פול בוקוז מגיע לדנון

המטבח של פול בוקוז

המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון

בואו ללמוד טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
יומיים | 10-11 בפברואר 2020

במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית יתארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות, יעביר השתלמות חד פעמית בנושא המטבח של פול בוקוז. 
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שמעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.

מה בהשתלמות? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שיודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, ומרק פטריות כמהין ״ז׳יסקאר דסטיין״. 
ההשתלמות מיועדת לטבחים ושפים שמעוניינים לקבל השראה, ולכל מי שרוצה ללמוד משהו חדש.

*ההשתלמות בפורמט הדגמה בלבד.

להרשמה

המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז בדנון
המטבח של פול בוקוז מגיע לדנון

בואו ללמוד טכניקות ומנות ממטבחו של פול בוקוז, אחד מענקי הקולינריה הצרפתית בכל הזמנים
יומיים | 10-11 בפברואר 2020

במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתית יתארח בדנון MOF אלאן לה-קוסק, מנהל מגמת הבישול של בית הספר היוקרתי פול בוקוז בליון. לה-קוסק, מי שהיה יד ימינו של בוקוז במשך שנים רבות, יעביר השתלמות חד פעמית בנושא המטבח של פול בוקוז. 
מדובר בהשתלמות מקצועית ממוקדת שמעניקה הצצה אל המוח הקולינרי של אחד מהשפים הגדולים בהיסטוריה, ומי שנחשב לאבי הנובל קוויזין הצרפתי.

מה בהשתלמות? טכניקות, שילוב טעמים והרכבת מנות, שימוש ייחודי בחומרי גלם והדגמה של מנות מיתולוגיות ממטבחו של השף. בין המנות שיודגמו: פילה דג ב״קשקשי״ תפוחי אדמה, ומרק פטריות כמהין ״ז׳יסקאר דסטיין״. 
ההשתלמות מיועדת לטבחים ושפים שמעוניינים לקבל השראה, ולכל מי שרוצה ללמוד משהו חדש.

*ההשתלמות בפורמט הדגמה בלבד.

להרשמה

המטבח של פול בוקוז בדנוןהמטבח של פול בוקוז בדנוןהמטבח של פול בוקוז בדנון

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.