פסקל טפר חוזר!

פסקל טפר חוזר!

ביקשתם? קיבלתם! פסקל טפר, האיש והשפם, מגיע לדנון למאסטר קלאס נוסף בנושא לחמים אזוריים ומאפי בוקר
5 ימים | 21-25 ביוני 2020

פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה (Meilleur Ouvrier de France) – המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים. פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בשנה שעברה פסקל העביר בדנון 2 השתלמויות באפייה שהיו הצלחה מסחררת וכעת הוא חוזר לסיבוב נוסף עם דגש על אפייה אזורית צרפתית.

להרשמה

פסקל טפר חוזר!

ביקשתם? קיבלתם! פסקל טפר, האיש והשפם, חוזר בקיץ לדנון, כדי להעביר מאסטר קלאס נוסף בנושא לחמים אזוריים ומאפי בוקר
5 ימים | 21-25 ביוני 2020

פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה (Meilleur Ouvrier de France) – המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים. פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בשנה שעברה פסקל העביר בדנון 2 השתלמויות באפייה שהיו הצלחה מסחררת וכעת הוא חוזר לסיבוב נוסף עם דגש על אפייה אזורית צרפתית.

להרשמה

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.