מאסטר קלאס עם פסקל טפר

MOF פסקל טפר הוא אחד האופים הבכירים בצרפת, ובעל רשת מאפיות חובקת עולם. הוא מגיע לדנון כדי להעביר קורס ממוקד בן 5 ימים, שבמהלכו הוא מלמד טכניקות אפייה ועיצוב מסורתיות, הכנה של מגוון לחמים אזוריים מרחבי צרפת, והכנה של מאפי בוקר מבצקי שמרים ובצקי שמרים כרוכים.

המטבח של פול בוקוז

מה אתם יודעים על הנובל קוויזין? כמה אתם מכירים את המטבח של אחד מענקי הקולינריה של המאה ה-20? בחודש פברואר נערכה בדנון השתלמות מקצועית בנושא המטבח של פול בוקוז. רוצים פרטים? היכנסו פנימה

קורס ג׳לטו מקצועי בדנון

לראשונה בישראל! קורס ממוקד ואינטנסיבי בן שני מפגשים שילמד אתכם כל מה שאתם צריכים לדעת על הכנת ליין מוצרי גלידה ארטיזנליים. היכנסו פנימה לפרטים.

דניאל לילה2 עבור דנון בית הספר למצוינות קולינרית

המטבח של פומיו יונזאווה

הוא היה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, והיום הוא מוביל את מסעדת The Burn הטרנדית בטוקיו, המקדמת אג׳נדה של קיימות בתחום הבשר. אבל אם תשאלו את השף פומיו יונזאווה, האוכל שהוא הכי מתגעגע אליו הוא האוכל של אמא שלו. באפריל 2019 הוא הוא הגיע לדנון לקורס מיוחד, שחיבר בין זיכרונות, טעמים וחומרי גלם, ולימד את המשתתפים פרק חשוב בתולדות המטבח היפני המסורתי.

גפרי קנייה השתלמות

הפטיסרי של ג'פרי קנייה

ג'פרי קנייה הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בפריז, הוא עומד בראש קונדיטורית סטורר, הקונדיטוריה העתיקה בפריז. בסטורר מוביל קנייה קו קונדיטוריה מסורתי בראייה עדכנית ומחדש את הקלאסיקות בקו ייחודי ומרהיב. בואו להכיר גישה מרהיבה לקונדיטוריה מסורתית.

שרקוטרי ז׳אן מישל בנווארט

שרקוטרי צרפתי למסעדות

השרקוטרי הצרפתי הוא אחד התחומים המרתקים במטבח. קורס ראשון מסוגו מציג את כל הידע הטכני הדרוש להכנה של מנות הדגל האהובות כל כך. ז׳אן מישל בנווארט, MOF שרקוטייה מציג קו של מנות שרקוטרי באוריינטציה מסורתית. בנווארט הוא אחד המומחים לתחום השרקוטרי הצרפתי וחתום על תפריטי השרקוטרי של גדולי השפים של צרפת.

גיום מביו דנון, בית הספר למקצועות הקולינריה נמל תל אביב1

הפטיסרי של גיום מביו

גיום מביו, הוא אחד הקונדיטורים הצעירים והמעניינים בעולם. סגנונו הנקי והמודרני המשלב טכניקה ברמה גבוהה וטעמים עדינים קנה לו שם ברחבי העולם והוא עומד בצנעה במקורם של לא מעט טרנדים בתחום עוגות הבוטיק. גיום מביו העביר בדנון כיתת אומן בת חמישה ימים. אלו מכם שפספסו יוכלו לפגוש אותו שוב ב-2019.

צרפתית קולינרית בדנון, המכון הצרפתי בישראל

צרפתית קולינרית, בואו לדבר בשפת המטבח

צרפתית היא השפה בה נוצרו והתפתחו מקצועות המטבח, ולמרות שהקולינריה המערבית מושפעת גם מתרבויות אוכל אחרות, התקבעה הצרפתית כשפת המקצוע בעולם כולו. לראשונה בישראל ובשיתוף המכון הצרפתי בישראל, קורס המעניק את בסיס השליטה בשפה הצרפתית המקצועית. לאנשי מקצוע וחובבים שמעוניינים להתחבר לשורשי הקולינריה המערבית.

יאן קוברר – הכוכב הצעיר של הפטיסרי הפריזאי מגיע לדנון

יאן קוברר הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בעולם. לפני כשנה פתח את אחת הקונדיטוריות המדוברות בפריז בה הוא מכין קו קונדיטוריה צעיר ומודרני עם קו מאד אישי. ביוני השנה ביקר קוברר בדנון והעביר כיתת אומן נדירה. קוברר אינו מעביר סדנאות וזו הפעם הראשונה בה העביר קורס מקצועי. הדבר התאפשר בשל עבודה משותפת והקשרים של בית הספר בפריז. בוגרי קורס הקונדיטוריה שמעוניינים יכולים לעשות סטאז׳ בקונדיטוריה שלו בפריז.