חוגגים את המטבח הערבי

Image
בין טורקיה למצרים

15-16 ביולי 2020, לבחירתכם 2 סבבים: 19:00 או 21:30
המטבח הלבנטיני האותנטי הוא מטבח שפחות נגיש לנו, למרות שחומרי הגלם שמרכיבים אותו מוכרים לנו היטב, והם חלק מהדי. אן. איי של המטבח הישראלי. נוף עתמאנה איסמעיל מבשלת עם תלמידי דנון ארוחה לבנטינית ששואבת השראה מכלל מטבחי אגן הים התיכון.

בתפריט

/ צ׳י כופתה – טרטר בקר, מחית פלפלים ובורגול
/ מועג׳נת – כיסנים ממולאים בחציל, ג׳יבנה וזעתר
/ טאבולה של קיץ – דג נא, ענבים וקישואים
/ כרישה ממולאת בבורגול עם משמשים מיובשים, ברוטב תמרינדי
/ קבב ברוטב דובדבנים על פיתה דרוזית קריספית
/ חלוואת אלג׳בן – קרפ סולת במילוי גבינות

240 שקלים לסועד, לא כולל שתיה

לתשלום