התקשרו
התקשרו
0778054428
פרסבורגר - קורס ללא גלוטן בדנון
קונדיטוריה ללא גלוטן בדנון

קונדיטוריה ללא גלוטן // קורס מעשי ראשון מסוגו בישראל

בשנים האחרונות, עם התקדמות אבחון הרגישות לגלוטן, עולה בקרב עסקים רבים צורך ממשי למוצרי קונדיטוריה ואפייה מותאמים. קורס זה סוקר את האתגרים שאפייה ללא גלוטן מציבה ומציע מגוון פתרונות בתחומי הקונדיטוריה והאפייה. הקורס בן 6 מפגשים עוסק באספקטים השונים של פיתוח מוצרים נטולי גלוטן.

  • מנחה הקורס: אורן גירון
  • תאריך פתיחה: 24/06/25
  • מספר מפגשים: 6
  • שעות הקורס: 16:00-22:00
  • מחיר הקורס: 5487
  • מנחה הקורס:

קהל יעד

  • טבחים וחובבים המעוניינים ללמוד להכין קינוחים ומאפים ללא גלוטן מבלי להתפשר.
  • בוגרי בתי ספר לקונדיטוריה המעוניינים להעמיק את ידיעותיהם ברמה הגבוהה ביותר.

לחמים ללא גלוטן בדנון, קורס אפייה ללא גלוטן

קונדיטוריה ללא גלוטן

אפייה ללא גלוטן, הוא תחום מרתק שנמצא בהתפתחות בלתי פוסקת. הקורס עוסק בתפקידי הגלוטן, מקורותיו ותחליפיו לצד ייצור עצמי של תערובות קמחים ומגוון רחב של בצקים, מאפים וקינוחים. קו מוצרים הכולל - לחמים, בורקס ומאפים מלוחים, פחזניות ועוד.

סגל דנון

אורן גירון

מנחה הקורס אורן גירון, מרצה בכיר ומוביל תחום ללא גלוטן במגמה לקונדיטוריה בדנון. חלק מהשיעורים בקורס מועברים על ידי סגל המגמה לקונדיטוריה.

השתלמויות נוספות

בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת

  • שמרים למתקדמים

    הדגמה

    יניב תמרי

    17 יוני
  • פטיסרי טבעוני

    השתלמות

    סגל ביה״ס

    09 יוני
  • קורס שוקולד

    קורס מעשי

    סגל המגמה לקונדיטוריה

    הסתיים
  • עלים למתקדמים

    הדגמה

    עידן קושניר

    הסתיים
  • פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    מיה דנון

    הסתיים
  • ק. ללא סוכר

    השתלמות

    אורן גירון

    הסתיים
  • ק. ללא חלב

    הדגמה

    אורן גירון

    הסתיים
  • ניהול

    השתלמות

    יעל קפלן

    28 אפריל

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי