המטבח של פול בוקוז

המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון

טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
יומיים | 10-11 בפברואר 2020

במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית התארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות והעביר השתלמות בנושא המטבח של פול בוקוז. 
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שמעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.

מה היה שם? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שהודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, אוכף טלה בפטריות מורל, בר ים במעטפת של בצק עלים וברולה כרובית עם סלט לובסטר חם. 
ההשתלמות נערכה בפורמט הדגמה והשתתפו בה טבחים ושפים שהגיעו כדי לקבל השראה ולהכיר טכניקות מהמטבח הצרפתי שלא הכירו.

להרשמה

המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון

טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
יומיים | 10-11 בפברואר 2020

במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית התארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות והעביר השתלמות בנושא המטבח של פול בוקוז. 
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שמעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.

מה היה שם? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שהודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, אוכף טלה בפטריות מורל, בר ים במעטפת של בצק עלים וברולה כרובית עם סלט לובסטר חם. 
ההשתלמות נערכה בפורמט הדגמה והשתתפו בה טבחים ושפים שהגיעו כדי לקבל השראה ולהכיר טכניקות מהמטבח הצרפתי שלא הכירו.

להרשמה

המטבח של פול בוקוז בדנוןהמטבח של פול בוקוז בדנוןהמטבח של פול בוקוז בדנון

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.