השף סטפן בדנון

הרטבים של שף סטפן

המטבח הצרפתי של סטפן פרואה-דה-וו

מפגש העשרה בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון בנושא פרסונליזציה של רטבים צרפתיים

במסגרת שיתוף הפעולה עם שגרירות צרפת בישראל, הגיע השף סטפן, עטור המישלן לקמפוס של דנון.

המטבח הצרפתי נחשב לאחד מהמטבחים המשפיעים ביותר בעולם, מאפייניו הבולטים כוללים בין היתר – שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים המגיעים מאזורים שונים ותיבול עדין אשר שם את הרכיב העיקרי במרכז.

אחד מנדבכיו העיקריים והמזוהים של המטבח הצרפתי הוא הכנת הרטבים והם מהווים חלק בלתי נפרד מהווית הקולינריה הצרפתית.
סטפן פרואה-דה-וו הוא שף מוערך בצרפת ומוכר לישראלים כ״שף סטפן״ מתכנית הראיליטי ״קרב סכינים״. הוא עומד בראשה של מסעדה מכוכבת במדריך מישלן בשם Le Fantin Latour.
בהשתלמות זו הציג סטפן את הרטבים שמזוהים עמו ומזוהים עם הצלחתו בצרפת.

צפו בסרטון הביקור >>


סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
meir danon
דנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית
סדריק גרולה בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית

המטבח הצרפתי של סטפן פרואה-דה-וו

מפגש העשרה בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון בנושא פרסונליזציה של רטבים צרפתיים

במסגרת שיתוף הפעולה עם שגרירות צרפת בישראל, הגיע השף סטפן, עטור המישלן לקמפוס של דנון.

המטבח הצרפתי נחשב לאחד מהמטבחים המשפיעים ביותר בעולם, מאפייניו הבולטים כוללים בין היתר – שימוש בחומרי גלם טריים ומקומיים המגיעים מאזורים שונים ותיבול עדין אשר שם את הרכיב העיקרי במרכז.

אחד מנדבכיו העיקריים והמזוהים של המטבח הצרפתי הוא הכנת הרטבים והם מהווים חלק בלתי נפרד מהווית הקולינריה הצרפתית.
סטפן פרואה-דה-וו הוא שף מוערך בצרפת ומוכר לישראלים כ״שף סטפן״ מתכנית הראיליטי ״קרב סכינים״. הוא עומד בראשה של מסעדה מכוכבת במדריך מישלן בשם Le Fantin Latour.
בהשתלמות זו הציג סטפן את הרטבים שמזוהים עמו ומזוהים עם הצלחתו בצרפת.

צפו בסרטון הביקור >>