קורדון בלו בדנון בית הספר למצוינות קולינרית_גיל אבירם4I3288

הקורדון בלו בדנון

Image

המכינה הקולינרית של הקורדון בלו

שיתוף פעולה נרחב וראשון מסוגו בין בית הספר דנון לבין המוסד להשכלה קולינרית הבכיר ביותר בעולם

כל מי שחלם על לימודים בצרפת יוכל מעתה להצטרף למכינה קולינרית מקצועית שיקיים הקורדון בלו פריז בדנון. מדובר בקורסים בתחומי הבישול והקונדיטוריה שייערכו בדנון באופן סדיר וקבוע לאורך השנה, ויאפשרו למשתתפים בהם לרכוש השכלה קולינרית משלימה ברמה הגבוהה ביותר. המכינות המקצועיות מיועדות לתלמידים המתכננים את לימודיהם בדנון ושוקלים המשך לימודים בחו״ל, וגם לטבחים ולשפים המעוניינים לרכוש סל של טכניקות מתחום המטבח הצרפתי העילי, שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר בארץ. 
זוהי הזדמנות נדירה ללמוד טכניקות בישול ולהיחשף לשיטות הלימוד של המוסד הגבוה לקולינריה בעולם. בהמשך, שיתוף הפעולה בין שני המוסדות יכלול גם מסעות לימודיים והשתלמויות מקצועיות בפריז.

המכינה המקצועית בבישול תתקיים בחודש אפריל 2020
המכינה המקצועית בקונדיטוריה תתקיים בחודש ספטמבר 2020

ניתן להירשם אל המכינה בשני מסלולים:
המסלול המלא – 5 ימים מרוכזים של מכינה + קורס מקצועי במסלול PRO בדנון.
המסלול המקצועי – השתלמויות מקצועיות בנות 3 ימים או יומיים.

קורדון בלו מגיע לדנון בית הספר למצוינות קולינרית
קורדון בלו מגיע לדנון בית הספר למצוינות קולינרית
קורדון בלו מגיע לדנון בית הספר למצוינות קולינרית
קורדון בלו מגיע לדנון בית הספר למצוינות קולינרית
Image
המכינה הקולינרית של הקורדון בלו

שיתוף פעולה נרחב וראשון מסוגו בין בית הספר דנון לבין המוסד להשכלה קולינרית הבכיר ביותר בעולם

כל מי שחלם על לימודים בצרפת יוכל מעתה להצטרף למכינה קולינרית מקצועית שיקיים הקורדון בלו פריז בדנון. מדובר בקורסים בתחומי הבישול והקונדיטוריה שייערכו בדנון באופן סדיר וקבוע לאורך השנה, ויאפשרו למשתתפים בהם לרכוש השכלה קולינרית משלימה ברמה הגבוהה ביותר. המכינות המקצועיות מיועדות לתלמידים המתכננים את לימודיהם בדנון ושוקלים המשך לימודים בחו״ל, וגם לטבחים ולשפים המעוניינים לרכוש סל של טכניקות מתחום המטבח הצרפתי העילי, שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר בארץ. 
זוהי הזדמנות נדירה ללמוד טכניקות בישול ולהיחשף לשיטות הלימוד של המוסד הגבוה לקולינריה בעולם. בהמשך, שיתוף הפעולה בין שני המוסדות יכלול גם מסעות לימודיים והשתלמויות מקצועיות בפריז.

המכינה המקצועית בבישול תתקיים בחודש אפריל 2020
המכינה המקצועית בקונדיטוריה תתקיים בחודש ספטמבר 2020

ניתן להירשם אל המכינה בשני מסלולים:
המסלול המלא – 5 ימים מרוכזים של מכינה + קורס מקצועי במסלול PRO בדנון.
המסלול המקצועי – השתלמויות מקצועיות בנות 3 ימים או יומיים.

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.