מטבח יפני מסורתי // פומיו יונזאווה
יונזאווה, שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז׳ המכוכבת, נחשב היום לאחד השפים הצעירים הבולטים בסצנה הקולינרית של טוקיו חוזר אלינו לדנון למאסטר קלאס בנושא מטבח יפני מסורתי.
-
מנחה הקורס פומיו יונזאווה
-
מספר מפגשים 3
-
שעות הקורס 10:00-14:00
-
תאריך פתיחה 10/02/25
-
מחיר הקורס 4248₪
-
מחיר לבוגרי דנון 3658₪
קהל יעד
- חובבי המטבח היפני שרוצים להכיר את המטבח המסורתי הביתי
- בוגרי בית הספר ובוגרי בתי ספר אחרים
- אנשי מקצוע הרוצים היכרות מקצועית ומעמיקה עם המטבח היפני
מטבח יפני מסורתי
בחודש פברואר יגיע אלינו לדנון השף היפני פומיו יונזאווה, מי שהיה השף של מסעדת ז׳אן ז׳ורז המכוכבת בטוקיו, כדי להדגים את הפרשנות שלו לסול פוד יפני. בקורס מרתק בן 3 ימים הוא ידגים מנות דגל מהמטבח היפני הביתי, וילמד את הטכניקות ואת עקרונות הבישול שעומדים מאחוריו. הקורס שיעביר השף מיועד לחובבי המטבח היפני, למחפשים להעמיק את ההיכרות שלהם עם מנות וחומרי גלם יפניים, וגם לטבחים המעוניינים להרחיב את השכלתם.
פומיו יונזאווה
השף פומיו יונזאווה החל את דרכו הקולינרית כבר בגיל צעיר במטבח המשפחתי, ומאז צבר ניסיון עשיר במסעדות מהשורה הראשונה בניו יורק וטוקיו. את כישוריו ליטש לצדו של השף ז’אן ז’ורז’ וונגריכטן עטור כוכבי המישלן, וב-2014 מונה לשף הראשי של מסעדתו בטוקיו. כיום עומד יונזאווה בראש מסעדה בטוקיו ומשמש כיועץ קולינרי למיזמי מזון חדשניים.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת