שנערך בדנון הוא בחר להתמקד במטבח היפני הביתי, שזוכה היום לפרשנויות עדכניות בכל העולם. לצד הדגמה של מנות דגל מסורתיות, יונזאווה הציג חומרי גלם מיוחדים כמו אבקת יוזו ואבקת סויה, וגם ערך טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי, כמו סוגים שונים של שבבי בוניטו מיובשים, שומשום ומיני מיסו.


פומיו יונזאווה – מטבח נשמה יפני

באפריל 2019 התקיים בדנון קורס ראשון וחד פעמי של אחד השפים המובילים בטוקיו

סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד. במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.

בחודש אפריל הגיע לדנון השף פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים. יונזאווה, שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, נחשב היום לאחד השפים הצעירים הבולטים בסצנה הקולינרית של טוקיו. בקורס שנערך בדנון הוא בחר להתמקד במטבח היפני הביתי, שזוכה היום לפרשנויות עדכניות בכל העולם. לצד הדגמה של מנות דגל מסורתיות, יונזאווה הציג חומרי גלם מיוחדים כמו אבקת יוזו ואבקת סויה, וגם ערך טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי, כמו סוגים שונים של שבבי בוניטו מיובשים, שומשום ומיני מיסו.

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.