דנון, בית הספר למצוינות קולינרית תוציאו את השף שבכם! דנון, בית הספר למצוינות קולינרית טל: 03-7571555 | התערוכה 3 תל אביב info@danon.org.il 077-8054428 רחוב התערוכה 3 תל אביב מתחם יריד המזרח נמל ת״א מתחתנת ארלוזרוב קו 55/100 מתחנת השלום קו 239/100 מתחנת ההגנה: 4/174/204 רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם. שם פרטי שדה חובה, יש להזין שם פרטי שם משפחה שדה חובה יש להזין שם משפחה הנייד שלי: שדה חובה, יש להזין את מספר הנייד שלך המייל שלי: שדה חובה, יש להזין כתובת מייל מתעניין ב: מה אני רוצה ללמוד? * בישול קונדיטוריה אפייה / לחמים אחר שדה חובה, יש לבחור אפשרות אחת אני מעוניין במסלול: אני מעוניין במסלול * הכשרה מקיפה השתלמות ממוקדת סדנא חד פעמית שדה חובה יש להזין את סוג הקורס אני מאשר/ת קבלת דוא״ל שיווקי והצעות מבית הספר מאשר/ת לא מאשר/ת HTML Script to get the UTM Parameter b_detection שלח/י קורסים במגמה לבישול לימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chef קורסים במגמה לקונדיטוריה קורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומי קורסי אפייה ולחם קורס לחם קורס יסודות האפייה לימודי המשך השתלמויות ממוקדות אודות אודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״ס מידע למתעניינים הקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודים ארוחות במסעדת ביה״ס ארוחות במסעדת ביה״ס צור קשרדנון, בית הספר למקצועות הקולינריה התערוכה 3 תל אביב 03-7571555מידע למתעניינים הקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודים אודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״ס קורסים אפייה ולחם קורס לחם קורס יסודות האפייה לימודי המשך השתלמויות ממוקדות קורסים במגמה לקונדיטוריה קורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומי קורסים במגמה לבישול לימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chef