פומיו יונזאווה - מטבח נשמה יפני
באפריל התקיים בדנון קורס ראשון וחד פעמי של אחד השפים המובילים בטוקיו
סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד.
במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.
בחודש אפריל הגיע לדנון השף פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים.
יונזאווה, שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, נחשב היום לאחד השפים הצעירים הבולטים בסצנה הקולינרית של טוקיו.
בקורס שנערך בדנון הוא בחר להתמקד במטבח היפני הביתי, שזוכה היום לפרשנויות עדכניות בכל העולם.
לצד הדגמה של מנות דגל מסורתיות, יונזאווה הציג חומרי גלם מיוחדים כמו אבקת יוזו ואבקת סויה, וגם ערך טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי, כמו סוגים שונים של שבבי בוניטו מיובשים, שומשום ומיני מיסו.
פומיו יונזאווה - מטבח נשמה יפני
באפריל התקיים בדנון קורס ראשון של אחד השפים המובילים בטוקיו
סול פוד אמיתי הוא כזה שמשלב בין אוכל רחוב לטעמים של בית, ומצליח להכיל מנעד שלם של זיכרונות וטעמים בביס אחד.
במקרה של יפן מדובר באוכל מנחם, משביע ואפילו די בריא עם מינון מדויק של אוממי. מאכלי קארי, טונקאטצו ואודון הם רק חלק מהרפטואר של המטבח היפני הביתי, והם זוכים היום לפופולריות בכל העולם.
בחודש אפריל הגיע לדנון השף פומיו יונזאווה כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני, בקורס מרתק בן 3 ימים.
יונזאווה, שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, נחשב היום לאחד השפים הצעירים הבולטים בסצנה הקולינרית של טוקיו.
בקורס שנערך בדנון הוא בחר להתמקד במטבח היפני הביתי, שזוכה היום לפרשנויות עדכניות בכל העולם.
לצד הדגמה של מנות דגל מסורתיות, יונזאווה הציג חומרי גלם מיוחדים כמו אבקת יוזו ואבקת סויה, וגם ערך טעימה השוואתית של מוצרי בסיס מהמטבח היפני הביתי, כמו סוגים שונים של שבבי בוניטו מיובשים, שומשום ומיני מיסו.
מחפשים השתלמויות נוספות?
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.