קונדיטוריה ללא חלב - קונדיטוריה ללא סוכר
כיצד יוצרים קינוחים ללא סוכר או ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם?
זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. במהלך ההשתלמות למדו המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או ללא סוכר.
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב. והכרת מגוון מתכוני בסיס מהם ניתן לייצר מגוון מוצרים: בצק פריך, קרמה, מוס, בסיס קראנצ׳י, עוגות בחושות, גלסאז׳- והכל ללא תוספת סוכר.
קונדיטוריה ללא חלב | ללא סוכר
כיצד יוצרים קינוחים ללא סוכר או ללא חלב בלי להתפשר על האיכות והטעם?
זו שאלה שרוב הקונדיטורים בישראל שואלים את עצמם. במהלך ההשתלמות למדו המשתתפים איך ליצור קונדיטוריה חכמה ויצירתית, ללא שימוש במוצרי חלב או ללא סוכר.
עבודה עם טכניקות מתחום המטבח, שימוש ורסטילי בחומרי גלם, היכרות עם חלופות, הרכבי טעם ושימוש נכון במתכון. כיצד מייצרים חלופות ממוצרים טבעיים. מגוון של מתכונים המשלבים עקרונות הכנה של בצקים פריכים, קרמים, מוסים, עוגות בחושות וגימורים מלוטשים ללא שימוש במוצרי חלב. והכרת מגוון מתכוני בסיס מהם ניתן לייצר מגוון מוצרים: בצק פריך, קרמה, מוס, בסיס קראנצ׳י, עוגות בחושות, גלסאז׳- והכל ללא תוספת סוכר.
רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.
מידע למתעניינים
הקמפוס הקולינרי
סטאז' בצרפת
סימולטור האפייה
מסעדת תרגול לסטודנטים
מלגות לימודים
קורסים אפייה ולחם
קורס לחם
קורס יסודות האפייה
לימודי המשך
השתלמויות ממוקדות