פסקל טפר_צילום גיל אבירם_דנון בית הספר למצוינות קולינרית

פסקל טפר חוזר!

פסקל טפר חוזר!

ביקשתם? קיבלתם! פסקל טפר, האיש והשפם, מגיע לדנון למאסטר קלאס נוסף בנושא לחמים אזוריים ומאפי בוקר
5 ימים | 23-27 ביוני 2019

פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה (Meilleur Ouvrier de France) – המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים. פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בחודש פברואר 2019 הוא העביר בדנון השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שבה התמקד בלחמים אזוריים מכל רחבי צרפת ובמאפי בוקר מיוחדים. עקב הביקוש הגדול, בחודש יוני יחזור פסקל לקורס מעשי נוסף בדנון. הנה הזדמנות להתרשם מהקורס שהיה, ולהירשם למחזור הבא.

להרשמה

פסקל טפר חוזר!

ביקשתם? קיבלתם! פסקל טפר, האיש והשפם, חוזר בקיץ לדנון, כדי להעביר מאסטר קלאס נוסף בנושא לחמים אזוריים ומאפי בוקר
5 ימים | 23-27 ביוני 2019

פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה (Meilleur Ouvrier de France) – המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים. פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בחודש פברואר 2019 הוא העביר בדנון השתלמות מקצועית בת 5 ימים, שבה התמקד בלחמים אזוריים מכל רחבי צרפת ובמאפי בוקר מיוחדים. עקב הביקוש הגדול, בחודש יוני יחזור פסקל לקורס מעשי נוסף בדנון. הנה ההזדמנות שלכם להתרשם מהקורס שהיה, ולהירשם למחזור הבא.

להרשמה

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.