קורס בולונזרי צרפתי - לחמים ומאפי בוקר

קורס לחם ומאפי בוקר בשיתוף בית הספר הצרפתי INBP

קורס בולונז׳רי צרפתי

לחמים מסורתיים ומאפי בוקר, בהנחייה פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP

מקצוע הבולנז׳רי שמזוהה בעיקר עם לחמים ומאפי בוקר, נמצא בהתפתחות מתמדת בעולם כולו ובארץ בפרט.
הרמה הגבוהה בה נדרשים לעמוד קונדיטורים ואופים, מביאה עימה צורך משמעותי לידע בלתי פוסק לידע והתפתחות.
כדי לענות על צורך זה, השיק דנון בשיתוף – INBP בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפיה ולחם, קורס בולנז׳רי צרפתי.

הקורס התקיים בהנחיית פיליפ הרמנייה ועסק בעולם האפייה הצרפתי קלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה, 
בעל ניסיון בינלאומי רב שנים, אשר מוכר בגישתו המסורתית לאפייה, ובידע העשיר בכל הקשור למסורות הלחם האיזוריות של צרפת.

הקורס הועבר בפורמט הדגמה ומעשי, בשפה הצרפתית תוך תרגום סימולטנית לעברית.


קורס בולונז׳רי צרפתי

לחמים מסורתיים ומאפי בוקר עם פיליפ הרמנייה MOF, בשיתוף בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפייה ולחם INBP

מקצוע הבולנז׳רי שמזוהה בעיקר עם לחמים ומאפי בוקר, נמצא בהתפתחות מתמדת בעולם כולו ובארץ בפרט. הרמה הגבוהה בה נדרשים לעמוד קונדיטורים ואופים, מביאה עימה צורך משמעותי לידע בלתי פוסק לידע והתפתחות.

כדי לענות על צורך זה, משיק דנון בשיתוף – INBP בית הספר הצרפתי המוביל ללימודי אפיה ולחם, קורס בולנז׳רי צרפתי.

הקורס יתקיים בחודש מאי, בהנחיית פיליפ הרמנייה ויעסוק בעולם האפייה הצרפתי קלאסי, בראייה עדכנית מעיניו של הרמנייה, בעל ניסיון בינלאומי רב שנים, מוכר בגישתו המסורתית לאפייה, ובידע העשיר בכל הקשור למסורות הלחם האיזוריות של צרפת.

 5 ימים מלאים בין התאריכים 29/05-2/06 
פורמט הדגמה ומעשי | מועבר בשפה האנגלית ומתורגם סימולטנית לעברית

לתשלום

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.