המטבח הצרפתי של סטפן פרואה-דה-וו
מפגש העשרה בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון בנושא פרסונליזציה של רטבים צרפתיים
במסגרת שיתוף הפעולה עם שגרירות צרפת בישראל, הגיע השף סטפן, עטור המישלן לקמפוס של דנון.
המטבח הצרפתי נחשב לאחד מהמטבחים המשפיעים ביותר בעולם, מאפייניו הבולטים כוללים בין היתר – שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים המגיעים מאזורים שונים ותיבול עדין אשר שם את הרכיב העיקרי במרכז.
אחד מנדבכיו העיקריים והמזוהים של המטבח הצרפתי הוא הכנת הרטבים והם מהווים חלק בלתי נפרד מהווית הקולינריה הצרפתית.
סטפן פרואה-דה-וו הוא שף מוערך בצרפת ומוכר לישראלים כ״שף סטפן״ מתכנית הראיליטי ״קרב סכינים״. הוא עומד בראשה של מסעדה מכוכבת במדריך מישלן בשם Le Fantin Latour.
בהשתלמות זו הציג סטפן את הרטבים שמזוהים עמו ומזוהים עם הצלחתו בצרפת.
המטבח הצרפתי של סטפן פרואה-דה-וו
מפגש העשרה בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון בנושא פרסונליזציה של רטבים צרפתיים
המטבח הצרפתי נחשב לאחד מהמטבחים המשפיעים ביותר בעולם, מאפייניו הבולטים כוללים בין היתר – שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים המגיעים מאזורים שונים ותיבול עדין אשר שם את הרכיב העיקרי במרכז.
אחד מנדבכיו העיקריים והמזוהים של המטבח הצרפתי הוא הכנת הרטבים והם מהווים חלק בלתי נפרד מהווית הקולינריה הצרפתית.
סטפן פרואה-דה-וו הוא שף מוערך בצרפת ומוכר לישראלים כ״שף סטפן״ מתכנית הראיליטי ״קרב סכינים״. הוא עומד בראשה של מסעדה מכוכבת במדריך מישלן בשם Le Fantin Latour.
בהשתלמות זו הציג סטפן את הרטבים שמזוהים עמו ומזוהים עם הצלחתו בצרפת.
צפו בסרטון הביקור >>
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555