התקשרו
התקשרו
0778054428
נאיפה מולא בבית ספר דנון
נאיפה מולא בהדגמה לתלמידי דנון

ימי קולינריה // נאיפה מולא

השפית נאיפה העבירה מפגש השראה אינטימי עם תלמידי ובוגרי דנון. נאיפה מציגה גישה עמוקה ואותנטית לבישול, הנשענת על המסורת דרוזית ועל כבוד לחומרי הגלם, לאדמה ולזמן שלוקח להכין אוכל אמיתי.

  • מנחה הקורס: שף נאיפה מולא
  • מספר מפגשים: חד פעמי
  • שעות הקורס: 17:00-20:00
  • תאריך פתיחה: טרם נקבע מועד נוסף
  • מחיר הקורס: 354 ש״ח

קהל יעד

  • תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
  • חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.

הצצה אל עולם היצירה הקולינרי

סדרת ההרצאות "ימי קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות מתקיימות בפורמט של הדגמה וטעימות, רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.

סגל דנון

מטבח דרוזי מודרני

נאיפה מולא היא שפית ובעלים של מסעדת שף מצליחה ושל בית קפה. שף נאיפה זכתה להכרה רבה בשנים האחרונות בזכות סגנון הבישול היחודי שלה הנשען על המטבח הדרוזי המסורתי, עם דגש על חומרי גלם עונתיים, טריים ופשוטים, בשילוב טכניקות מודרניות.

מפגשים קרובים בסדרה

בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית

  • ימי קולינריה

    מפגשי השראה

    השפים של ישראל

    למועדים
  • יוסף זוזו חנא

    ימי קולינריה

    מטבח ערבי חדש

    לפרטים
  • איתיאלה וניסים

    ימי קולינריה

    מן השדה לצלחת

    הסתיים
  • יונתן רושפלד

    ימי קולינריה

    על תרנגולות ויין צהוב

    לפרטים
  • אייל שני

    ימי קולינריה

    על עגבניות ואש

    לפרטים
  • תומר טל

    ימי קולינריה

    מטבח ישראלי אישי

    לפרטים

רוצה להצטרף?

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת

* שדות חובה
אישור דיוור שיווקי