התקשרו
התקשרו
0778054428
ניסים ואיתיאלה מירוקל׳ה
איתיאלה היאוט וניסים ברששת בבית הספר דנון

ימי קולינריה // איתיאלה וניסים מירוקל׳ה

איתיאלה היאט וניסים ברששת מירוקלה ירוקל'ה הינו משק חקלאי ייחודי, המתמחה בגידול עלים, תבלינים ופרחי מאכל. במפגש מוערר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.

  • מנחה הקורס: איתיאלה וניסים
  • מספר מפגשים: חד פעמי
  • שעות הקורס: 17:00-21:00
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
  • מחיר הקורס: 360 ש״ח

קהל יעד

  • תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
  • חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.

מפגש השראה לתלמידי דנון

ניסים ואיתיאלה מירוקל׳ה

איתיאלה וניסים מ"ירוקל'ה – חקלאות כתרבות", משק חקלאי ייחודי הממוקם במושב מטע, משק מתמחה בגידול עלי טעם, תבלינים טריים, פרחי מאכל ופירות יער, תוך דגש על איכות, טריות ועונתיות. ניסים, אגרונום במקצועו, ואיתיאלה, זוכת העונה התשיעית של "מאסטר שף", משלבים בין אהבתם לטבע ולבישול ביצירת תוצרת חקלאית יוצאת דופן. החזון של ירוקל'ה הוא "בית אופנה למוצרים חקלאיים" במטרה להנגיש חומרי גלם ייחודיים לשפים, מסעדות וחובבי בישול. התוצרת של המשק מבוקשת על ידי מיטב השפים בישראל.

סגל דנון

מן השדה לצלחת

סדרת ההרצאות "ימי קולינריה" של דנון היא חוויה של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף.

מפגשים קרובים בסדרה

בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית

  • כיתות אומן

    מפגשי השראה

    השפים של ישראל

    למועדים
  • יוסף זוזו חנא

    ימי קולינריה

    מטבח ערבי חדש

    17 יוני
  • יונתן רושפלד

    ימי קולינריה

    על תרנגולות ויין צהוב

    הסתיים
  • אייל שני

    ימי קולינריה

    על עגבניות ואש

    הסתיים
  • תומר טל

    ימי קולינריה

    מטבח ישראלי אישי

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי