פייר לואיג׳י בדנון בית הספר לבישול נמל תל אביב

המטבח הסרדיני של איטליה

השף פייר לואיג׳י פאיס, הגיע אלינו הישר מהאי האיטלקי סרדיניה לקמפוס דנון לסדנה בלעדית לבוגרים ולתלמידים, במהלך הסדנא סיפר על המטבח הסרדיני והדגים מנות מסורתיות עם חומרי גלם יחודיים לאזור.

עולם היצירה של פיליפ קונטיצ׳יני

במסגרת המגמה ללימודי המשך של בית הספר התקיימה בחודש פברואר כיתת אומן מרתקת בהנחיית הקונדיטור פיליפ קונטצ׳יני.
קונטצ׳יני הוא אחד מהמוחות הגדולים והמבריקים של הקונדיטוריה הצרפתית בכל הזמנים. כיתת האומן הביאה הצצה לעולם היצירה ולפילוסופיה הייחודית של עבודתו.

טאקשי בישול יפני בית ספר דנון נמל תל אביב

אמן הקאיסקי מיפן

מפגש בלעדי שהתקיים בבית הספר לבוגרים ולתלמידים – מפגש השראה בניחוח המטבחים של יפן, בהדרכת אמן הקאיסקי – Takashi Nishimiya, בה הדגים האמן היפני מתכונים מהמטבח העילי היפני.

פליקס לו בסו בישול איטלקי דנון

קורס מטבח איטלקי

השף Felix lo basso, בעלים של מסעדת מישלן במילאנו , הגיע לקמפוס לסדנה בלעדית לבוגרים ולתלמידים, בה הדגים מתכונים מהמטבח הפוליאזי, מטבח איטלקי מסורתי ואותנטי.

לימודי קולינריה - אוליבר פנייה

אוליבר פנייה בדנון

במסגרת המחלקה ללימודי המשך, הגיע השף הספרדי אוליבר פנייה, למפגש השראה בבית הספר. במפגש הציג פנייה פרשנות שלו למטבח הספרדי, שמאופיינת בשימוש בטכניקות מתקדמות ואוונגרדיות.

פטיסרי צרפתי בדנון

הקלאסיקות הגדולות של הפטיסרי הצרפתי

במסגרת המחויבות של בית הספר לקידום מקצועי של הבוגרים והתלמידים, התקיימה בסוף יולי השתלמות מקצועית בנושא הקלאסיקות הגדולות של הפטיסרי הצרפתי בהנחיית הקונדיטור הצרפתי ג׳יל מזונב, הייתה זו הזדמנות ייחודית ללמוד ולהכיר את ההיסטוריה והרקע התרבותי של הקונדיטוריה הצרפתית.

מקסנס ברבו בדנון

כיתת אומן מקסנס ברבו

באוגוסט האחרון הגיע לדנון מקסנס ברבו, השף קונדיטור הצעיר ופורץ הדרך מפריז. הייתה זו הזדמנות לקבל הצצה למוחו המבריק והיצרתי של הקונדיטור המוכשר.

לימודי שף רב תחומיים

מטבח צרפתי עכשווי

במהלך השנה התקיימה לראשונה בדנון השתלמות Bistronomy בהנחיית כריסטיאן מואן, מבכירי השפים של צרפת. ביסטרונומי היא אחת מהמגמות הקולינריות החשובות והמשפיעות על הקולינריה העולמית העכשווית.

קורס שוקולטייר בדנון

קורס שוקולטייר מקצועי

לראשונה בדנון, התקיים קורס שוקולד מקצועי, הקורס מעניק את כל הידע המעשי והתאורטי הנדרש כדי להכין מוצרי שוקולד ברמה מקצועית הגבוהה ביותר וכיצד לתכנן ליין מוצרים אישי.

קורס קצבות ירון קסטנבאום קורס בשר בדנון

קורס קצבות עם השף ירון קסטנבוים

לראשונה בדנון קורס היכרות עם עולם הבשר בהנחיית השף ירון קסטנבאום. הקורס סקר את כל מה שצריך לדעת על עולם הבקר בישראל. המשתתפים זכו להעמיק באחד התחומים החשובים בעולם הבישול.