המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז

המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז

מפגש העשרה סביב הטעמים הקריביים של המטבח הקולומביאני

במסגרת שיתוף הפעולה עם שגרירות קולומביה בישראל, התקיימה בבית הספר סדנת העשרה בנושא המטבח הקולומביאני.
במסגרת הסדנה הכירו תלמידי ובוגרי בית הספר את מורכבות הטעמים של המטבח הקולומביאני הלטינו קריבי, שילוב של חומרי גלם טריים וטכניקות שהתפתחו בקולומביה.
בסדנה הודגמו בפני המשתתפים כמה מהמנות המזוהות ביותר עם המטבח הקולומביאני האותנטי: דגים בחלב קוקוס בתיבול מסורתי, איאקאס, טמאלס קולומביאניים, טארט קוקוס קריבי ועוד.

הסדנא התקיימה בפורמט הדגמה והועברה בשפה האנגלית בתרגום סימולטני לעברית.

קורס מטבח קולומביאני בדנון
המטבח הקולומביאני של מנואל מרטינז

מפגש העשרה סביב הטעמים הקריביים של המטבח הקולומביאני, בלעדי לתלמידי ולבוגרי דנון.

במסגרת שיתוף הפעולה עם שגרירות קולומביה בישראל, התקיימה בבית הספר סדנת העשרה בנושא המטבח הקולומביאני.
במסגרת הסדנה הכירו תלמידי ובוגרי בית הספר את מורכבות הטעמים של המטבח הקולומביאני הלטינו קריבי, שילוב של חומרי גלם טריים וטכניקות שהתפתחו בקולומביה.
בסדנה הודגמו בפני המשתתפים כמה מהמנות המזוהות ביותר עם המטבח הקולומביאני האותנטי: דגים בחלב קוקוס בתיבול מסורתי, איאקאס, טמאלס קולומביאניים, טארט קוקוס קריבי ועוד.

הסדנא התקיימה בפורמט הדגמה והועברה בשפה האנגלית בתרגום סימולטני לעברית.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.