ביסטרונומיק - מטבח צרפתי מסורתי בדנון
מרתון מפגשי השראה בהנחיית אחד מהשפים המובילים בצרפת
המטבח הצרפתי מהווה את הבסיס לקולינריה המערבית ולעולם המסעדנות כפי שאנו מכירים אותו כיום כך שהיכרות עם יסודות המטבח הצרפתי לצד חשיפה לטרנדים ומגמות עדכניות, הן בגדר חובה עבור כל טבח, שף ואיש מקצוע. בכדי לתת מענה לצורך זה, השיק דנון שבוע הדגמות ייחודי בהנחיית השף כריסטיאן מואן.
כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבולטים והמוערכים בקורדון בלו, הוביל מספר רב של מסעדות עטורות כוכבים לאורך השנים והפך לשם דבר בקולינריה הצרפתית.
במהלך שבוע ה״ביסטרונומיק״ התקיימו בדנון חמישה מפגשים חד יומיים, בכל מפגש הודגמו מספר מנות דגל מהמטבח הצרפתי העכשווי, תוך שימוש בטכניקות רבות ובמגוון רחב של חומרי גלם: דגים, פירות ים, בשר, עופות ועוד.
המפגשים התקיימו בפורמט של הדגמה, הרצאה וטעימות והם יועדו לטבחים, אנשי מקצוע וחובבים,
המעוניינים להכיר את המטבח הצרפתי ולקבל הצצה לעולמו הקולינרי של אחד השפים המכוכבים והוותיקים של צרפת.
המונח ביסטרונומיק >>
מתאר את השידוך המהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי והנגיש לבין המטבח הגסטרונומי העילי.
שידוך בו מנות קלאסיות מהמטבח העילי מקבלות אינטרפרטציות עונתיות ועכשוויות ומנות ביסטרו קלאסיות זוכות לטיפול מוקפד ומתוחכם כיאה למטבח העילי.
שבוע של מטבח צרפתי מסורתי בדנון
מרתון מפגשי השראה בהנחיית אחד מבכירי השפים של צרפת
המטבח הצרפתי מהווה את הבסיס לקולינריה המערבית ולעולם המסעדנות כפי שאנו מכירים אותו כיום כך שהיכרות עם יסודות המטבח הצרפתי לצד חשיפה לטרנדים ומגמות עדכניות, הן בגדר חובה עבור כל טבח, שף ואיש מקצוע.
בכדי לתת מענה לצורך זה, השיק דנון שבוע הדגמות ייחודי בהנחיית השף כריסטיאן מואן.
כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבולטים והמוערכים בקורדון בלו, הוביל מספר רב של מסעדות עטורות כוכבים לאורך השנים והפך לשם דבר בקולינריה הצרפתית.
במהלך שבוע ה״ביסטרונומיק״ התקיימו בדנון חמישה מפגשים חד יומיים, בכל מפגש הודגמו מספר מנות דגל מהמטבח הצרפתי העכשווי, תוך שימוש בטכניקות רבות ובמגוון רחב של חומרי גלם: דגים, פירות ים, בשר, עופות ועוד.
המפגשים התקיימו בפורמט של הדגמה, הרצאה וטעימות והם יועדו לטבחים, אנשי מקצוע וחובבים,
המעוניינים להכיר את המטבח הצרפתי ולקבל הצצה לעולמו הקולינרי של אחד השפים המכוכבים והוותיקים של צרפת.
המונח ביסטרונומיק >>
מתאר את השידוך המהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי והנגיש לבין המטבח הגסטרונומי העילי.
שידוך בו מנות קלאסיות מהמטבח העילי מקבלות אינטרפרטציות עונתיות ועכשוויות ומנות ביסטרו קלאסיות זוכות לטיפול מוקפד ומתוחכם כיאה למטבח העילי.
פורמט: הדגמה וטעימות
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת
70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לבישול
לימודי שף רב תחומיים
קורס בישול מקצועי / Pro
קורס בישול מורחב / Pro Plus
קורס בישול מתקדם / Chef
קורס בישול בינלאומי
English culinary course
קורסים במגמה לקונדיטוריה
לימודי קונדיטוריה רב תחומיים
קורס קונדיטוריה מקצועית / Pro
קורס קונדיטוריה מורחב / Pro Plus
קורס קונדיטוריה בינלאומי
קורסי אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
קורס שמרים 101
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים.