Pastry Masters

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.

0
מפגשים
0
שעות לימוד

Pastry Masters

בואו לגלות את הדרך אל החופש היצירתי, ללמוד את הכלים לפיתוח מתכונים וסגנון קונדיטוריה אישי בקורס יחיד מסוגו.


0
מפגשים
0
שעות לימוד

קהל יעד ודרישות קבלה: 
קונדיטורים בעלי נסיון של שנתיים לפחות.
בוגרי מסלול Pro של בית הספר. קבלת בוגרים מבתי ספר אחרים מותנית בראיון.

קהל יעד ודרישות קבלה 
קונדיטורים בעלי נסיון של שנתיים לפחות.
בוגרי מסלול Pro של בית הספר.
קבלת בוגרים מבתי ספר אחרים מותנית בראיון.

קורס קונדיטוריה מתקדם ויחיד מסוגו המלמד איך ליצור ולפתח מתכונים בזהות אישית


אנחנו חיים במציאות מרתקת מבחינה קולינרית, מלאה בהתפתחויות ושינויים. הכשרונות של המחר זקוקים יותר מתמיד להכשרה מקצועית מתאימה ולארגז כלים רחב ככל הניתן שיאפשר להם למצוא, לפתח ולזקק זהות קולינרית עצמאית. הזהות הקולינרית היא הנכס החשוב ביותר של כל איש מקצוע, היא חותם האישי משלו שמאפיין את עבודתו.

שיטת CTSCI מבוססת על היכרות עם שיטות עבודה מסורתיות וחדשות, הבנה טכנולוגית של תהליכים וראיה קולינרית רחבה. היא מקנה בסיס ליצור ולפתח מתכונים חדשים, מרקמים שונים, להתאים את המתכונים הקלאסיים והמוכרים ולהציג קו אישי מאופיין.

הקונדיטורים של היום נדרשים לגמישות טכנית ומחשבתית מסוג חדש. הם זקוקים ליכולת ליצור עולם של טעם וחוויה שונה מדי יום. על צורך זה בא קורס זה לענות. קורס Pastry Masters, מעניק כלים ליצירה ולפיתוח של קו מוצרים בזהות אישית. הקורס חושף את המשתתפים לחידושים מעולם הקונדיטוריה ומלמד כיצד ניתן להתאימם לעולמו האישי של כל קונדיטור.

תכני הקורס כוללים שיטות עבודה עדכניות וישומים במגוון תחומי הקונדיטוריה, הם כוללים תרגול והטמעה במכלול רחב של מנות בפרשנוות אישית.

טכניקות מתקדמות

הקונדיטוריה אינה מפסיקה להתפתח, בואו להכיר את המתכונים ושיטות העבודה של הקונדיטורים המובילים בעולם, מרקמים, גימורים וטכניקות מקצועיות.

עבודה אישית

עבודה אישית להקניית מיומנויות יצירה, תרגול אישי באלתור ויצירה מונחים. מיומנויות יצירה ופיתוח קול אישי בחניכה צמודה.

חשיפה

היכרות עם עולמם היצירתי של הקונדיטורים המובילים, מקורות ההשראה והמגמות האחרונות.

ניתוח תהליכים

הבנת התהליכים אינה עניין עיוני בלבד, הקורס מקנה יכולות ניתוח והשוואה של מוצרים ותהליכים ומאפשר להבין לעומק את המשמעויות של כל חומר גלם או תהליך.

מובילים את הקונדיטוריה של המחר 

קורס מתקדם יחיד מסוגו המיועד לקונדיטורים בעלי ניסיון.
מחפשים להתקדם, להתעדכן ולהתפתח? הקורס הזה מיועד לכם.


טכניקות מתקדמות / מגמות וסגנונות / ניתוח תהליכים / פיתוח מתכונים / חניכה צמודה / עבודה על קו מוצרים אישי


פיתוח מתכונים

תוכנית לימודים מתקדמת וחלוצה מסוגה שמטרתה להקנות את היכולת לפתח מתכונים ולהעניק את הכלים ליצירה ללא גבולות.

טרנדים ומגמות מן העולם

הקורס חושף את המשתתפים למכלול רחב של טרנדים ומגמות מן העולם ולעולמם היצירתי של גדולי הקונדיטורים של זמננו.

כלים להצלחה

צרכי הענף מתפתחים כל העת, הקורס נועד לצייד את הקונדיטורים של היום במכלול טכניקות וכלים ליצירה ופיתוח של הקונדיטוריה של המחר.

חניכה וליווי אישי

שיטת הלימוד מבוססת על הרצאות והדגמות לצד עבודה אישית על פיתוח ויצירה כבר משלבי הלימוד הראשונים.

הבנה טכנולוגית עמוקה

Pastry Masters מקנה הבנה ועקרונות ליישום של טכנולוגית מזון בתהליכי העבודה היום יומיים ומאפשר לתלמידים לפרוץ את גבולות היצירה.

זהות קולינרית

CTSCI, היא שיטת לימוד ששמה דגש על פיתוח הזהות הקולינרית האישית של כל תלמיד. היא מבוססת על שליטה בטכניקות מסורתיות וחדישות, והיכולת לפתח קו אישי.

מובילים את הקונדיטוריה של המחר 

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.

גם אתם חושבים על קריירה בתחום המטבח?
השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף.

השאירו לנו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם עם מידע נוסף.

שם מלא *

אימייל *

טלפון *

אני מאשר/ת קבלת דיוור מבית הספר.