עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד
כיתת אומן בהנחיית אחד מהשוקולטיירים הגדולים של צרפת
תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי מזון וקונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.
בחודש אוקטובר הקרוב חוזר לדנון פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד.
פיליפ ברטרנד בעל תואר MOF, מנהל האקדמיה לשוקולד בצרפת ונחשב לאחד השוקולטיירים הבולטים בעולם.
ברטרנד מקדיש את חייו המקצועיים למחקר ופיתוח של תחום השוקולד בצרפת ומחוצה לה וממשיך לפתח מתכונים ויישומים חדשים של שוקולד בכל עת.
בביקורו הקרוב הוא יעביר שתי כיתות אומן בנות יומיים, בהן יחלוק עם המשתתפים את הידע והתשוקה הגדולה שלו לשוקולד ולמוצריו, את יכולתו הנדירה לחשיבה מחוץ לקופסה ואת הגישה הפרקטית והבלתי מתפשרת המזוהה עמו.
חטיפי שוקולד ארטיזנליים - קו מוצרי שוקולד לקונדיטורים // פטיסי של שוקולד - ליין מוצרים ועוגות מבוססי שוקולד.
עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד
כיתת אומן בהנחיית אחד מהשוקולטיירים הגדולים של צרפת.
תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי מזון וקונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.
בחודש אוקטובר הקרוב חוזר לדנון פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד.
פיליפ ברטרנד בעל תואר MOF, מנהל האקדמיה לשוקולד בצרפת ונחשב לאחד השוקולטיירים הבולטים בעולם.
ברטרנד מקדיש את חייו המקצועיים למחקר ופיתוח של תחום השוקולד בצרפת ומחוצה לה וממשיך לפתח מתכונים ויישומים חדשים של שוקולד בכל עת.
בביקורו הקרוב הוא יעביר שתי כיתות אומן בנות יומיים, בהן יחלוק עם המשתתפים את הידע והתשוקה הגדולה שלו לשוקולד ולמוצריו, את יכולתו הנדירה לחשיבה מחוץ לקופסה ואת הגישה הפרקטית והבלתי מתפשרת המזוהה עמו:
חטיפי שוקולד ארטיזנליים - קו מוצרים לקונדיטורים.
פטיסי של שוקולד - ליין מוצרים ועוגות מבוססי שוקולד.
מחפשים השתלמויות נוספות?
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.