קורס בולונז׳רי צרפתי
לחמים מסורתיים ומאפי בוקר, בהנחייה פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP
מקצוע הבולנז׳רי שמזוהה בעיקר עם לחמים ומאפי בוקר, נמצא בהתפתחות מתמדת בעולם כולו ובארץ בפרט.
הרמה הגבוהה בה נדרשים לעמוד קונדיטורים ואופים, מביאה עימה צורך משמעותי לידע בלתי פוסק לידע והתפתחות.
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון בשיתוף – INBP בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפיה ולחם, קורס בולנז׳רי צרפתי.
הקורס התקיים בהנחיית פיליפ הרמנייה ועסק בעולם האפייה הצרפתי קלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה,
בעל ניסיון בינלאומי רב שנים, אשר מוכר בגישתו המסורתית לאפייה, ובידע העשיר בכל הקשור למסורות הלחם האיזוריות של צרפת.
קורס בולונז׳רי צרפתי
לחמים מסורתיים ומאפי בוקר עם פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP
מקצוע הבולנז׳רי שמזוהה בעיקר עם לחמים ומאפי בוקר, נמצא בהתפתחות מתמדת בעולם כולו ובארץ בפרט. הרמה הגבוהה בה נדרשים לעמוד קונדיטורים ואופים, מביאה עימה צורך משמעותי לידע בלתי פוסק לידע והתפתחות.
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון בשיתוף – INBP בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפיה ולחם, קורס בולנז׳רי צרפתי.
הקורס התקיים בהנחיית פיליפ הרמנייה ועסק בעולם האפייה הצרפתי קלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה, בעל ניסיון בינלאומי רב שנים, מוכר בגישתו המסורתית לאפייה, ובידע העשיר בכל הקשור למסורות הלחם האיזוריות של צרפת.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות
התערוכה 3 תל אביב
03-7571555