עולם האפיה של פסקל
פסקל טפר, האיש והשפם, מגיע לדנון פעמיים בשנה כדי ללמד קונדיטורים ואופים מקצועיים טכניקות אפייה צרפתיות מסורתיות
פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה, המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים.
פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בשנה שעברה פסקל העביר בדנון 2 השתלמויות באפייה צרפתית אזורית שהיו הצלחה מסחררת.
עולם האפיה של פסקל
פסקל טפר, האיש והשפם, הגיע לדנון פעמיים בשנת 2019 כדי ללמד קונדיטורים ואופים מקצועיים טכניקות אפייה מסורתיות
פסקל טפר הוא אחד מאנשי הלחם המוערכים בצרפת. הוא אוחז בתואר MOF באפייה (Meilleur Ouvrier de France) – המוענק על ידי ממשלת צרפת לקומץ קטן של מומחים בתחומים שונים. פסקל מוכר בעיקר בזכות המיומנות שלו בטכניקות אפייה מסורתיות. בשנה שעברה פסקל העביר בדנון 2 השתלמויות באפייה צרפתית אזורית שהיו הצלחה מסחררת.
מחפשים השתלמויות נוספות?
רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555