התקשרו
התקשרו
0778054428
ארז גומורובסקי בדנון
יוצרי במטבח הישראלי - ארז קומרובסקי

יוצרי המטבח הישראלי // ארז קומרובסקי

סדרת מפגשים עם יוצרי המטבח הישראלי בשיתוף השף והאופה ארז קומרובסקי. המטבח הישראלי התפתח בשנים האחרונות לאחד המטבחים המעניינים והחדשניים בעולם. את התפתחותו מובילים שורה של שפים, שמקדמים את המטבח המקומי דרך המסעדות והמטבחים שבהם הם מבשלים יום-יום - כל אחד בשפת המטבח הייחודית לו.

  • מנחה הקורס ארז קומרובסקי
  • מספר מפגשים 1
  • שעות הקורס 16:00-19:00
  • תאריך פתיחה 16/12/25
  • מחיר הקורס 354 ש״ח

קהל יעד

  • חובבים הרוצים להחשף לעולם היצירה של יוצרי המטבח הישראלי.
  • בוגרי בתי ספר לבישול

שף ארז קומרובסקי בדנון

יוצרי המטבח הישראלי

יוצרי המטבח הישראלי, סדרת מפגשי השראה עם השפים והיוצרים שמובילים את המטבח המקומי ומעצבים את הזהות הקולינרית של ישראל. בכל מפגש, יבשל שף אחר סביב נושא אישי שדרכו יחשוף את שפת המטבח הישראלית הייחודית שלו - הסיפור, הסגנון, והטעמים. את הסדרה יפתח השף ארז קומורובסקי, בסדנה שבה יבשל וידגים את הפרשנות האישית שלו לירקות במטבח הישראלי - חיבור בין חומרי גלם מקומיים, מסורת, וחופש יצירתי.

ארז קומרובסקי מנהל מגמת לחם בדנון

ארז קומרובסקי

בראש הקורס עומד ארז קומרובסקי, מהשפים הבולטים והמוערכים במטבח הישראלי. חלוץ בתחום האפייה והבישול המקומי, ופורץ דרך בחיבור בין חומרי גלם עונתיים, מסורת מקומית ויצירתיות אישית. בעשורים האחרונים הפך לדמות מרכזית בעיצוב השפה הקולינרית הישראלית - כמי שמבשל מתוך חיבור עמוק לאדמה, לתרבות, ולטעמים של המקום הזה.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • במטבח עם רושפלד

    קורס מעשי

    יונתן רושפלד

    הסתיים
  • ימי קולינריה

    מפגשי השראה

    השפים של ישראל

    למועדים
  • שרקוטרי צרפתי

    הדגמה

    חגי לרנר

    07 דצמבר
  • קצבות לטבחים

    נתחי בקר

    ירון קסטנבוים

    טרם נקבע
  • התססה

    הדגמה

    דיוויד פרנקל

    הסתיים
  • מטבח טבעוני

    השתלמות

    עומר טל

    16 דצמבר
  • נאיפה מולא

    ימי קולינריה

    מטבח דרוזי מודרני

    הסתיים
  • יוסף זוזו חנא

    ימי קולינריה

    מטבח ערבי חדש

    לפרטים
  • איתיאלה וניסים

    ימי קולינריה

    מן השדה לצלחת

    לפרטים
  • יונתן רושפלד

    ימי קולינריה

    על תרנגולות ויין צהוב

    לפרטים
  • אייל שני

    ימי קולינריה

    על עגבניות ואש

    לפרטים
  • תומר טל

    ימי קולינריה

    מטבח ישראלי אישי

    לפרטים
  • מטבחי אסיה

    השתלמות

    סגל המגמה

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    הסתיים
  • Adeena Sussman

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי