המגמה ללימודי המשך וחוץ

העשרה מקצועית בדנון

קורסי העשרה ממוקדים בתחומים החמים של הקולינריה

במסגרת המגמה ללימודי המשך, מציע דנון מגוון השתלמויות וקורסים ממוקדים שמטרתם לתת מענה מקיף לכל מי שמעוניין לקחת את הקריירה צעד אחד קדימה.
ליקטנו מקבץ השתלמויות ייחודי בהנחיית טובי השפים והמרצים, כדי שתוכלו להתמחות בתחומים שקרובים ללבכם ולהיות בחזית העשייה והיצירה של המסעדנות המתפתחת בארץ ובעולם.

בישול בוואקום - בית ספר דנון

בישול בואקום 

מספר מפגשים: 1
תאריך פתיחה: 06/03/2024
מנחה הקורס: יאיר פיינברג 

שף יאיר פיינברג, מגיע אלינו להשתלמות מקצועית של בישול בוואקום. השתלמות העוסקת באחד התחומים החמים והחשובים כיום בעולם הקולינרי, הזדמנות מצויינת להכיר לעומק טכניקת בישול מרתקת הן במטבח הביתי והן במטבח המקצועי. נלמד מהי שיטת הבישול בוואקום? מהם מאפייני השיטה, מהו הציוד הדרוש על מנת לבשל בוואקום.כיצד בוחרים טמפרטורת בישול אידאלית לכל חומר גלם ואיך מגישים/מחממים מזון שבושל בוואקום. המפגש יועבר בפורמט של הדגמה וטעימות.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 350 ש״ח

להרשמה מקוונת
צילום מזון דנון

צילום מזון בסמארטפון

מספר מפגשים: 1
תאריך פתיחה: 04/03/2024
מנחה הקורס: שניר גואטה (סופגי)

צילום מזון בטלפון הוא צורך שיווקי של כל מי שעוסק במקצועות המטבח, שפים, טבחים, אופים וקונדיטורים. הצורך להיות נוכח כל הזמן במדיה מחייב אותנו לשלוט בעקרונות צילום מזון, באפליקציות הרלוונטיות לצילום ולעריכה ובידע צילומי נוסף. קורס זה מרכז את כל מה שחשוב לדעת כדי לשפר את יכולת הצילום שלכם בסמארטפון.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 700 ש״ח

להרשמה מקוונת
ג׳ורג׳יה גרין בית ספר דנון georgia green

עיצוב עוגות 

מספר מפגשים: 1
תאריך פתיחה: 28/03/2024
מנחה הקורס: ג׳ורג׳יה גרין

לאחר שהוציאה את ספרה הראשון וכבשה את לונדון עם העוגות המעוצבות שלה, מגיעה אלינו לסדנא מעשית חד פעמית של עיצוב עוגות.
הסדנא תתקיים בפורמט של הדגמה ואז עבודה מעשית. בסדנא תתנסו בהרכבה עיטוף ועיצוב של עוגות ראווה. 
בסוף הסדנא יצא כל משתתף עם עוגה שהרכיב ועיצב בעצמו. 
מוזמנים להתרשם בחשבון האינסטגרם של ג׳ורג׳יה. 
ההשתלמות מועברת בשפה האנגלית ומתורגמת לעברית.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 700 ש״ח

להרשמה מקוונת
קורס שמרים בית ספר דנון

שמרים למתקדמים

מספר מפגשים: 2
תאריך פתיחה: 26/02/24 
מנחה הקורס: שף יניב תמרי

אומנות ה Viennoiserie הצרפתי נהנית מפריחה מחודשת בשנים האחרונות. אופים וקונדיטורים צעירים ופורצי דרך, מפיחים חיים חדשים במסורת הכל כך עשירה ומגוונות של תחום מרתק זה. השתלמות שמרים למתקדמים  מיועדת לכל מי שמעוניין לרכוש ידע מעמיק בתחום.
ההשתלמות כוללת היכרות עם מגוון מאפים שונים, חלקם קלאסים וחלקם מודרנים. תוך כדי מתן דגש על אופן הכנת המאפים כולל שיטות כריכה שונות, גלגול התפחה אפייה ועוד... הסדנא תתקיים בפורמט של הדגמה וטעימות.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 1600 ש״ח

אזלו המקומות
Image

קונדיטוריה ללא גלוטן

מספר מפגשים: 3
תאריך פתיחה: 01/04/24 
מנחה הקורס: סגל המגמה לקונדיטוריה

הצורך במאפים, עוגות וקינוחים ללא קמח גובר כל העת וקונדיטורים נדרשים לתת פתרונות מגוונים לקהל הצליאקי. קורס זה עוסק במגוון פיתרונות בתחום הקונדיטוריה ללא קמח במגוון רחב של מוצרים. במהלך הקורס נכין טארטים, עוגיות, בחושות ואפילו בצק רבוך וכמובן שהכל ללא גלוטן.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2100 ש״ח

להרשמה מקוונת
קראש קורס אפייה_דנון בית הספר למצוינות קולינרית

לחמי מחמצת

מספר מפגשים: 4
תאריך פתיחה: 16/06/24
מנחה הקורס: יובל אלחדף

תחום אפיית הלחמים בישראל התפתח בשנים האחרונות בצורה יוצאת דופן. יותר ויותר אופים מציעים לחם ארטיזנלי באיכות בינלאומית. התפתחות זו מציבה בפני אופים חדשים רף דרישות גבוה ומצריכה הכשרה מקצועית מקיפה ומתקדמת. הקורס כולל ארבעה מפגשים עיוניים בשילוב של התנסות מעשית ובהם היכרות עם עולם לחמי המחמצת, מחמצות מקמח לבן ומקמח מלא. בקורס נתרגל מגוון טכניקות להכנה, התפחה ועיצוב של לחמי מחמצת שונים. הקורס מתקיים יומיים בשבוע, בימים ג׳ וד׳.

*הקורס פתוח לקהל הרחב.

מחיר: 3640 ש״ח

להרשמה מקוונת
שרקוטרי ז׳אן מישל בנווארט

שרקוטרי

מספר מפגשים: 4
תאריך פתיחה: 18/06/24
מנחה הקורס: שף חגי לרנר

קורס ייחודי המביא היכרות עם תחום מרתק הכולל הכנת מוצרי בשר קרים ארטיזנליים (עבודת יד) מהמטבח הצרפתיבמהלך ארבעה מפגשי הדגמה נכיר סוגים שונים של פָּטֶה, טרין, נקניקים, נקניקיות, pâté en croûte ועוד. נחשף לשיטות הכנה מסורתיות ומודרניות תוך היכרות עם חומרי גלם ותהליכי עבודה המאפיינים התמחות זו.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2800 ש״ח

להרשמה מקוונת
קורס פיציולו - קורס פיצה בדנון

קורס פיצה נפוליטנית

מספר מפגשים: 2
תאריך פתיחה: 09/07/2024
מנחה הקורס: צוות מורי מגמת הלחם

שני מפגשים עיוניים משולבים בהתנסות מעשית ובהם היכרות מעמיקה עם עולם מרתק. במהלך הקורס נתנסה בעבודה עם קמחים ייעודיים, לישה, התפחה, כדרור והכנת פיצה נפולטנית קלאסית לצד גרסאות מודרניות עם טוויסט.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2800 ש״ח

להרשמה מקוונת
Image

קורס פיצה רומאית 

מספר מפגשים: 2
תאריך פתיחה: 16/07/2024
מנחה הקורס: צוות מורי מגמת הלחם

שני מפגשים עיוניים ומעשיים המביאים הכירות עם תחום מרתק ומתפתח בשנים האחרונות. במהלך הקורס נתנסה בעבודה עם קמחים ייעודיים, לישה, התפחה, כדרור והכנת פיצות מסוגים שונים. שני מפגשים יתמקדו בפיצה רומאית במגש "אל טאליו".

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2800 ש״ח

להרשמה מקוונת
Image

מבוא לניהול עסקי מזון

מספר מפגשים: 4
תאריך פתיחה: 24/11/24
מנחה הקורס: יעל קפלן

ארבעה מפגשים עיוניים עם המרצה יעל קפלן עם למעלה מ20 שנות ניסון בעולם היזמות העסקית במהלך הקורס נלמד על הקמה וניהול של עסקי מזון, הגדרת קהלי יעד, בניית קו מוצרים, עצי מוצר, תמחור, עלויות הקמה ותפעול ובניית תוכנית שיווק.

*הקורס מיועד לבוגרי בית הספר

מחיר: 2800 ש״ח

להרשמה מקוונת
Image

קונדיטוריה טבעונית

מספר מפגשים: 4
תאריך פתיחה: 02/12/2024
מנחה הקורס: צוות מורי הקונדיטוריה

ארבעה מפגשי הדגמה והשראה, נכיר את הקונדיטוריה הטבעונית ומבוסס הצומח (plant based). כיצד יוצרים קינוחים טבעוניים מוקפדים ללא פשרות וללא שימוש במוצרים מן החי. שימוש יצירתי באגוזים, גבינות מן הצומח ,תחליפי ביצה., התפתחויות טכנולוגיות ובחינת העתיד של אחד התחומים החמים ביותר בקולינריה העכשווית. 

