התקשרו
התקשרו
0778054428
קורס שוקולד 101 דנון)
קורס שוקולד 101

שוקולד 101 //

תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי קונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.

  • מנחה הקורס: סגל המגמת קונדיטוריה
  • מספר מפגשים: 6
  • שעות הקורס: 16:00-22:00
  • תאריך פתיחה: בקרוב יפתח מחזור נוסף
  • מנחה הקורס: 5487

קהל יעד

  • בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה שרוצים להתמקצע בתחום השוקולד.
  • אנשי מקצוע וקונדיטורים שרוצים ללמוד טכניקות חדשות.

קורס שוקולד

קורס שוקולד 101

קורס מקצועי וממוקד בתחום אומנות הכנת הפרלינים והיצירה בשוקולד. מטרת הקורס להעניק למשתתפים את כל הידע המעשי והתאורטי הנדרש כדי להכין מוצרי שוקולד ברמה מקצועית ולבנות ליין מוצרים משל עצמם. הקורס מיועד לקונדיטורים, אנשי מקצוע וכל מי שמעוניין להיכנס לתוך עולם שכולו תשוקה ויצירה.

סגל דנון

סגל המגמה לקונדיטוריה

את הקורס יעבירו צוות המורים הבכיר של המגמה ללימודי קונדיטוריה.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    17 יוני
  • ק. ללא גלוטן

    קורס מעשי

    אורן גירון

    24 יוני
  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי