הפטיסרי של ז׳וליאן אלברז // השף קונדיטור של Ladurée
הקונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז, שזכה במספר תחרויות בינלאומיות, כולל אליפות העולם בקונדיטוריה מגיע אלינו להשתלמות נוספת, אלברז שימש בעבר בתפקידים בכירים במסעדות ובבתי מלון יוקרתיים בצרפת והיום משמש כקונדיטור הראשי של Ladurée.
-
מנחה הקורס ז׳וליאן אלברז
-
מספר מפגשים 5
-
שעות הקורס 10:00-14:00
-
תאריך פתיחה 04/01/26
-
מחיר הקורס 7275₪
-
מחיר לבוגרי דנון 5900₪
קהל יעד
- השתלמות חובה לכל קונדיטור וקונדיטורית
- אנשי מקצוע המעוניינים להחשף לטכניקות חדשות.
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה
כיתת אומן עם ז׳וליאן אלברז
כיתת אומן עם השף קונדיטור ז׳וליאן אלברז שמגיע אלינו היישר מפריז על מנת לחלוק עם המשתתפים את תפיסת עולמו הקולינרית. אלברז מביא שילוב של מסורת וחידוש ובו זמנית מוביל פיתוח קולקציות עונתיות, עם טכניקות מתקדמות וטעמים מודרניים. ההשתלמות מיועדת לאנשי מקצוע וקונדיטורים אשר מעוניינים לשאוב השראה ולהיחשף לחוד החנית של היצירה הצרפתית בת זמננו.
ז׳וליאן אלברז
אלברז הוא אחד הכוכבים העולים בשמי הקונדיטוריה הפריזאית. זוכה תואר אלוף העולם בקונדיטוריה. בעבר שימש כקונדיטור הראשי של מלון בריסטול היוקרתי, מאז 2021 משמש ז’וליאן אלברז כקונדיטור הראשי של Ladurée, אחד מבתי הקונדיטוריה האייקוניים ביותר בצרפת, ומוביל את הפיתוח הקולינרי של המותג ברחבי העולם.ז'וליאן נחשב לאחד מאנשי המקצוע היצירתיים והחדשניים בעולם כיום הוא מציג קו קונדיטוריה רחב וורסטילי, מבוסס על טכניקות מודרניות וקו עדכני ונקי
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת