התקשרו
התקשרו
0778054428

השתלמויות ולימודי המשך

בית ספר לשפים


במסגרת המגמה ללימודי המשך, מציע דנון מגוון השתלמויות וקורסים ממוקדים שמטרתם לתת מענה מקיף לכל מי שמעוניין לקחת את הקריירה צעד אחד קדימה. ליקטנו מקבץ השתלמויות ייחודי בהנחיית טובי השפים והמרצים, כדי שתוכלו להתמחות בתחומים שקרובים ללבכם ולהיות בחזית העשייה והיצירה של המסעדנות המתפתחת בארץ ובעולם.

  • קורס ניהול בדנון

    ניהול

    כל הידע הפרקטי למי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם המסעדנות.

    קרא עוד
  • קורס מטבחי אסיה בדנון

    מטבחי אסיה

    היכרות עם מנות מסורתיות וטכניקות ייחודיות ממטבחים מרתקים.

    קרא עוד
  • שף תומר טל מרצה בדנון

    תומר טל

    מפגש עם אחד הקולות המשפיעים בסצנה הקולינרית הישראלית.

    קרא עוד
  • אייל שני בדנון

    אייל שני

    הזדמנות חד פעמית להיפגש עם אחד מחלוצי הקולינריה הישראלית.

    קרא עוד
  • יונתן רושפלד בסדנה בדנון

    יונתן רושפלד

    מפגש השראה אינטמי עם אחד ממעצבי הקולינריה הישראלית

    קרא עוד
  • מפגש עם ניסים ואיתיאלה מירוקל׳ה

    איתיאלה וניסים

    הקשר הבלתי נפרד בין חקלאות מקומית ליצירה קולינרית.

    קרא עוד
  • השף זוזו חנא בבית הספר דנון

    יוסף זוזו חנא

    יצירה קולינרית המשלבת בין מסורת ערבית-מקומית

    קרא עוד
  • נאיפה מולא 1

    נאיפה מולא

    מפגש השראה אינטימי עם תלמידי ובוגרי דנון.

    קרא עוד
  • אלסנדרו לו סטוקו

    פיציולו

    אומנות הכנת הפיצה האיטלקית – מהכנת בצקים דרך התפחה ואפייה.

    קרא עוד
  • סדריק גרולה בבית הספר דנון

    סדריק גרולה

    השתלמות מקצועית אם אחד הקונדיטורים הגדולים של צרפת.

    קרא עוד
  • Group 19

    ג׳פרי קנייה

    קונדיטוריה מודרנית, לצד פרשנות חדשה לקלאסיקות צרפתיות.

    קרא עוד
  • קורס קונדיטוריה ללא חלב בדנון

    ק. ללא חלב

    קורס המתמקד בהכנת קינוחים ומאפים ללא חלב.

    קרא עוד
  • קורס בולונזרי צרפתי בדנון

    בולונז׳רי צרפתי

    קורס בולונז׳רי צרפתי - לחמים מסורתיים ומאפי בוקר

    קרא עוד
  • מקסנס ברבו דנון בית הספר למצוינות קולינרית

    מקסנס ברבו

    טכניקות מתקדמות של פטיסרי מודרני ואלגנטי.

    קרא עוד
  • פיליפ קונטיצ׳יני בדנון

    פיליפ קונטיצ׳יני

    קורס ייחודי עם אחד הקונדיטורים המוערכים בעולם.

    קרא עוד
  • קורס קונדיטוריה בדנון

    ק. ללא סוכר

    הכנת קינוחים ומאפים ללא סוכר, תוך שימוש בתחליפים איכותיים.

    קרא עוד
  • קורס פיצר נפוליטנית דנון

    פיצה נפוליטנית

    כל הידע, הטכניקות והשיטות להכנת פיצה נפוליטנית.

    קרא עוד
  • קורס ג׳לטו בדנון

    גלידה וג׳לטו

    קורס ג׳לטו איטלקי, שבו תלמדו את יסודות הכנת גלידה איטלקית

    קרא עוד
  • בצק עלים למתקדמים קורס בדנון בית הספר למצוינות קולינרית

    עלים למתקדמים

    כלים וטכניקות חדשניות לכריכה עיצוב ואפייה.

