תלמידי דנון מבשלים עם תומר טל 2021

השף תומר טל מבשל עם תלמידי דנון

Image
תלמידי דנון מבשלים עם השף תומר טל

יום חמישי 29 באפריל 2021  - ארוחה חד פעמית בשני סבבים: 19:00 ו-21:30

כחלק מלימודי הבישול המקצועיים בבית הספר, תלמידי דנון יבשלו עם השף תומר טל ארוחה חד פעמית, מקורית ועכשווית.

"אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום" אמר וינסנט ואן גוך, וככה אני מרגיש כלפי הבישול, המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך התודעה עפה גבוה.
ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול...

כל מנה היא סיפור. כל טעם מביא למקומות שונים, לראות את התלמידים מהעבר השני, מתנסים, מדייקים, מקפידים וטועמים, זה אחד הדברים המרוממים.

לסקוליארד, אני מביא את ה-DNA האישי שלי, הסיפורים מאחורי כל מנה, הדרך וההידוק. נצלול יחד לחומרי הגלם, לעונתיות, לבישול המזרח תיכוני על כל השלכותיו, והכי חשוב לשורשים שמחברים הכל.

בתפריט

/ טרטר דג לבן, קרם פלפלים שרופים, פאקוס, שקדים ירוקים מוחמצים ושמן שאטה, קרקר קמח שעועית אורז

/ בייבי דג ים על קרח, ויניגרט זרעי כוסברה ולימון פרסי

/ טרטר בקר, מח עצמות, איולי חמאה מזוקקת, פטריות שיטאקי צלויות, טוסטונים

/ ריזוטו סרטנים ותירס מתוק, ביסק סרטנים חמאה חומה, פירורי בריוש ובוטרגה

/ דג ים צלוי בעשן, גלייז ציר דלעת, מחבת ירוקים ביין לבן.

/ קינוח שרק אני יודע

320 שקלים לסועד, לא כולל שתיה


לתשלום

תלמידי דנון מבשלים עם השף תומר טל

לתשלום

על הארוחה

יום חמישי 29 באפריל 2021  - ארוחה חד פעמית בשני סבבים: 19:00 ו-21:30

כחלק מלימודי הבישול המקצועיים בבית הספר, תלמידי דנון יבשלו עם השף תומר טל ארוחה חד פעמית, מקורית ועכשווית.

"אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום" אמר וינסנט ואן גוך, וככה אני מרגיש כלפי הבישול, המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך התודעה עפה גבוה.
ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול...

כל מנה היא סיפור. כל טעם מביא למקומות שונים, לראות את התלמידים מהעבר השני, מתנסים, מדייקים, מקפידים וטועמים, זה אחד הדברים המרוממים.

לסקוליארד, אני מביא את ה-DNA האישי שלי, הסיפורים מאחורי כל מנה, הדרך וההידוק. נצלול יחד לחומרי הגלם, לעונתיות, לבישול המזרח תיכוני על כל השלכותיו, והכי חשוב לשורשים שמחברים הכל.

בתפריט

/ טרטר דג לבן, קרם פלפלים שרופים, פאקוס, שקדים ירוקים מוחמצים ושמן שאטה, קרקר קמח שעועית אורז

/ בייבי דג ים על קרח, ויניגרט זרעי כוסברה ולימון פרסי

/ טרטר בקר, מח עצמות, איולי חמאה מזוקקת, פטריות שיטאקי צלויות, טוסטונים

/ ריזוטו סרטנים ותירס מתוק, ביסק סרטנים חמאה חומה, פירורי בריוש ובוטרגה

/ דג ים צלוי בעשן, גלייז ציר דלעת, מחבת ירוקים ביין לבן.

/ קינוח שרק אני יודע

320 שקלים לסועד, לא כולל שתיה