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2800 ש״ח

להרשמה מקוונת
קונדיטוריה בית ספר דנון -קורס עלים למתקדמים

קורס בצק עלים למתקדמים

מספר מפגשים: 2
תאריך פתיחה: טרם נקבע 
מנחה הקורס: שף עידן קושניר

שימוש בבצקי עלים: קלאסי, בצק עלים הפוך, בצק עלים מהיר.
הכרה של שיטות כריכה שונות. היכרות עם מאפים שונים, חלקם קלאסים וחלקם מודרנים.
הסדנא תתקיים בפורמט של הדגמה וטעימות.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 1600 ש״ח

רשימת המתנה
פליקס לו בסו בישול איטלקי_

מטבח שף טבעוני

מספר מפגשים: 4
מנחה הקורס: שף עומר טל

ארבעה מפגשי הדגמה והשראה, בהנחיית שף עומר טל בהם נכיר את המטבח הטבעוני, מבוסס הצומח (plant based). כיצד יוצרים מטבח טבעוני מוקפד ללא פשרות וללא שימוש במוצרים מן החי.  תכני הקורס: מבוא לבישול טבעוני מקצועי, צירים ורטבי בסיס/תחליפי גבינות וחמאות, עבודה עם אגוזים, מעבר בין חלב, "שמנת" אל גבינות קרמיות וגבינות חצי קשות וקשות, מבוא לפרוביוטיקה/תחליפי בשר, ואיך יוצרים אותו ללא חלבון מן החי/אמולסיות, תחליפי ביצה מתחלבים ובסיס למייצבים.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 2800 ש״ח

רשימת המתנה
ספיר קוסא20 דנון בית הספר למצוינות קולינרית

מטבחי אסיה

מספר מפגשים: 5
תאריך פתיחה: טרם נקבע 
מנחה הקורס: סגל המגמה לבישול

בשנים האחרונות תופסים המטבחים האסייתים מקום הולך וגדל בתפריט העולמי. מטבחים אותנטיים ומסורתיים אלו עשירים בטעם ומבוססים על מגוון עשיר של חומרי גלם נגישים, טכניקות יחודיות וידע אינסופי.
הקורס מיועד לטבחים, קונדיטורים, בוגרי לימודי בישול וחובבים שמעוניים להכיר ולחקור לעומק את הידע והטכניקות שמאחורי המטבחים המופלאים של אסיה.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 3660 ש״ח

רשימת המתנה
יאן קוברר בדנון, בית ספר לקונדיטוריה

קורס בצק רבוך למתקדמים

מספר מפגשים: 2
תאריך פתיחה: טרם נקבע 
מנחה הקורס: סגל מגמת הקונדיטוריה

שימוש בבצק רבוך, היכרות עם טכניקות זילוף מתקדמות שימוש בשיטות עבודה ואפייה שונות. היכרות עם מוצרים שונים, בראייה קלאסית ומודרנית.
הסדנא תתקיים בפורמט של הדגמה וטעימות.

*הקורס פתוח לקהל הרחב

מחיר: 1600 ש״ח

רשימת המתנה
Image

התססה במטבח

מספר מפגשים: 3
תאריך פתיחה: טרם נקבע 
מנחה הקורס:שף דיוויד פרנקל

הצצה לעולם ההתססה דרך המטבח של שף דיוויד פרנקל ממסעדת "פרונטו" ועקרונות השימוש בטכניקות שימור והתססה מסורתיות ועכשוויות במטבח המודרני. בשלושה מפגשי הדגמה ילמדו המשתתפים מושגים ועקרונות מעולמות התססה הלקטית, האצטית והתססות נוספות וייחשפו להכנת מיסו, שויו, קמבוצ'ה קימצ'י ועוד...

*הקורס פתוח לקהל הרחב  

מחיר: 2100 ש״ח

רשימת המתנה

רוצים לשמוע עוד? השאירו פרטים ויועצי הלימודים שלנו ישובו אליכם בהקדם.


* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית
ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים
דנון - ספר מתכונים - שיעורים בקונדיטוריה יצרתית

ספר המתכונים של דנון - עכשיו במכירה מוקדמת

70 מתכונים נבחרים מפופאפ הקונדיטוריה של דנון.
מהדורה מוגבלת


לפרטים נוספים