התקשרו
התקשרו
0778054428
יונתן רושפלד במפגש השראה
יונתן רושפלד במפגש השראה לדנון

ימי קולינריה // יונתן רושפלד

השף יונתן רושפלד מחלוצי הקולינריה הישראלית במפגש אינטימי ומוערר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.

  • מנחה הקורס: השף יונתן רושפלד
  • מספר מפגשים: חד פעמי
  • שעות הקורס: 17:00-21:00
  • תאריך פתיחה: הסתיים
  • מחיר הקורס: 360 ש״ח

קהל יעד

  • תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
  • חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.

יונתן רושפלד בהדגמה לתלמידי דנון

יונתן רושפלד

יונתן רושפלד הוא אחד השפים המשפיעים בקולינריה הישראלית. מטבחו משלב היכרות עמוקה עם תרבויות האוכל העולמי ופרשנות אישית עדכנית ומלאה בטעם. הוא עומד מאחורי כמה מהמסעדות שעצבו את הקולינריה הישראלית ונחשב לדמות מעוררת השראה בקרב שפים ואנשי אוכל רבים. רבים מהשפים של ישראל גדלו במטבחים שלו והוא נחשב לאחד השפים החשובים ופורצי הדרך בקולינריה הישראלית בכל הזמנים.

סגל דנון

על תרנגולות ויין צהוב

סדרת ההרצאות "שני קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות מתקיימות בפורמט של הדגמה וטעימות, רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.

מפגשים קרובים בסדרה

בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית

  • כיתות אומן

    מפגשי השראה

    השפים של ישראל

    למועדים
  • יוסף זוזו חנא

    ימי קולינריה

    מטבח ערבי חדש

    17 יוני
  • איתיאלה וניסים

    ימי קולינריה

    מן השדה לצלחת

    הסתיים
  • אייל שני

    ימי קולינריה

    על עגבניות ואש

    הסתיים
  • תומר טל

    ימי קולינריה

    מטבח ישראלי אישי

    הסתיים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי