השתלמות יפנית בדנון

אמן הקאיסקי מיפן מגיע לדנון

מטבח עילי יפני - בהנחיית השף Takashi Nishimiya

בחודש נובמבר, הגיע לקמפוס אמן הקיסאקי מיפן, לסדנה חד פעמית בנושא המטבח העילי היפני.

בסדנה, הדגים נישימה מתכונים ממטבח הקאיסקי (懐石料理) - מטבח הידוע בארוחות מסורתיות מרובות מנות.
מטבח זה, המקביל למטבח העילי המערבי, נחשב ביפן לאומנות של ממש, תוך שימת דגש על טעם, מרקם, מראה וצבעוניות, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים בלבד.
הסדנה הייתה בלעדית לבוגרי ותלמידי הקמפוס והיוותה הזדמנות מיוחדת להיחשף בפני מטבח מרתק, מאחד מהשפים המוערכים ביפן ✨

 

מטבח עילי יפני - בהנחיית השף Takashi Nishimiya

בחודש נובמבר, הגיע לקמפוס אמן הקיסאקי מיפן, לסדנה חד פעמית בנושא המטבח העילי היפני.

בסדנה, הדגים נישימה מתכונים ממטבח הקאיסקי (懐石料理) - מטבח הידוע בארוחות מסורתיות מרובות מנות.
מטבח זה, המקביל למטבח העילי המערבי, נחשב ביפן לאומנות של ממש, תוך שימת דגש על טעם, מרקם, מראה וצבעוניות, תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים בלבד.
הסדנה הייתה בלעדית לבוגרי ותלמידי הקמפוס והיוותה הזדמנות מיוחדת להיחשף בפני מטבח מרתק, מאחד מהשפים המוערכים ביפן ✨


מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.