המכינה הקולינרית של הקורדון בלו
שיתוף פעולה נרחב וראשון מסוגו בין בית הספר דנון לבין המוסד להשכלה קולינרית הבכיר ביותר בעולם
כל מי שחלם על לימודים בצרפת יוכל מעתה להצטרף למכינה קולינרית מקצועית שיקיים הקורדון בלו פריז בדנון. מדובר בקורסים בתחומי הבישול והקונדיטוריה שייערכו בדנון באופן סדיר וקבוע לאורך השנה, ויאפשרו למשתתפים בהם לרכוש השכלה קולינרית משלימה ברמה הגבוהה ביותר. המכינות המקצועיות מיועדות לתלמידים המתכננים את לימודיהם בדנון ושוקלים המשך לימודים בחו״ל, וגם לטבחים ולשפים המעוניינים לרכוש סל של טכניקות מתחום המטבח הצרפתי העילי, שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר בארץ.
זוהי הזדמנות נדירה ללמוד טכניקות בישול ולהיחשף לשיטות הלימוד של המוסד הגבוה לקולינריה בעולם. בהמשך, שיתוף הפעולה בין שני המוסדות יכלול גם מסעות לימודיים והשתלמויות מקצועיות בפריז.
המכינה הקולינרית של הקורדון בלו
שיתוף פעולה נרחב וראשון מסוגו בין בית הספר דנון לבין המוסד להשכלה קולינרית הבכיר ביותר בעולם
כל מי שחלם על לימודים בצרפת יוכל מעתה להצטרף למכינה קולינרית מקצועית שיקיים הקורדון בלו פריז בדנון.
מדובר בקורסים בתחומי הבישול והקונדיטוריה שייערכו בדנון באופן סדיר וקבוע לאורך השנה, ויאפשרו למשתתפים בהם לרכוש השכלה קולינרית משלימה ברמה הגבוהה ביותר. המכינות המקצועיות מיועדות לתלמידים המתכננים את לימודיהם בדנון ושוקלים המשך לימודים בחו״ל, וגם לטבחים ולשפים המעוניינים לרכוש סל של טכניקות מתחום המטבח הצרפתי העילי, שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר בארץ.
זוהי הזדמנות נדירה ללמוד טכניקות בישול ולהיחשף לשיטות הלימוד של המוסד הגבוה לקולינריה בעולם. בהמשך, שיתוף הפעולה בין שני המוסדות יכלול גם מסעות לימודיים והשתלמויות מקצועיות בפריז.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות