יאן קוברר – הכוכב הצעיר של הפטיסרי הפריזאי מגיע לדנון

יאן קוברר הוא אחד הקונדיטורים הצעירים המעניינים בעולם. לפני כשנה פתח את אחת הקונדיטוריות המדוברות בפריז בה הוא מכין קו קונדיטוריה צעיר ומודרני עם קו מאד אישי. ביוני השנה ביקר קוברר בדנון והעביר כיתת אומן נדירה. קוברר אינו מעביר סדנאות וזו הפעם הראשונה בה העביר קורס מקצועי. הדבר התאפשר בשל עבודה משותפת והקשרים של בית הספר בפריז. בוגרי קורס הקונדיטוריה שמעוניינים יכולים לעשות סטאז׳ בקונדיטוריה שלו בפריז.

שיעורים במסעדנות - דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. סטיבן לובל

שיעורים במסעדנות

דנון בשיתוף סטיבן לובל ו- LTD יוצאים בסדרת השתלמויות חד יומיות במטרה לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות. המטרה: להתפתח ולפתח את המשאב החשוב ביותר בכל מסעדה – העובדים.

ז׳אק ג׳נה חוזר

לאור הצלחת המחזור הראשון והביקוש הרב, ז'אק ג'נה יחזור לקורס נוסף במהלך החודשים הקרובים. הפעם יעסוק הקורס גם בתחום השוקולד והפרלינים. פרטים נוספים בקרוב.

הפטיסרי של ז'וליאן אלברז

ז׳וליאן אלוורז הוא אחד מהקונדיטורים המעניינים בפריז. אלוורז העביר בבית הספר סדרת הדגמות בנושא הקונדיטוריה שלו ושל מלון הפנינסולה בו הוא משמש קונדיטור ראשי.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

הפטיסרי של סדריק גרולה

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.