המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון
טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית התארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות והעביר השתלמות בנושא המטבח של פול בוקוז.
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שהעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.
מה היה שם? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שהודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, אוכף טלה בפטריות מורל, בר ים במעטפת של בצק עלים וברולה כרובית עם סלט לובסטר חם.
ההשתלמות נערכה בפורמט הדגמה והשתתפו בה טבחים ושפים שהגיעו כדי לקבל השראה ולהכיר טכניקות מהמטבח הצרפתי שלא הכירו.
המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון
טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית התארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות והעביר השתלמות בנושא המטבח של פול בוקוז.
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שהעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.
מה היה שם? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שהודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, אוכף טלה בפטריות מורל, בר ים במעטפת של בצק עלים וברולה כרובית עם סלט לובסטר חם.
ההשתלמות נערכה בפורמט הדגמה והשתתפו בה טבחים ושפים שהגיעו כדי לקבל השראה ולהכיר טכניקות מהמטבח הצרפתי שלא הכירו.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555