התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס מבוא לניהול עסקי מזון בדנון
מבוא לניהול עסקי מזון בדנון

מבוא לניהול עסקי מזון // יעל קפלן

בעלי עסקים רבים כבר יודעים שיועץ עסקי טוב וליווי ייעוצי הם אלו שיכולים לשפר את ביצועי העסק ולאפשר עסק רווחי לטווח הארוך.

  • מנחה הקורס: יעל קפלן
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
  • מספר מפגשים: 4
  • שעות הקורס: 17:00-20:00
  • מחיר הקורס: 2820

קהל יעד

  • תלמידי ובוגרי דנון המעוניינים לבחון השתלבות במטבח המקצועי.
  • תלמידי ובוגרי דנון, בעלי עסק בתחום המזון .

ניהול עסקי מזון בדנון - מבוא מסעדנות

מבוא לניהול עסקי מזון

ארבעה מפגשים עיוניים עם המרצה יעל קפלן עם למעלה מ20 שנות ניסון בעולם היזמות העסקית במהלך הקורס נלמד על הקמה וניהול של עסקי מזון, הגדרת קהלי יעד, בניית קו מוצרים, עצי מוצר, תמחור, עלויות הקמה ותפעול ובניית תוכנית שיווק.

יעל קפלן

יעל קפלן

יעל, מרצה עם ניסיון של למעלה מ 25 שנה, נותנת כלים ומלמדת להשתמש בהם כדי לנהל עסק יציב לטווח ארוך תוך הבנת כל התהליכים ובניית שיטות עבודה.

השתלמויות ולימודי המשך

היכנסו להתרשם ממגוון המסלולים שמציע בית הספר לאנשי מקצוע ולמתקדמים.

  • קצבות לטבחים

    נתחי בקר

    ירון קסטנבוים

    07 ספטמבר
  • שרקוטרי צרפתי

    הדגמה

    חגי לרנר

    07 דצמבר
  • במטבח עם רושפלד

    קורס מעשי

    יונתן רושפלד

    02 נובמבר
  • שוקולד 101

    קורס מעשי

    סגל המגמה לקונדיטוריה

    07 ינואר
  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    02 פברואר
  • ללא גלוטן 101

    קורס מעשי

    אורן גירון

    10 יוני
  • שמרים +

    הדגמה

    יניב תמרי

    הסתיים
  • התססה

    הדגמה

    דיוויד פרנקל

    הסתיים
  • מטבח טבעוני

    השתלמות

    עומר טל

    16 דצמבר
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • מטבחי אסיה

    השתלמות

    סגל המגמה

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי