במטבח עם רושפלד // יונתן רושפלד
בסוף זה יגמר במסעדה - הזדמנות נדירה להכיר מקרוב את עולמו היצירתי, הגישה המקצועית ושיטות העבודה של אחד מאדריכלי המטבח הישראלי.
-
מנחה הקורס: יונתן רושפלד
-
מספר מפגשים: 3
-
שעות הקורס: 13:00-23:00
-
תאריך פתיחה: 02/11/25
-
מחיר הקורס: 5959₪
קהל יעד
- חובבי מטבח שמעוניינים לעבוד עם אחד השפים הבולטים בארץ
- בוגרי בית הספר ובוגרי בתי ספר אחרים
- אנשי מקצוע וחובבים שרוצים היכרות מקצועית ומעמיקה עם המטבח של רושפלד
בסוף זה יגמר במסעדה
דנון, בית הספר למצוינות קולינרית, משיק קורס חד פעמי מעשי בן שלושה מפגשים. הקורס ייערך בקבוצה אינטימית בת 6-8 משתתפים בלבד ובהנחיית רושפלד עצמו. תלמידי הקורס יבשלו 3 ארוחות שונות לקהל הפתוח. כל מפגש יתמקד בארוחה מלאה בהשראת תקופה אחרת בקריירה העשירה של רושפלד: המטבח של הרברט סמואל, טפאס אחד העם ובריקס - רושפלד 2025. המשתתפים יעבדו כתף אל כתף עם השף בפורמט ראשון מסוגו משלב ההכנות ועד ההגשה בסרוויס.
יונתן רושפלד
יונתן רושפלד הוא אחד השפים והמסעדנים המוכשרים והמשפיעים בישראל. לאורך הקריירה עמד בראש מסעדות בולטות שהטביעו חותם על הקולינריה המקומית, בהן תפוח זהב, מול ים, הרברט סמואל, טפאס אחד העם, יבנה מונטיפיורי ו"עלמה". רושפלד ידוע בסגנונו המדויק, בחיבור בין מטבח עילי לטעמים מקומיים וביכולת ליצור חוויה קולינרית שלמה ומעוררת השראה. כיום הוא מעורב במספר פרויקטים קולינריים, ומבשל להנאתו ערב אחד בשבוע ב"בריקס”, בר יין תל אביבי שכונתי מלא קסם.
השתלמויות נוספות
בית הספר מציע מגוון מסלולים וקורסים שמתעדכנים מעת לעת
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת