התקשרו
התקשרו
0778054428

השתלמויות ולימודי המשך

בית ספר לשפים


במסגרת המגמה ללימודי המשך, מציע דנון מגוון השתלמויות וקורסים ממוקדים שמטרתם לתת מענה מקיף לכל מי שמעוניין לקחת את הקריירה צעד אחד קדימה. ליקטנו מקבץ השתלמויות ייחודי בהנחיית טובי השפים והמרצים, כדי שתוכלו להתמחות בתחומים שקרובים ללבכם ולהיות בחזית העשייה והיצירה של המסעדנות המתפתחת בארץ ובעולם.

  • קורס ניהול בדנון

    ניהול

    השתלמות

    קרא עוד
  • קורס מטבחי אסיה בדנון

    מטבחי אסיה

    השתלמות

    קרא עוד
  • שף תומר טל מרצה בדנון

    תומר טל

    ימי קולינריה

    קרא עוד
  • אייל שני בדנון

    אייל שני

    ימי קולינריה

    קרא עוד
  • יונתן רושפלד בסדנה בדנון

    יונתן רושפלד

    ימי קולינריה

    קרא עוד
  • מפגש עם ניסים ואיתיאלה מירוקל׳ה

    איתיאלה וניסים

    ימי קולינריה

    קרא עוד
  • שף יוסף זוזו חנא

    יוסף זוזו חנא

    ימי קולינריה

    קרא עוד
  • אלסנדרו לו סטוקו

    פיציולו

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • סדריק גרולה בבית הספר דנון

    סדריק גרולה

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • Group 19

    ג׳פרי קנייה

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • קורס קונדיטוריה ללא חלב בדנון

    ק. ללא חלב

    הדגמה

    קרא עוד
  • קורס בולונזרי צרפתי בדנון

    בולונז׳רי צרפתי

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • מקסנס ברבו דנון בית הספר למצוינות קולינרית

    מקסנס ברבו

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • פיליפ קונטיצ׳יני בדנון

    פיליפ קונטיצ׳יני

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • קורס קונדיטוריה בדנון

    ק. ללא סוכר

    השתלמות

    קרא עוד
  • קורס פיצר נפוליטנית דנון

    פיצה נפוליטנית

    השתלמות

    קרא עוד
  • קורס ג׳לטו בדנון

    גלידה וג׳לטו

    השתלמות חו״ל

    קרא עוד
  • עלים למתקדמים דנון

    עלים למתקדמים

    הדגמה

    קרא עוד
  • קורס בישול טבעוני עומר טל

    מטבח טבעוני

    להכיר את חומרי הגלם והטכניקות של המטבח הטבעוני

    קרא עוד
  • קורס התססה בדנון

    התססה

    הדגמה

    קרא עוד
  • קורס שוקולד מקצועי עם אסף בייקר

    קורס שוקולד

    קורס מקצועי וממוקד בתחום אומנות הכנת הפרלינים והיצירה בשוקולד.

    קרא עוד
  • קורס שמרים 101

    שמרים 101

    ללמוד את עולם בצקי השמרים והמאפים מן היסוד

    קרא עוד
  • קורס יסודות האפייה

    לחם 101

    כל הידע שצריך כדי להתחיל לאפות כמו מקצוענים בשישה מפגשים

    קרא עוד
  • קורס שרקוטרי

    שרקוטרי צרפתי

    נקניקיות, נקניקים, פטה ומגוון הכנות נוספות בקורס יחיד מסוגו

    קרא עוד
  • קורס לחמי מחמצת בדנון בית הספר למצוינות קולינרית בנמל תל אביב

    לחמי מחמצת

    כל מה שצריך לדעת כדי להכין לחמי מחמצת כמו מקצוענים

    קרא עוד
  • קורס קצבות

    קורס קצבות

    להכיר את נתחי הבקר השונים ודרכי הכנתם

    קרא עוד
  • קונדיטוריה טבעונית

    פטיסרי טבעוני

    ללמוד להכין ליין מוצרים ייחודי משלך ללא חלב וללא ביצים

    קרא עוד
  • trainings-6

    ק. ללא גלוטן

    ליין מאפים, בצקים ועוגות בקורס מעשי ראשון מסוגו

    קרא עוד
  • קורס שמרים למתקדמים בדנון

    שמרים למתקדמים

    יומיים מרוכזים עם הטרנדים והחידושים בתחום מאפי השמרים

    קרא עוד
  • PNI_3680

    כיתות אומן

    סדרת מפגשי השראה עם השפים של ישראל

    קרא עוד
  • הכל
  • בישול
  • קונדיטוריה
  • חו״ל
  • אפייה
  • ימי קולינריה
  • ימי קולינריה דנון

    כיתות אומן

    במסגרת המגמה ללימודי המשך, מקיים בית הספר כל השנה סדרת מפגשים עם צמרת השפים של ישראל.

  • קורס שמרים למתקדמים יניב

    שמרים למתקדמים

    קורס שמרים למתקדמים מתמקד בטכניקות מתקדמות, עיצוב מורכב ושדרוג טעמים ומרקמים. מתאים לבעלי ניסיון שרוצים להתמקצע.

  • קונדיטוריה ללא גלוטן בדנון

    ק. ללא גלוטן

    קורס מקצועי וממוקד, בו תלמדו להכין מאפים, לחמים וקינוחים ללא גלוטן, הקורס משלב מתכונים מסורתיים לצד…

  • קונדיטוריה טבעונית בדנון .

    פטיסרי טבעוני

    קורס מקצועי שבו תלמדו ליצור קינוחים ומאפים טבעוניים מרשימים, ללא רכיבים מהחי, תוך שימוש בטכניקות מתקדמות.

  • קורס קצבות דנון

    קורס קצבות

    קורס מקצועי וממוקד, בו תקבלו הצצה מעמיקה לעולם המרתק של הקצבות. כל הידע המסורתי לצד טכניקות…

  • לחם מחמצת - קורס

    לחמי מחמצת

    קורס מקצועי וממוקד, שבו תלמדו את יסודות הכנת לחמי מחמצת, טכניקות לישה, עיצוב ואפייה ליצירת כיכרות…

רוצים לשמוע עוד?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי