קורס בולונזרי צרפתי - לחמים ומאפי בוקר

קורס לחם ומאפי בוקר בשיתוף בית הספר הצרפתי INBP

קורס בולונז׳רי עם פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP. הקורס עסק בעולם האפייה הצרפתי הקלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה, תוך התעמקות בלחמים מסורתיים ובמאפי בוקר קלאסיים.

ג׳יל מזונוב מובייל סדנאות

סדנאות זום בקונדיטוריה

דנון משיק סדרת מפגשי זום אינטימיים בלעדית לבוגרי ותלמידי מגמת הקונדיטוריה, עם השף ג׳יל מזונב. בסדנאות ידגים השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי, במטרה להעשיר את הידע של המשתתפים ולחשוף אותם לטעמים חדשים.

השף סטפן בדנון

הרטבים של שף סטפן

השף סטפן פרואה דה וו מגיע לדנון להשתלמות בנושא הרטבים שמזוהים עם מטבחו. ההשתלמות מתקיימת במסגרת שבוע ״gout de france" שמקיימת שגרירות צרפת בישראל ופתוחה לתלמידי ולבוגרי דנון בלבד.

המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז

המטבח הילידי של קולומביה, השתלמות חד פעמית בשיתוף שגרירות קולומביה בישראל. הטעמים הקריבו-לטיניים של קולומביה בקורס בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון.

אוליבייה מנייה קורס מאפים בדנון

השתלמות מקצועית של אוליביה מנייה באפיית לחמים ומאפי בוקר

MOF אוליבייה מנייה חוזר לדנון כדי להעביר קורס בולנג׳רי מעשי בן חמישה ימים. הקורס יעסוק בבולנג׳רי הצרפתי ויכלול מגוון לחמים ומאפי בוקר בראייה עדכנית. מנייה מגיע לדנון זו השנה השנייה ברציפות בעקבות ההצלחה לה זכו הקורסים שהעביר ב2019.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

סדריק גרולה בדנון

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.

קורדון בלו בדנון בית הספר למצוינות קולינרית_גיל אבירם4I3288

הקורדון בלו בדנון

גאים להשיק את המכינה הקולינרית שלנו: שבוע של לימודים קלאסיים וסל של טכניקות צרפתיות בתחומי הבישול או הקונדיטוריה. שיתוף פעולה ייחודי עם הקורדון בלו שמטרתו להעניק לכם את ההשכלה הקולינרית הרחבה והמעמיקה ביותר. לחצו על התמונה כדי לגלות עוד פרטים.

מאסטר קלאס עם פסקל טפר

MOF פסקל טפר הוא אחד האופים הבכירים בצרפת, ובעל רשת מאפיות חובקת עולם. הוא מגיע לדנון כדי להעביר קורס ממוקד בן 5 ימים, שבמהלכו הוא מלמד טכניקות אפייה ועיצוב מסורתיות, הכנה של מגוון לחמים אזוריים מרחבי צרפת, והכנה של מאפי בוקר מבצקי שמרים ובצקי שמרים כרוכים.

המטבח של פול בוקוז

מה אתם יודעים על הנובל קוויזין? כמה אתם מכירים את המטבח של אחד מענקי הקולינריה של המאה ה-20? בחודש פברואר נערכה בדנון השתלמות מקצועית בנושא המטבח של פול בוקוז. רוצים פרטים? היכנסו פנימה

קורס ג׳לטו מקצועי בדנון

לראשונה בישראל! קורס ממוקד ואינטנסיבי בן שני מפגשים שילמד אתכם כל מה שאתם צריכים לדעת על הכנת ליין מוצרי גלידה ארטיזנליים. היכנסו פנימה לפרטים.