גיום מביו דנון, בית הספר למקצועות הקולינריה נמל תל אביב1

הפטיסרי של גיום מביו

גיום מביו חוזר לדנון בקולקצית פטיסרי חדשה

22-26 באוקטובר 2017

גיום מביו שייך לקונדיטורים הצרפתיים של הדור הצעיר. נושא בתואר MOF עומד הקונדיטור המוכשר הזה בראש קונדיטורית "NUANCES GOURMANDES" בקרבת העיר ליל שבצרפת.
מביו, נחשב לאחד היוצרים המעיינים בקונדיטוריה העולמית והוא חתום עומד מאחורי מספר מהמגמות המובילות בעולם בשנים האחרונות.
מביו מגיע לדנון אחת לשנה לשבוע הדגמות מרוכז בבית הספר. הקורסים שלו זוכים להערכה רבה והוא ישוב לבית הספר בתחילת 2019.


גיום מביו חוזר לדנון בקולקצית פטיסרי חדשה

22-26 באוקטובר 2017

משך הקורס: 5 ימים רצופים
קהל יעד: קונדיטורים, שוקולטיירים ובוגרי בתי ספר לקונדיטוריה
מחזור בוקר / ערב

הקורס מציג את תפיסת העולם הקולינרית של מביו. הוא מאפשר למשתתפים להתרשם מהסגנון האישי היחודי שלו ומהשפעות המטבח הצרפתי המתחדש על הקונדיטוריה שלו. הזדמנות לפגוש באחד מאנשי המקצוע המעניינים של זמננו.

 

עולם היצירה של גיום מביו

גיום מביו שייך לקונדיטורים הצרפתיים של הדור הצעיר. נושא בתואר MOF עומד הקונדיטור המוכשר הזה בראש קונדיטורית "NUANCES GOURMANDES" בקרבת העיר ליל שבצרפת.
מביו, נחשב לאחד היוצרים המעיינים בקונדיטוריה העולמית והוא חתום עומד מאחורי מספר מהמגמות המובילות בעולם בשנים האחרונות.
מביו מגיע לדנון אחת לשנה לשבוע הדגמות מרוכז בבית הספר. הקורסים שלו זוכים להערכה רבה והוא ישוב לבית הספר בתחילת 2019.

צפו בסרטון מביקורו הקודם של מביו בדנון:

רוצים לשמוע עוד?
השאירו לנו פרטים ונשוב אליכם בהקדם.