עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד

קורס שוקולטייר עם פיליפ ברטרנד בית ספר דנון
פיליפ ברטרנד בית ספר דנון קורס שוקולד

עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד

כיתת אומן בהנחיית אחד מהשוקולטיירים הגדולים של צרפת

תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי מזון וקונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.

בחודש אוקטובר הקרוב חוזר לדנון פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד.

פיליפ ברטרנד בעל תואר MOF, מנהל האקדמיה לשוקולד בצרפת ונחשב לאחד השוקולטיירים הבולטים בעולם.
ברטרנד מקדיש את חייו המקצועיים למחקר ופיתוח של תחום השוקולד בצרפת ומחוצה לה וממשיך לפתח מתכונים ויישומים חדשים של שוקולד
בכל עת.

בביקורו הקרוב הוא יעביר שתי כיתות אומן בנות יומיים, בהן יחלוק עם המשתתפים את הידע והתשוקה הגדולה שלו לשוקולד ולמוצריו, את יכולתו הנדירה לחשיבה מחוץ לקופסה ואת הגישה הפרקטית והבלתי מתפשרת המזוהה עמו.


פטיסרי של שוקולד

31.10-01.11 | 10:00-14:00

ליין מוצרים ועוגות מבוססי שוקולד | שילובי מרקמים וטעמים | הפילוסופיה והמדע שמאחורי יצירותיו

להרשמה מקוונת

חטיפי שוקולד ארטיזנליים

29.10-30.10 | 16:00-20:00

שילובי מרקמים וטעמים | טכניקות טמפרור ועבודה עם שוקולד | פרזנטציות ושיטות עבודה ייחודיות

להרשמה מקוונת

עולם השוקולד של פיליפ ברטרנד

כיתת אומן בהנחיית אחד מהשוקולטיירים הגדולים של צרפת.

תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי מזון וקונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.

בחודש אוקטובר הקרוב חוזר לדנון פיליפ ברטרנד אחד השוקולטיירים הגדולים בעולם, להעביר כיתות אומן בתחום השוקולד.

פיליפ ברטרנד בעל תואר MOF, מנהל האקדמיה לשוקולד בצרפת ונחשב לאחד השוקולטיירים הבולטים בעולם.
ברטרנד מקדיש את חייו המקצועיים למחקר ופיתוח של תחום השוקולד בצרפת ומחוצה לה וממשיך לפתח מתכונים ויישומים חדשים של שוקולד
בכל עת.

בביקורו הקרוב הוא יעביר שתי כיתות אומן בנות יומיים, בהן יחלוק עם המשתתפים את הידע והתשוקה הגדולה שלו לשוקולד ולמוצריו, את יכולתו הנדירה לחשיבה מחוץ לקופסה ואת הגישה הפרקטית והבלתי  מתפשרת המזוהה עמו.


חטיפי שוקולד ארטיזנליים

29.10-30.10 | 16:00-20:00

שילובי מרקמים וטעמים | טכניקות טמפרור ועבודה עם שוקולד | פרזנטציות ושיטות עבודה ייחודיות

להרשמה מקוונת

פטיסרי של שוקולד

31.10-01.11 | 10:00-14:00

ליין מוצרים ועוגות מבוססי שוקולד | שילובי מרקמים וטעמים | הפילוסופיה והמדע שמאחורי יצירותיו

להרשמה מקוונת
 

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים