לימודי שף רב תחומיים

מטבח צרפתי עכשווי

ביסטרונומיק - מטבח צרפתי מסורתי בדנון

מרתון מפגשי השראה בהנחיית אחד מהשפים המובילים בצרפת

המטבח הצרפתי מהווה את הבסיס לקולינריה המערבית ולעולם המסעדנות כפי שאנו מכירים אותו כיום כך שהיכרות עם יסודות המטבח הצרפתי לצד חשיפה לטרנדים ומגמות עדכניות, הן בגדר חובה עבור כל טבח, שף ואיש מקצוע. בכדי לתת מענה לצורך זה, השיק דנון שבוע הדגמות ייחודי בהנחיית השף כריסטיאן מואן.

כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבולטים והמוערכים בקורדון בלו, הוביל מספר רב של מסעדות עטורות כוכבים לאורך השנים והפך לשם דבר בקולינריה הצרפתית.
במהלך שבוע ה״ביסטרונומיק״ התקיימו בדנון חמישה מפגשים חד יומיים, בכל מפגש הודגמו מספר מנות דגל מהמטבח הצרפתי העכשווי, תוך שימוש בטכניקות רבות ובמגוון רחב של חומרי גלם: דגים, פירות ים, בשר, עופות ועוד.

המפגשים התקיימו בפורמט של הדגמה, הרצאה וטעימות והם יועדו לטבחים, אנשי מקצוע וחובבים,
המעוניינים להכיר את המטבח הצרפתי ולקבל הצצה לעולמו הקולינרי של אחד השפים המכוכבים והוותיקים של צרפת.

המונח ביסטרונומיק >>
מתאר את השידוך המהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי והנגיש לבין המטבח הגסטרונומי העילי.
שידוך בו מנות קלאסיות מהמטבח העילי מקבלות אינטרפרטציות עונתיות ועכשוויות ומנות ביסטרו קלאסיות זוכות לטיפול מוקפד ומתוחכם כיאה למטבח העילי.


שבוע של מטבח צרפתי מסורתי בדנון

מרתון מפגשי השראה בהנחיית אחד מבכירי השפים של צרפת

המטבח הצרפתי מהווה את הבסיס לקולינריה המערבית ולעולם המסעדנות כפי שאנו מכירים אותו כיום כך שהיכרות עם יסודות המטבח הצרפתי לצד חשיפה לטרנדים ומגמות עדכניות, הן בגדר חובה עבור כל טבח, שף ואיש מקצוע.
בכדי לתת מענה לצורך זה, השיק דנון שבוע הדגמות ייחודי בהנחיית השף כריסטיאן מואן.

כריסטיאן מואן, אחד המרצים הבולטים והמוערכים בקורדון בלו, הוביל מספר רב של מסעדות עטורות כוכבים לאורך השנים והפך לשם דבר בקולינריה הצרפתית.
במהלך שבוע ה״ביסטרונומיק״ התקיימו בדנון חמישה מפגשים חד יומיים, בכל מפגש הודגמו מספר מנות דגל מהמטבח הצרפתי העכשווי, תוך שימוש בטכניקות רבות ובמגוון רחב של חומרי גלם: דגים, פירות ים, בשר, עופות ועוד.
המפגשים התקיימו בפורמט של הדגמה, הרצאה וטעימות והם יועדו לטבחים, אנשי מקצוע וחובבים,
המעוניינים להכיר את המטבח הצרפתי ולקבל הצצה לעולמו הקולינרי של אחד השפים המכוכבים והוותיקים של צרפת.

המונח ביסטרונומיק >>
מתאר את השידוך המהפכני בין מטבח הביסטרו הקז׳ואלי והנגיש לבין המטבח הגסטרונומי העילי.
שידוך בו מנות קלאסיות מהמטבח העילי מקבלות אינטרפרטציות עונתיות ועכשוויות ומנות ביסטרו קלאסיות זוכות לטיפול מוקפד ומתוחכם כיאה למטבח העילי.

פורמט: הדגמה וטעימות


רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים