הפטיסרי של ז'וליאן אלברז

ז׳וליאן אלוורז – הכוכב העולה של הפטיסרי הפריזאי


הפטיסרי הצרפתי עובר בשנים האחרונות מהפיכה של ממש, הקונדיטורים שוברים את המוסכמות ומציגים קו קונדיטוריה אישי ומאופיין.
בין הקונדיטורים הבולטים שמובילים את המגמה נמצא גם ז׳וליאן אלוורז, הקונדיטור המוערך של מלון פנינסולה בפריז.
קורס זה הציג את סגנונו האישי של אוולרז דרך היכרות עם מנות הדגל שלו מן השנים האחרונות.

הקורס הציג את תפיסת העולם הקולינרית של ז׳וליאן אלוורז בתחומי הקונדיטוריה השונים, עוגות בוטיק, עוגות אישיות, שוקולד וקינוחים.
הוא מאפשר למשתתפים להתרשם מהסגנון האישי היחודי שלו ומהשפעות המטבח הצרפתי המתחדש על הקונדיטוריה שלו. קורס נדיר ויחיד מסוגו.

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.