יוסי שטרית בדנון בית הספר למצוינות קולינרית2

השף יוסי שטרית מבשל עם תלמידי דנון

Image
תלמידי דנון מבשלים עם השף יוסי שטרית

יום שלישי 15/9 ויום חמישי 17/9 | הארוחה תתקיים בשני סבבים: 19:00 ו-21:30

כחלק מלימודי הבישול המקצועיים, תלמידי דנון יבשלו עם השף יוסי שטרית ארוחה חד פעמית, מקורית ועכשווית, פרי יצירתו של השף.

״בשנים האחרונות אני נהנה יותר ויותר להעביר את הידע שלי הלאה, מכיוון שהלימוד מפרה לא רק את מי שלומד, אלא גם את מי שמלמד. היכולת להעביר את הידע שלי הלאה, ולחוות את עולם הקולינריה דרך עיניהם של התלמידים נותנת לי המון. מסיבה זו אני משתף פעולה עם בית הספר דנון כבר קרוב ל-5 שנים.

בארוחה הקרובה בסקוליארד אבשל עם התלמידים תפריט אישי, שמבוסס במידה רבה על סך החוויות שלי במטבח המקצועי, ועל הטעמים וההשראה שספגתי לאורך הקריירה שלי. אני רוצה לייצר עבור התלמידים והסועדים מסע קולינרי עדכני, שמתכתב עם הקלאסיקה אבל גם מחדש אותה, תוך שימוש בחומרי גלם ובהשראות מהמטבחים המקומיים שבתוכם אנחנו חיים.״

בתפריט

/ קצף תפוחי אדמה עם חמאה שרופה, חומץ שרי וגבינת מימולט

/ טארט סרטנים עם טחינה, עמבה ועגבניות חצי מיובשות

/ חצי אייסברג עם ויניגרט דבש וסומאק, ופונדו גבינה כחולה

/ כנאפה טלה עם פיסטוקים וורדים מיובשים

/לחי בקר בגלייז רכז רימון עם מגש קטאייף וירקות

/ עוגת ריקוטה שזיפים וצ׳יפס יוגורט באפלו

360 שקלים לסועד, לא כולל שתיה


לתשלום