סדנאות זום בלעדיות לתלמידי ובוגרי המגמה לקונדיטוריה
עם הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב
בימים בהם טיסה לפריס נשמעת כמו חלום רחוק, אנחנו מעניקים לכם – בוגרים ותלמידים, הזדמנות נדירה להיכנס למטבחו של אחד מהקונדיטורים האהובים עלינו בצרפת – ג׳יל מזונב.
בסדנאות הזום הייחודיות יחשוף השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי. ההרשמה מוגבלת לשמונה משתתפים לסדנה, על מנת לאפשר חווית לימוד אופטימלית.
ימי חמישי בשעה 17:00 | כשעתיים וחצי בפורמט הדגמה | בשפה האנגלית
סדנאות זום בלעדיות לתלמידי ובוגרי המגמה לקונדיטוריה
עם הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב
בימים בהם טיסה לפריס נשמעת כמו חלום רחוק, אנחנו מעניקים לכם – בוגרים ותלמידים, הזדמנות נדירה להיכנס למטבחו של אחד מהקונדיטורים האהובים עלינו בצרפת – ג׳יל מזונב. בסדנאות הזום הייחודיות יחשוף השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי. ההרשמה מוגבלת לשמונה משתתפים לסדנה, על מנת לאפשר חווית לימוד אופטימלית.
ימי חמישי בשעה 17:00 | כשעתיים וחצי בפורמט הדגמה | בשפה האנגלית
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555