ימי קולינריה // איתיאלה וניסים מירוקל׳ה
איתיאלה היאט וניסים ברששת מירוקלה ירוקל'ה הינו משק חקלאי ייחודי, המתמחה בגידול עלים, תבלינים ופרחי מאכל. במפגש מוערר השראה עם תלמיד ובוגרי דנון.
-
מנחה הקורס: איתיאלה וניסים
-
מספר מפגשים: חד פעמי
-
שעות הקורס: 17:00-21:00
-
תאריך פתיחה: 07/05/25
-
מחיר הקורס: 350 ש״ח
קהל יעד
- תלמידי בית הספר ובוגרים שמעוניינים להכיר מקרוב את עולם היצירה של אנשי המקצוע המובילים בישראל.
- חובבי מטבח ששוקלים לימודים מקצועיים.
הצצה אל עולם היצירה הישראלי
סדרת ההרצאות "ימי קולינריה" של דנון היא חוויה יוצאת דופן של השראה קולינרית, בה מתארחים השפים והקונדיטורים המובילים בישראל. כל מפגש הוא הזדמנות נדירה להיחשף לעולמם האישי והמקצועי של היוצרים שמעצבים את המטבח המקומי – דרך הדגמה חיה, שיחה פתוחה, והסיפורים שמרכיבים את תפיסת העולם של כל שף. ההדגמות מתקיימות בפורמט של הדגמה וטעימות, רגעים מעוררי השראה שמחברים בין ידע, יצירתיות ותשוקה אמיתית למקצוע.
ניסים ואיתיאלה מירוקל׳ה
איתיאלה וניסים מ"ירוקל'ה – חקלאות כתרבות", משק חקלאי ייחודי הממוקם במושב מטע, משק מתמחה בגידול עלי טעם, תבלינים טריים, פרחי מאכל ופירות יער, תוך דגש על איכות, טריות ועונתיות. ניסים, אגרונום במקצועו, ואיתיאלה, זוכת העונה התשיעית של "מאסטר שף", משלבים בין אהבתם לטבע ולבישול ביצירת תוצרת חקלאית יוצאת דופן. החזון של ירוקל'ה הוא "בית אופנה למוצרים חקלאיים" במטרה להנגיש חומרי גלם ייחודיים לשפים, מסעדות וחובבי בישול. התוצרת של המשק מבוקשת על ידי מיטב השפים בישראל.
מפגשים קרובים בסדרה
בואו להכיר את האנשים שעושים את הקולינריה הישראלית
רוצה להצטרף?
השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם כל מה שצריך לדעת