דנון, בית הספר למצוינות קולינרית תוציאו את השף שבכם! דנון, בית הספר למצוינות קולינרית טל: 03-7571555 | התערוכה 3 תל אביב info@danon.org.il 077-8054428 רחוב התערוכה 3 תל אביב מתחם יריד המזרח נמל ת״א מתחתנת ארלוזרוב קו 55/100 מתחנת השלום קו 239/100 מתחנת ההגנה: 4/174/204 רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם. * שדות חובה שם פרטי * שם משפחה * הנייד שלי * המייל שלי * אני רוצה ללמוד * אני רוצה ללמוד * בישול קונדיטוריה אפיית לחמים אחר אני מעוניין במסלול * אני מעוניין במסלול * הכשרה מקיפה השתלמות ממוקדת סדנא חד פעמית איך שמעתי עליכם * אישור דיוור שיווקי מאשר/ת לא מאשר/ת UTM_CONTENT DEVICE UTM_SOURCE UTM_TERM UTM_CAMP_NAME UTM_MEDIUM REFFERER UTM_CAMPAIGN_ID SUBMIT_URL קורסים במגמה לבישוללימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chefקורסים במגמה לקונדיטוריהקורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומיקורסי אפייה ולחםקורס לחם קורס יסודות האפייהלימודי המשךהשתלמויות ממוקדותאודותאודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״סמידע למתענייניםהקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודיםארוחות במסעדת ביה״סארוחות במסעדת ביה״סצור קשרדנון, בית הספר למקצועות הקולינריה התערוכה 3 תל אביב 03-7571555מידע למתעניינים הקמפוס הקולינרי סטאז' בצרפת סימולטור האפייה מסעדת תרגול לסטודנטים מלגות לימודים אודות סגל בית הספר השפים של ישראל הסכינים שלנו שיטת הלימוד של בית הספר ארוחות במסעדת ביה״ס קורסים אפייה ולחם קורס לחם קורס יסודות האפייה לימודי המשך השתלמויות ממוקדות קורסים במגמה לקונדיטוריה קורס קונדיטוריה רב תחומי קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus קורס קונדיטוריה / Chef קורס קונדיטוריה בינלאומי קורסים במגמה לבישול לימודי שף רב תחומיים קורס בישול מקצועי / Pro קורס בישול מורחב / Pro Plus קורס בישול מתקדם / Chef