השף תומר טל מבשל עם תלמידי דנון

תלמידי קורס הבישול מארחים את השף תומר טל

במסגרת תכנית הלימודים במגמה לבישול, התארח השף תומר טל, ממסעדת ג׳ורג׳ וג׳ון בחמישי רסטו, לבשל עם התלמידים ארוחה משותפת. התלמידים נחשפו לסגנונו הייחודי של טל ולמטבח הצבעוני ומלא הטעמים שמאפיין אותו.

כחלק מלימודי הבישול המקצועיים בבית הספר, תלמידי דנון בישלו עם השף תומר טל ארוחה חד פעמית, מקורית ועכשווית.

"אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום" אמר וינסנט ואן גוך, וככה אני מרגיש כלפי הבישול, המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך התודעה עפה גבוה. ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול...״ מספר השף תומר טל.

״כל מנה היא סיפור. כל טעם מביא למקומות שונים, לראות את התלמידים מהעבר השני, מתנסים, מדייקים, מקפידים וטועמים, זה אחד הדברים המרוממים. לסקוליארד, אני מביא את ה-DNA האישי שלי, הסיפורים מאחורי כל מנה, הדרך וההידוק. נצלול יחד לחומרי הגלם, לעונתיות, לבישול המזרח תיכוני על כל השלכותיו, והכי חשוב לשורשים שמחברים הכל.״