שוקולד 101 //
תחום השוקולד הוא אחד מתחומי ההתמחות המבוקשים והמרתקים בעולם הקונדיטוריה. שוקולד ומוצריו מעוררים עניין וסקרנות בקרב חובבי קונדיטוריה מכל העולם והחיפוש שלהם אחר טעמים וחוויות חדשות לעולם אינו נפסק.
-
מנחה הקורס: סגל המגמת קונדיטוריה
-
מספר מפגשים: 6
-
שעות הקורס: 16:00-22:00
-
תאריך פתיחה: בקרוב יפתח מחזור נוסף
-
מנחה הקורס: 5487
קהל יעד
- בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה שרוצים להתמקצע בתחום השוקולד.
- אנשי מקצוע וקונדיטורים שרוצים ללמוד טכניקות חדשות.
קורס שוקולד 101
קורס מקצועי וממוקד בתחום אומנות הכנת הפרלינים והיצירה בשוקולד. מטרת הקורס להעניק למשתתפים את כל הידע המעשי והתאורטי הנדרש כדי להכין מוצרי שוקולד ברמה מקצועית ולבנות ליין מוצרים משל עצמם. הקורס מיועד לקונדיטורים, אנשי מקצוע וכל מי שמעוניין להיכנס לתוך עולם שכולו תשוקה ויצירה.
סגל המגמה לקונדיטוריה
את הקורס יעבירו צוות המורים הבכיר של המגמה ללימודי קונדיטוריה.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת