שיעורים במסעדנות - דנון בית הספר למקצועות הקולינריה. סטיבן לובל

שיעורים במסעדנות

שיעורים במסעדנות

סדרת השתלמויות חד יומיות בנושאי שירות ומסעדנות בשיתוף עם סטיבן לובל ו- LTD

שיעורים במסעדנות

סדרת השתלמויות חד יומיות בנושאי שירות ומסעדנות בשיתוף עם סטיבן לובל ו- LTD

מנהל מסעדה הינו המודל המקצועי במתן שרות, תקשורת בינאישית ומכירה אפקטיבית. מטרת ההשתלמויות להקנות למשתתפיו הבנה מעמיקה של תפקידי המנהל בהנעת הצוותים השונים לשיפור הביצועים.

פיתוח יכולות ניהוליות היא נקודת המפתח ביכולת הצמיחה של צוות העובדים והמסעדה להשגת החזון והיעדים העסקיים. מטרת סדרה זו לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות השואפים ולפתח את העסק ואת המשאב האנושי – המפתח לנאמנות גבוהה של הלקוחות.

מנהל מסעדה הינו המודל המקצועי במתן שרות, תקשורת בינאישית ומכירה אפקטיבית. מטרת ההשתלמויות להקנות למשתתפיו הבנה מעמיקה של תפקידי המנהל בהנעת הצוותים השונים לשיפור הביצועים.

פיתוח יכולות ניהוליות היא נקודת המפתח ביכולת הצמיחה של צוות העובדים והמסעדה להשגת החזון והיעדים העסקיים. מטרת סדרה זו לפתח יזמים, מנהלים צעירים ומנהלי מסעדות השואפים ולפתח את העסק ואת המשאב האנושי – המפתח לנאמנות גבוהה של הלקוחות.


מנחי התוכנית: סטיבן לובל ושרון שקד


סטיבן לובל
חי ונושם ניהול, תפעול ושירות מסעדות ומקדיש מעצמו בהענקת חוויות אירוח לאורחיו במקצועיות ובאהבה. מוביל את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ. דרך שנים של עשייה כיזם, בעלים, שותף, מנהל, יועץ ומורה, פיתח מערכות תפעול, ניהול ושרות המבוססות על ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר. מערכות ההדרכה שלו בניהול ושרות נמצאות בשימוש ברשתות ובמסעדות מובילות בארץ.

 

שרון שקד
מתמחה בייעוץ, הנחייה והדרכה לקבוצות מנהלים ועובדים. מובילה תהליכים לעידוד ופיתוח החשיבה היצירתית של מנהלים, כאמצעי להשגת תוצאות ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים, התמודדות עם שינויים בסביבת הארגון ושיפור האפקטיביות והתקשורת הפנים ארגונית. מלווה עשרות ארגונים בתהליכי הדרכה וייעוץ אישי מול הנהלה בכירה, קבוצת מנהלים בדרגי ביניים.

מנחי התוכנית

סטיבן לובל
חי ונושם ניהול, תפעול ושירות מסעדות ומקדיש מעצמו בהענקת חוויות אירוח לאורחיו במקצועיות ובאהבה. מוביל את תחום ניהול המסעדנות והאירוח בארץ. דרך שנים של עשייה כיזם, בעלים, שותף, מנהל, יועץ ומורה, פיתח מערכות תפעול, ניהול ושרות המבוססות על ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר. מערכות ההדרכה שלו בניהול ושרות נמצאות בשימוש ברשתות ובמסעדות מובילות בארץ.

 

שרון שקד
מתמחה בייעוץ, הנחייה והדרכה לקבוצות מנהלים ועובדים. מובילה תהליכים לעידוד ופיתוח החשיבה היצירתית של מנהלים, כאמצעי להשגת תוצאות ופיתוח מוצרים ושירותים חדשים, התמודדות עם שינויים בסביבת הארגון ושיפור האפקטיביות והתקשורת הפנים ארגונית. מלווה עשרות ארגונים בתהליכי הדרכה וייעוץ אישי מול הנהלה בכירה, קבוצת מנהלים בדרגי ביניים.

ההשתלמויות הקרובות

קהל יעד: יזמים, מנהלי מסעדות, מנהלי משמרת והעוסקים בענף המזון השואפים להתקדם ולהתפתח בענף תחרותי ומאתגר זה.


סטיבן לובל דנון מסעדנות LTD
מנהיגות אפקטיבית
22 במאי 2017
קורס שרות שרות שמוכר
שרות שמוכר
15 במאי 2017
שרות קודם לכל
שרות קודם לכל
8 במאי 2017
ההשתלמויות הקרובות

קהל יעד: יזמים, מנהלי מסעדות, מנהלי משמרת והעוסקים בענף המזון השואפים להתקדם ולהתפתח בענף תחרותי ומאתגר זה.


מנהיגות אפקטיבית
22 במאי 2017
שרות שמוכר סטיבן לובל LTD
שרות שמוכר
15 במאי 2017
שרות קודם לכל סטיבן לובל LTD
שרות קודם לכל
8 במאי 2017

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.