    קרא עוד
  • קורס בישול טבעוני עומר טל

    מטבח טבעוני

    להכיר את חומרי הגלם והטכניקות של המטבח הטבעוני

    קרא עוד
  • קורס התססה בדנון

    התססה

    מגוון טכניקות ושיטות התססה טבעיות

    קרא עוד
  • קורס לחמי מחמצת בדנון בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

    לחמי מחמצת

    כל מה שצריך לדעת כדי להכין לחמי מחמצת כמו מקצוענים

    קרא עוד
  • קורס שמרים למתקדמים בדנון

    שמרים +

    יומיים מרוכזים עם הטרנדים והחידושים בתחום מאפי השמרים

    קרא עוד
  • trainings-6

    ללא גלוטן 101

    ליין מאפים, לחמים, בצקים ועוגות - קורס מעשי

    קרא עוד
  • קונדיטוריה טבעונית

    פטיסרי טבעוני

    ללמוד להכין ליין מוצרים ייחודי משלך ללא חלב וללא ביצים

    קרא עוד
  • קורס שוקולד מקצועי עם אסף בייקר

    שוקולד 101

    כל הידע הדרוש כדי לשלוט בעבודת השוקולטייר

    קרא עוד
  • קורס יסודות האפייה

    לחם 101

    כל הידע שצריך כדי להתחיל לאפות כמו מקצוענים

    קרא עוד
  • במטבח עם רושפלד - יונתן רושפלד בקורס ייחודי בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

    במטבח עם רושפלד

    הצצה נדירה לעולמו היצירתי של יונתן רושפלד

    קרא עוד
  • קורס שרקוטרי

    שרקוטרי צרפתי

    נקניקיות, נקניקים, פטה ומגוון הכנות נוספות בקורס יחיד מסוגו

    קרא עוד
  • קורס שמרים 101

    שמרים 101

    ללמוד את עולם בצקי השמרים והמאפים מן היסוד

    קרא עוד
  • ימי קולינריה רז רהב בדנון, בית הספר למצוינות קולינרית

    כיתות אומן

    סדרת מפגשי השראה עם השפים המובילים של ישראל

    קרא עוד
  • קצבות לטבחים - ירון קסטנבוים בדנון

    קצבות לטבחים

    בואו להכיר את נתחי הבקר השונים ודרכי הכנתם

    קרא עוד
  • הכל
  • בישול
  • קונדיטוריה
  • חו״ל
  • אפייה
  • ימי קולינריה
  • קורס קצבות דנון

    קצבות לטבחים

    קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו הצצה מעמיקה לעולם המרתק של הבשר. כל הידע המסורתי לצד טכניקות…

  • ימי קולינריה בדנון

    כיתות אומן

    במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל.

  • קורס שמרים 101

    שמרים 101

    קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו מבט מעמיק אל העולם המרתק של בצקי השמרים ומאפי הבוקר. כל…

  • קורס שרקוטרי בדנון

    שרקוטרי צרפתי

    קורס שרקוטרי צרפתי מתמקד באומנות עיבוד, שימור והכנת מוצרי בשר מסורתיים, כמו נקניקים, פאטה, טרין ומוצרי…

  • יונתן רושפלד - במטבח עם רושפלד, דנון בית הספר למצוינות קולינרית

    במטבח עם רושפלד

    בסוף זה יגמר במסעדה - הזדמנות נדירה להכיר מקרוב את עולמו היצירתי רושפלד. הקורס ייערך בקבוצה…

  • ארז קומרובסקי קורס לחם 101 יסודות אפיית הלחם

    לחם 101

    6 מפגשים מעשיים בניהולו הפדגוגי של ארז קומרובסקי, מעניקים למשתתפים את הבסיס המקצועי הדרוש להיכנס לתחום…

רוצים לשמוע עוד?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי