קורדון בלו בדנון בית הספר למצוינות קולינרית_דניה ויינר

הקורדון בלו בדנון

הקורדון בלו בדנון

בחודש פברואר 2019 נערך בדנון מאסטר קלאס של הקורדון בלו פריז בנושא המטבח של דרום צרפת

השף כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבכירים של הקורדון בלו בפריז, ומי ששימש בעברו שף של מסעדות מכוכבות בפריז ובמרקש, הגיע לישראל כדי להעביר מאסטר קלאס בנושא מטבחי השמש הים תיכוניים של צרפת. זו היתה הזדמנות נדירה לצפות בשיטת הלימוד של המוסד המפורסם ביותר בעולם להשכלה קולינרית. בין היתר, השף מואן הדגים הכנת רביולי ממולא בפואה גרא עם רוטב מוקצף של פטריות וסלרי, סופרם של עוף עם לימונים מסוכרים ו״ביצה מושלמת״ עם קונפי של ארטישוק ירושלמי וכוסמת פריכה. המאסטר קלאס נערך במשך 3 ימים, במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתי ובשיתוף עם שגרירות צרפת.


הקורדון בלו בדנון

בחודש פברואר 2019 נערך בדנון מאסטר קלאס של הקורדון בלו בנושא המטבח של דרום צרפת

השף כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבכירים של הקורדון בלו בפריז, ומי ששימש בעברו שף של מסעדות מכוכבות בפריז ובמרקש, הגיע לישראל כדי להעביר מאסטר קלאס בנושא מטבחי השמש הים תיכוניים של צרפת. זו היתה הזדמנות נדירה לצפות בשיטת הלימוד של המוסד המפורסם ביותר בעולם להשכלה קולינרית. בין היתר, השף מואן הדגים הכנת רביולי ממולא בפואה גרא עם רוטב מוקצף של פטריות וסלרי, סופרם של עוף עם לימונים מסוכרים ו״ביצה מושלמת״ עם קונפי של ארטישוק ירושלמי וכוסמת פריכה. המאסטר קלאס נערך במשך 3 ימים, במסגרת שבוע הקולינריה הצרפתי ובשיתוף עם שגרירות צרפת.

מחפשים השתלמויות נוספות?


רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.