ימי קולינריה // יוסף זוזו חנא
השף יוסף זוזו חנא מגיע לדנון למפגש השראה.
-
מנחה הקורס: השף יוסף זוזו חנא
-
מספר מפגשים: חד פעמי
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
תאריך פתיחה: 17/06/25
-
מחיר הקורס: 354 ש״ח
קהל יעד
- תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
- חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.
הצצה אל עולם היצירה הישראלי
סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות מתקיימות בפורמט של הדגמה וטעימות, רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.
מטבח ערבי חדש
השף יוסף זוזו חנא מתמחה ביצירה קולינרית המשלבת בין מסורת ערבית-מקומית לטכניקות מודרניות מהמטבח הבינ״ל. חנא פיתח לאורך השנים סגנון ייחודי המשלב דיוק, יצירתיות ושימוש בחומרי גלם עונתיים ואותנטיים, תוך שמירה על זיקה עמוקה לתרבות המקומית. עבודתו הקולינרית מבטאת תפיסת עולם עדכנית שמחברת בין עבר, הווה ועתיד.
מפגשים קרובים בסדרה
בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת