קורס פיצה פיציולו מקצועי אלסנדרו לוסטוקו

קורס פיציולו מקצועי עם אלסנדרו לוסטוקו

אחרי ציפייה ממושכת קורס הפיציולו של אלסנדרו לוסקוטו חוזר. בחודש מרץ יתקיימו בדנון שני מחזורים בני יומיים בו ילמד לוסטוקו את רזי הפיצה, נפוליטנית, רומאית וגם גישות חדשות של פיצה מודרנית.

ג׳יל מזונוב מובייל סדנאות

סדנאות זום בקונדיטוריה

דנון משיק סדרת מפגשי זום אינטימיים בלעדית לבוגרי ותלמידי מגמת הקונדיטוריה, עם השף ג׳יל מזונב. בסדנאות ידגים השף מנות אהובות מהרפרטואר הקונדיטורי הצרפתי-מסורתי, במטרה להעשיר את הידע של המשתתפים ולחשוף אותם לטעמים חדשים.

שני קולינריה בדנון, גיל דהאן.

שני קולינריה

דנון משיק סדרת מפגשי הדגמה עם השפים המשפיעים בישראל. במסגרת הרצון של בית הספר לחשוף את התלמידים לסגנונות בישול שונים, משיק בית הספר סדרת מפגשים אישיים עם השפים המובילים בישראל.

השף סטפן בדנון

הרטבים של שף סטפן

השף סטפן פרואה דה וו מגיע לדנון להשתלמות בנושא הרטבים שמזוהים עם מטבחו. ההשתלמות מתקיימת במסגרת שבוע ״gout de france" שמקיימת שגרירות צרפת בישראל ופתוחה לתלמידי ולבוגרי דנון בלבד.

המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז

המטבח הילידי של קולומביה, השתלמות חד פעמית בשיתוף שגרירות קולומביה בישראל. הטעמים הקריבו-לטיניים של קולומביה בקורס בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון.

תלמידי קורס הבישול מארחים את השף תומר טל

תלמידי המגמה לבישול אירחו את השף תומר טל לארוחת פופאפ לילית. הארוחה התקיימה בסקוליארד, מסעדת הקמפוס.

וינסנט ואן גוך אמר: אני מעדיף למות מתשוקה, מלמות משעמום, וכך אני מרגיש כלפי הבישול…המקום שבו כל החושים עובדים, הגוף דרוך והתודעה עפה גבוה. ההרגשה הזאת מתעצמת פי כמה, שאני מדריך אחרים בבישול.

אוליבייה מנייה קורס מאפים בדנון

השתלמות מקצועית של אוליביה מנייה באפיית לחמים ומאפי בוקר

MOF אוליבייה מנייה חוזר לדנון כדי להעביר קורס בולנג׳רי מעשי בן חמישה ימים. הקורס יעסוק בבולנג׳רי הצרפתי ויכלול מגוון לחמים ומאפי בוקר בראייה עדכנית. מנייה מגיע לדנון זו השנה השנייה ברציפות בעקבות ההצלחה לה זכו הקורסים שהעביר ב2019.

סדריק גרולה, דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. השתלמות בקונדיטוריה

סדריק גרולה בדנון

סדריק גרולה הוא אחד הקונדיטורים המעניינים בעולם. כשף קונדיטור ראשי של מלון מוריס לצידו של המגה שף אלאן דוכאס, יוצר סדריק גרולה קונדיטוריה עילית צעירה, חדשנית ומאופיינת. סדריק שהעביר באוגוסט השנה השתלמות סביב עולמו היצירתי חוזר גם בשנה הבאה עם קו חדש של פטיסרי וקינוחים.

קורדון בלו בדנון בית הספר למצוינות קולינרית_גיל אבירם4I3288

הקורדון בלו בדנון

גאים להשיק את המכינה הקולינרית שלנו: שבוע של לימודים קלאסיים וסל של טכניקות צרפתיות בתחומי הבישול או הקונדיטוריה. שיתוף פעולה ייחודי עם הקורדון בלו שמטרתו להעניק לכם את ההשכלה הקולינרית הרחבה והמעמיקה ביותר. לחצו על התמונה כדי לגלות עוד פרטים.

שמרים למתקדמים דנון בית הספר למצוינות קולינרית

שמרים למתקדמים

קרואסון בשני צבעים זו רק ההתחלה. בהשתלמות הקרובה בנושא שמרים תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של מאפי הבוקר, אבל לא רק. זה קורה בספטמבר 2020. היכנסו פנימה לפרטים